Blog

Élvezd a friss levegőt babzsákfotelben!  Miért kellene a négy fal közt ücsörögnöd? Válassz kültéri babzsákfotelt és irány ki a szabadba!

Ugye neked is feltűnt, hogy nyáron sokkal színesebb a világ? Előkerültek a vidám, könnyed egyre kevesebbet takaró ruhadarabok, villognak a neonszínű bikinik a strandon és most végre valahára a babzsákfoteled is olyan színben pompázhat, amilyenben csak szeretnéd!

Campus Fesztivál Huppanj Bele Babzsákfotelekkel

[Rövid Hír] Elkészültek az idei év legmenőbb fesztivál babzsákjai, és a CAMPUS FESZTIVÁLON debütálnak!

Tökéletes társ a mókához - Babzsákfotel gyerekeknek!

Amikor a gyerekek szobája már tele van plüssel, megkapták a 78. fém kisautót és azokat a társasjátékokat, amik az életben nem kerülnek majd le a felső polcról, akkor ideje elgondolkodni. Mi lehet, amivel igazán örömet szerezhetsz a gyermekednek? Ami tökéletes ajándék és tényleg használni fogja sőt, élvezi minden percét a közös játéknak?

Huppanj bele a nyárba!

Huppanj bele a nyárba!

Ha végre itt a nyár és meleg az idő….ugye te is énekelve olvastad? :) A forrósággal együtt itt vannak az igazi nyári élmények, a strandolás, a jégkrém, a fagyi, dinnye, a napolaj, a bikini, a fesztiválok… Élvezd ki minden percét! Gyűjtsd be a csúcs élményeket és lazíts a legkényelmesebb babzsákokban! Vagyis, Huppanj Bele!

Cica fekhely őfelsége szolgálatában

Ha naponta legalább 16 órát alvással töltenél, hová dőlnél le szívesen? Ugye kellene egy nagy fekhely, amin elnyújtózhatsz? Kényelmesnek is kell lennie, hiszen ennyi idő alatt egy rossz ágyon bizony elgémberednek a kezek-lábak. Ha magadnak a legjobbat szeretnéd, add meg ezt a cicádnak is!

Babzsák ágy - határtalan kényelem

Babzsák ágyban heverészve elillan a stressz és kipihentebb leszel, mint valaha! Kültéri huzattal 100 gumimatracért sem adnád, az tuti! Babzsák ágy, Huppanj Bele!

Puff a bűvös…

Puff a bűvös…

Csak feltennéd a fájós, egész nap rohanó lábaidat egy kicsit? Kellene egy ülőhely, amit egy mozdulattal magad alá húzhatsz? Már azt hihetnéd, hogy állva kell maradnod, aztán PUFF! A megoldás ott van előtted!

Sokat ülsz? A dinamikus ülőpárna fog megmenteni a hátfájástól!

Bármilyen ülőmunkát is végzel, a passzív ülő testhelyzet káros hatással van a gerincedre. Lehet, hogy észre sem veszed, de az ücsörgés a kemény széken hosszú távon nyak-, hát-, gerinc- és...

Babzsákfotel gyereknapra -

Babzsákfotel gyereknapra

"Anya, ez a legszuperebb gyereknapom!!!" Bizony, ezt hozza ki a gyerekekből a babzsákfotel ajándék! Te szoktál álmodni? Emlékszel még a gyerekkori álmaidra? Babzsákfotelben megelevenednek a gyerekkori álmaid! :) Ezt a blogcikket 12.000 méter magasban írtam. És, hogy miért érdekes ez?

Környezetbarát vagy? A polisztirol gyöngy neked való!

Azt gondolod, hogy a mesterségesen előállított dolgok csakis károsak lehetnek a környezetre? Nem mindig van ez így és nekem bizonyítékunk is van erre! Egy 2013. márciusi tanulmányból kiderült, hogy a polisztirol kiemelkedően környezetbarát anyag!

Kutyaágy házőrzőnek, kis kedvencnek - mert megérdemli!

Aki a kutyát szereti, rossz ember nem lehet, szól az elcsépelt mondás. De ha már kutyázunk, vagy legalábbis szeretnénk, van egy csomó dolog, amivel szembesülünk még a kutyus érkezése előtt. Ezek közül, az egyik legfontosabbról, a kutya helyéről lesz most szó! Kezdő kutyás vagy? Sokat látott kutyás vagy? Megnézzük mi az, ami biztosan nem jó! Illetve, hogy mi alapján válassz kutyaágyat? És elmondom azt is, hogy milyen a jó kutyaágy!

Ülőzsák - ez az új életérzés!

Ugye neked is eleged van abból, hogy a nap végére megfájdul a hátad, görcsben van a nyakad? Hogy nem tudsz igazán jól ellazulni, és még a moziban is “vigyázzban” kell ülnöd, nehogy zavarj másokat? Tudom, hogyan szabadulhatsz meg ezektől a korlátoktól egyszerűen és gyorsan! Az ülőzsák a megoldás. És, hogy eszik-e, vagy isszák, máris mutatom!