Blog

Éljen a babzsákos gyereknap! – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

1001 okom van arra, hogy megindokoljam, miért is ideális ajándék a gyermekednek egy babzsák. Szóval napestig sorolhatnám, de tudom, hogy már nagyon közeleg a nagy nap, ezért megpróbálom gyorsan elmondani.
Menő, színes, lehet rajta ugrálni, nem haragszanak rá, ha leeszi, ó, és még kényelmes is. Így nagyon röviden ennyi meggyőző indok elég is. Ám most kifejtem hosszabban.

Babzsák csemetéknek – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

Babzsák csemetéknek

Ne ijedj meg: a babzsákfotel nem egy újabb dolog a gyereknek, amit megveszel, és két nap múlva a sarokba hajítva találod, hogy aztán beszőjék a pókok. Mi legalábbis még nem hallottunk sem szülőt, sem babzsákot erről panaszkodni. Egyszerűen nem fordulhat elő! Okos vásárlás a javából, hiszen a gyerekek nagyon fogják szeretni. Ezt a témát járjuk most körül és az is kiderül, vajon mennyi ideig bírja egy babzsák.

Tedd az otthoni mozizást még kényelmesebbé egy babzsákfotellel! – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

Babzsákkal még egy otthoni, hétköznapi filmnézés is különleges élmény lesz. Helyezkedj el benne kényelmesen, dobj magadra egy takarót, tegyél a közelbe egy pohár forró kakaót, hogy bármikor bele tudj kortyolni.Be kell valljam, nálam nincs filmnézés mogyoró nélkül. Elmondom, hogy én miért így szeretem.

Hogy a pihenés élmény legyen! – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

A babzsák egy olyan érdekes bútordarab, amire nem számít a hozzád látogató vendég. A legtöbb ember ugyanis a nappaliba menet egy hagyományos ülőbútorra készül. Azonban a babzsákfotelekből álló ülőfelület sokkal hangulatosabb, és vagányabb. Attól pedig, hogy összekoszolják a vendégek, nem kell félni, hiszen a huzatuk könnyedén tisztítható.

Mi nem csak Valentin napon kényeztetünk! – Babzsák Blog - HuppanjBele.hu

Úgy érzem, ez az egész szerelmesek ünnepe dolog elég rendesen félre ment!
Szép dolog, hogy a szerelem ünnepe, meg minden... De sokkal inkább hiszünk a mindennapos figyelmességben, kedvességben. Arról, hogy mi is eredetét tekintve a Valentin nap, hogy honnan indult, hogyan vert gyökeret nálunk, arról már korábban írtam. Most megmutatom hol rontják el legtöbben...

Az Év Szállodájában, a Bambara Hotelben is Huppanj Bele! babzsákfotelek kényeztetik a vendégeket!

Bambara az Év Hotele! Pár hete éppen ott pihentük ki az elmúlt év végi non-stop pörgést a gyerekekkel. Nem először, és tuti, hogy nem utoljára, mert most is csodás volt! :D Szóval mégis mi az igazi apropója annak, hogy megosztok pár gondolatot veletek arról, hogy mit és érzünk a díj kapcsán?

BUÉK 2018

BUÉK 2018

Drága Barátaink! Egy újabb szuper év van a hátunk mögött! Úgy sikerült, ahogy mindig is álmodtuk. A Ti támogatásotokkal, barátságotokkal, segítő javaslataitokkal értük el azt, hogy több mint 10.000 ember mindennapjait tehetjük kényelmesebbé, vidámabbá, egészségesebbé.

Vegyél babzsákot ajándékba a győztesek nyugalmával! – Babzsák Blog - HuppanjBele.hu

Csak azt hiszed, hogy van időd, de ha így folytatod, akkor bizony lecsúszol az idei év legmenőbb ajándékozója címről a családodban. Naná, hogy babzsákot kell rendelned ahhoz, hogy ezt a címet elnyerd. Hajlamos vagy a halogatásra? Kapd össze magad! Segítünk, hogy a legszuperebb babzsákfotelt választhasd!

Képzeljétek, a Mikulás babzsákfotelt hozott! - HuppanjBele.hu

A fenti mondat egy csillogó tekintetű óvodástól származik, amint elújságolja a társainak, mi történt vele. Ő még hisz a Mikulás szép meséjében. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked valóban sokáig higgyen még a Mikulásban, egy babzsák ajándékkal ezt simán elérheted. Ugyan ki más vesződne annyit egy ilyen szép ajándékkal, mint ő? Tiszteletünk a jó öregnek.

A babzsák a nyugalom szigete karácsonykor is - HuppanjBele.hu

A karácsonyi nagy készülődésben bizony jól jön egy jópofa babzsákfotel, amelyben már pár percnyi üldögélés is szuper stresszlevezető lehet.
Nézzük, mikor tehet számodra jó szolgálatot egy Huppanj Bele! Babzsák:

Babzsákfotelben a legkényelmesebb a tanulás – Babzsák Blog - HuppanjBele.hu

Kénytelen-kelletlen az őszi szünet után minden diák visszatér az iskolapadba. Ámde otthon miért görnyednél a kényelmetlen, merev háttámlájú székeden, ha egy babzsákfotelben is élvezheted a tanulás minden örömét? Nem csak a gerincedet kényeztetheted vele, hanem a lelkedet is. Nézzük, hogyan képes minderre egy egyszerű (de nagyszerű) babzsák!

Őszi szünet és Halloween babzsákfotelben - Babzsák Blog - HuppanjBele.hu

Itt az őszi szünet, itt van újra, és fogalmad sincs, hogy hevered ki a tanulós heteket? A Halloween is most kopogtat, és jó, ha kellőképpen felkészülsz rá. Nem csak tökkel, hanem babbal is… Halloweeni őrület babzsákokkal támogatva!