Adatvédelmi nyilatkozat

A HuppanjBele.hu tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait.
A rendelés során kizárólag azokat az adatokat kéri el a vevőtől, melyekre a visszaigazoláshoz, szállításhoz, illetve a számla kiállításához feltétlen szükség van.

A Vásárló által megadott adatok személyes adatnak minősülnek, ezért ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek, mely adatok átadásához a Vásárló a megrendelés leadásával hozzájárul.
Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el az info@HuppanjBele.hu címre.

 

Hírlevél

A hírlevélre való feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses módszerrel történik, vagyis amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött visszaigazoló linkre nem kattint a felhasználó, addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük

A HuppanjBele.hu a hírlevélre jelentkezőknek nem rendszeres időközönként hírlevelet küld az aktuális akciókról és egyéb, a Huppanj Bele! márkával kapcsolatos információkról.
Más cégek által szponzorált cikkeket, direkt marketing anyagokat semmilyen körülmények között nem küldünk Önnek.

Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket, így a listáról bármikor lejelentkezhet. Minden hírlevél tartalmaz egy "beállítások frissítése" elnevezésű linket is, amin keresztül bármikor módosíthatja a megadott adatait. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk az info@HuppanjBele.hu email címen.
A hírlevélre feliratkozók adatait harmadik félnek nem adjuk ki.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a HuppanjBele.hu általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a HuppanjBele.hu webáruház működtetője birtokolja az oldalakon látható információkat, képeket és mindennemű tartalmat. Azok tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a HuppanjBele.hu oldalairól származó információk, írások engedély nélküli árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

 

Hivatkozások a HuppanjBele.hu-ra

Abban az esetben, ha valaki a HuppanjBele.hu oldalait, vagy bármelyik oldalának részét saját webhelyén, saját oldalainak részeként akarja meg jelentetni, akkor előzetese, írásban ki kell kérnie a HuppanjBele.hu működtetőjének engedélyét.

A weboldal tartalma a forrás [www.HuppanjBele.hu] megjelölésével, működő link formájában, a szerző és weboldal tulajdonos [Bodnár Zsolt] írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a HuppanjBele.hu hírnevének és érdekeinek.

 

Vélemény írása

Az egyes termékekkel kapcsolatos vélemények írásához, illetve egyéb fórumbejegyzés elküldéséhez nem mindig szükséges a regisztráció, ez esetben a Vásárlónak csak a nevét és az e-mail címét kell megadnia. A név, az e-mail cím és a termékkel kapcsolatos vélemény nyilvánosságra kerül, így csak abban az esetben írjon véleményt, amennyiben ezt elfogadja. 

Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 04357-0001.