Allergiások figyelem, babzsákfotel a megoldás!

Allergiások figyelem, babzsákfotel a megoldás!

Volt idő, hogy szinte állandóan tüsszögtem otthon, és folyamatosan be volt dugulva az orrom. A körülöttem levők azt mondták, hogy allergiás vagyok, de én meg azzal álltam ellen, hogy a lakásban mire lehetnék allergiás? Penész nincs, virágzó virágaim sincsenek nagyon, akkor mi lehet az ismeretlen veszélyforrás? Volt, aki azt mondta, hogy a kimerültség is okozhat allergiás tüneteket, de – válaszoltam – az sem lehet, hiszen babzsákfotelekkel vettem körbe magam ...

Volt idő, hogy szinte állandóan tüsszögtem otthon, és folyamatosan be volt dugulva az orrom. A körülöttem levők azt mondták, hogy allergiás vagyok, de én meg azzal álltam ellen, hogy a lakásban mire lehetnék allergiás? Penész nincs, virágzó virágaim sincsenek nagyon, akkor mi lehet az ismeretlen veszélyforrás? Volt, aki azt mondta, hogy a kimerültség is okozhat allergiás tüneteket, de – válaszoltam – az sem lehet, hiszen babzsákfotelekkel vettem körbe magam otthon, és minden nap azokban üldögélve dolgozom, olvasgatok, vagy éppen vacsorázok, néha pedig el is alszom.

Ha pedig az ember a világ legkényelmesebb helyén, egy babzsákfotelben tölti a délután egy jelentős részét, nem lehet kimerült, csak kipihent. A megoldás picit meglepett…

 

Allergiagyilkos babzsákfotel Textilbőr huzattal - HuppanjBele.hu

 

Porallergia és babzsákfotel

Egy nap felvetettem a háziorvosomnak az „állapotomat”, mire Ő azt felelte, ha csak ennyi, akkor kivizsgálás sem kell, hisz porallergiám van. Kicsit megsértődtem, hogy az orvosom úgy gondolja, nem takarítjuk a lakást, és ezt szóvá is tettem.

Mire a válasz az volt, hogy ez lényegében népbetegség, szinte mindenkinek van, ahogy por is van mindenki lakásában, ha 10 percenként takarít, s akkor is, ha 10 havonta (akkor persze több).

És mikor találkozunk a porral legközvetlenebb módon? Ha belefúrjuk a fejünket. Bizony, az ágy, a fotel, minden, ami pihe-puha, magába szívja a port és aztán mehet a tüsszögés nyakló nélkül.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu
 

 

 

Ha Te is azt tapasztaltad, hogy folyton tüsszögsz és be van dugulva az orrod, akkor én erre textilbőr babzsákfotelt írok fel Neked, illetve ha már van babzsákfoteled, akkor csak egy textilből huzatot.

 

>> Rendeld meg most, akár 25 % kedvezménnyel! <<
 

Prémium babzsákfotel, XL Bab Textilbőr - Metál Arany

Prémium babzsákfotel, XL Bab Textilbőr - Metál Arany, ajándék belső huzattal!

 
Persze a pamutot és a bútorszövetet is ki lehet mosni, ha kell hetente, hiszen pillanatok alatt lekapható. Azonban allergiásoknak mégiscsak szuper megoldás lehet a textilbőr babzsákfotel
Ha kedvet kaptál, itt találod az összes modellt.
 

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.