Blog

Karácsonyi ajándék infók - 2021.

Most így a karácsony közeledtével a legnagyobb kérdés: "Megérkezik karácsonyig a babzsákfotel?". Erre válaszolok most! Megmutatom az összes határidőt, részletet, minden infót, amire csak szükséged lehet! Elmondok mindent, hogy ne maradj le a legjobb karácsonyi babzsákokról! (Kinek, milyet válassz? És meddig, hogy időben érkezzen!)

TOP-3. Októberi babzsákfotel

Az elő karácsonyi akció ugyan vasárnap éjfélkor véget ért, de nem hagyunk kedvezmények nélkül Téged sem! (Link a bejegyzésben.) Mi a pihenéshez értünk igazán. És a legjobb karácsonyi ajándékok kiválasztásában is otthon vagyunk. Ezekben segítünk most Neked. Kedvcsinálóként jöjjön a TOP-3. Októberi babzsákfotel!

Karácsonyi babzsákfotel előrendelés - 2021.

Tavaly is hatalmas sikere volt a másodjára megrendezett "Karácsonyi babzsákfotel előrendelés"-nek. Az érdeklődés évről-évre nagyobb. Ezért úgy döntöttünk, hogy idén is meglepünk vele benneteket. Évente csak egyetlen egyszer - most - biztosítunk ilyen mértékű kedvezményt! Gyere, nézd meg most! Mert idén csak egyetlen hétig tart!

Karácsonyi babzsákfotel előrendelés - 2020.

Tavaly hatalmas sikere volt az először megrendezett "Karácsonyi babzsákfotel előrendelés"-nek. Ezért úgy döntöttünk, hogy idén is meglepünk vele benneteket. Évente csak egyetlen egyszer - most - biztosítunk ilyen mértékű kedvezményt! Gyere, nézd meg!

Halihó az önkéntes karanténból! - BabzsákBlog - HuppanjBele.hu

A gyermekeinknek több mint 1 hete nincs ovi és suli sem. Velük együtt mi is önkéntes karantént vállaltunk. Home office van, távoktatás és többet vagyunk együtt, mint valaha.
Jó hír, hogy a webáruházunkban a rendelésfelvétel, a gyártás és a kiszállítás is zavartalanul működik.
Vásárolj a webáruházunkban és kérd házhoz szállítással!

A Teslaélmény és a Huppanj Bele! közös karácsonyi akciója - BabzsákBlog - HuppanjBele.hu

Nálunk már óriási karácsonyi pörgés van. De van 2 dolog, ami nem tűr halasztást!
1) Elmondom a karácsonyi rendelésekkel kapcsolatos infókat, hogy ne maradj le a legjobb babzsák ajándékokról!
2) TESLA élményvezetést foglalhatsz és más nagymenő járgányokat próbálhatsz ki, brutál kedvezménnyel! Csak itt!

Karácsonyi babzsákfotel előrendelés soha nem látott kedvezménnyel

Miért maradnak le évről-évre borzalmasan sokan a karácsonyi babzsákfotel ajándékokról? Miért nem tudnak olyat választani, amilyet igazán szeretnének? És miért nem tudják a legjobb árakat és minőséget élvezni egyszerre?
Ebben a cikkben megosztom veled, a több mint 11 éves tapasztalatomat ezügyben. A végén pedig egy soha nem látott kedvezménnyel is megleplek!

Éljen a babzsákos gyereknap! – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

1001 okom van arra, hogy megindokoljam, miért is ideális ajándék a gyermekednek egy babzsák. Szóval napestig sorolhatnám, de tudom, hogy már nagyon közeleg a nagy nap, ezért megpróbálom gyorsan elmondani.
Menő, színes, lehet rajta ugrálni, nem haragszanak rá, ha leeszi, ó, és még kényelmes is. Így nagyon röviden ennyi meggyőző indok elég is. Ám most kifejtem hosszabban.

Babzsák csemetéknek – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

Babzsák csemetéknek

Ne ijedj meg: a babzsákfotel nem egy újabb dolog a gyereknek, amit megveszel, és két nap múlva a sarokba hajítva találod, hogy aztán beszőjék a pókok. Mi legalábbis még nem hallottunk sem szülőt, sem babzsákot erről panaszkodni. Egyszerűen nem fordulhat elő! Okos vásárlás a javából, hiszen a gyerekek nagyon fogják szeretni. Ezt a témát járjuk most körül és az is kiderül, vajon mennyi ideig bírja egy babzsák.

Tedd az otthoni mozizást még kényelmesebbé egy babzsákfotellel! – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

Babzsákkal még egy otthoni, hétköznapi filmnézés is különleges élmény lesz. Helyezkedj el benne kényelmesen, dobj magadra egy takarót, tegyél a közelbe egy pohár forró kakaót, hogy bármikor bele tudj kortyolni.Be kell valljam, nálam nincs filmnézés mogyoró nélkül. Elmondom, hogy én miért így szeretem.

Hogy a pihenés élmény legyen! – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

A babzsák egy olyan érdekes bútordarab, amire nem számít a hozzád látogató vendég. A legtöbb ember ugyanis a nappaliba menet egy hagyományos ülőbútorra készül. Azonban a babzsákfotelekből álló ülőfelület sokkal hangulatosabb, és vagányabb. Attól pedig, hogy összekoszolják a vendégek, nem kell félni, hiszen a huzatuk könnyedén tisztítható.

Mi nem csak Valentin napon kényeztetünk! – Babzsák Blog - HuppanjBele.hu

Úgy érzem, ez az egész szerelmesek ünnepe dolog elég rendesen félre ment!
Szép dolog, hogy a szerelem ünnepe, meg minden... De sokkal inkább hiszünk a mindennapos figyelmességben, kedvességben. Arról, hogy mi is eredetét tekintve a Valentin nap, hogy honnan indult, hogyan vert gyökeret nálunk, arról már korábban írtam. Most megmutatom hol rontják el legtöbben...