Blog

Babzsákfotelben a legkényelmesebb a tanulás – Babzsák Blog - HuppanjBele.hu

Kénytelen-kelletlen az őszi szünet után minden diák visszatér az iskolapadba. Ámde otthon miért görnyednél a kényelmetlen, merev háttámlájú székeden, ha egy babzsákfotelben is élvezheted a tanulás minden örömét? Nem csak a gerincedet kényeztetheted vele, hanem a lelkedet is. Nézzük, hogyan képes minderre egy egyszerű (de nagyszerű) babzsák!

Őszi szünet és Halloween babzsákfotelben - Babzsák Blog - HuppanjBele.hu

Itt az őszi szünet, itt van újra, és fogalmad sincs, hogy hevered ki a tanulós heteket? A Halloween is most kopogtat, és jó, ha kellőképpen felkészülsz rá. Nem csak tökkel, hanem babbal is… Halloweeni őrület babzsákokkal támogatva!

Új babzsákfotel shop – Miért pont Péntek 13-án? - HuppanjBele.hu

Manapság, amikor tombol az ezotéria, és minden egyes apró jelbe próbálunk valamit belemagyarázni, úgy gondoltuk, hogy elmondjuk nektek, hogy miért pont péntek 13-án nyitottuk meg a megújult Huppanj Bele! babzsákfotel shop virtuális ajtaját.

Élvezd a friss levegőt babzsákfotelben!  Miért kellene a négy fal közt ücsörögnöd? Válassz kültéri babzsákfotelt és irány ki a szabadba!

Ugye neked is feltűnt, hogy nyáron sokkal színesebb a világ? Előkerültek a vidám, könnyed egyre kevesebbet takaró ruhadarabok, villognak a neonszínű bikinik a strandon és most végre valahára a babzsákfoteled is olyan színben pompázhat, amilyenben csak szeretnéd!

Campus Fesztivál Huppanj Bele Babzsákfotelekkel

[Rövid Hír] Elkészültek az idei év legmenőbb fesztivál babzsákjai, és a CAMPUS FESZTIVÁLON debütálnak!

Tökéletes társ a mókához - Babzsákfotel gyerekeknek!

Amikor a gyerekek szobája már tele van plüssel, megkapták a 78. fém kisautót és azokat a társasjátékokat, amik az életben nem kerülnek majd le a felső polcról, akkor ideje elgondolkodni. Mi lehet, amivel igazán örömet szerezhetsz a gyermekednek? Ami tökéletes ajándék és tényleg használni fogja sőt, élvezi minden percét a közös játéknak?

Huppanj bele a nyárba!

Huppanj bele a nyárba!

Ha végre itt a nyár és meleg az idő….ugye te is énekelve olvastad? :) A forrósággal együtt itt vannak az igazi nyári élmények, a strandolás, a jégkrém, a fagyi, dinnye, a napolaj, a bikini, a fesztiválok… Élvezd ki minden percét! Gyűjtsd be a csúcs élményeket és lazíts a legkényelmesebb babzsákokban! Vagyis, Huppanj Bele!

Cica fekhely őfelsége szolgálatában

Ha naponta legalább 16 órát alvással töltenél, hová dőlnél le szívesen? Ugye kellene egy nagy fekhely, amin elnyújtózhatsz? Kényelmesnek is kell lennie, hiszen ennyi idő alatt egy rossz ágyon bizony elgémberednek a kezek-lábak. Ha magadnak a legjobbat szeretnéd, add meg ezt a cicádnak is!

Babzsák ágy - határtalan kényelem

Babzsák ágyban heverészve elillan a stressz és kipihentebb leszel, mint valaha! Kültéri huzattal 100 gumimatracért sem adnád, az tuti! Babzsák ágy, Huppanj Bele!

Puff a bűvös…

Puff a bűvös…

Csak feltennéd a fájós, egész nap rohanó lábaidat egy kicsit? Kellene egy ülőhely, amit egy mozdulattal magad alá húzhatsz? Már azt hihetnéd, hogy állva kell maradnod, aztán PUFF! A megoldás ott van előtted!

Sokat ülsz? A dinamikus ülőpárna fog megmenteni a hátfájástól!

Bármilyen ülőmunkát is végzel, a passzív ülő testhelyzet káros hatással van a gerincedre. Lehet, hogy észre sem veszed, de az ücsörgés a kemény széken hosszú távon nyak-, hát-, gerinc- és...

Babzsákfotel gyereknapra -

Babzsákfotel gyereknapra

"Anya, ez a legszuperebb gyereknapom!!!" Bizony, ezt hozza ki a gyerekekből a babzsákfotel ajándék! Te szoktál álmodni? Emlékszel még a gyerekkori álmaidra? Babzsákfotelben megelevenednek a gyerekkori álmaid! :) Ezt a blogcikket 12.000 méter magasban írtam. És, hogy miért érdekes ez?