BLOG

Itt az ősz, sokak kedvenc évszaka, Párizs elegáns öltözéke és sokak bánata, mert elmúlt a nyár. Azok számára, akik árgus szemekkel követik a trendeket, és egy lehetőséget sem szalasztanának el, hogy átrendezzék a lakásukat, íme, egy babzsák-variáció !

 

Meleg színek kavalkádja

 

Az ősz a levelek színpompájáról szól: a zöld, a piros és a sárga árnyalatai dominálnak. Kevés szebb dolog van, mint végigsétálni egy erdei rejtekúton ősszel, amikor a lehullott levelek puha szőnyeget varázsolnak a lábunk alá. Majdnem olyan kényelmes így, mintha babzsákfotelben üldögélne az ember.

 

Vannak helyek, ahol legendásan szép az ősz. Az Ősz New Yorkban megvolt már? Legalább filmen? De ilyen például Párizs, de hogy ne legyünk túl szerények, ilyen a mi kis Lillafüredünk is. Kevés helyen üldögéltem olyan meghitt csodálattal, mint a Hámori-tó partján, s arra gondoltam milyen jó lett volna, ha előre gondolok erre (gondolat a gondolatban), hiszen akkor betettem volna a kültéri babzsákfotelemet a csomagtartóba, s maximálisan kiélvezhetném a hely varázsát anélkül, hogy közben a pad széttörné a hátam.

 

Az ősz színei babzsákfotelen - HuppanjBele.hu

 

De nem csak ez jutott eszembe (bár tény, hogy a kényelmetlenség le tudja foglalni az embert), hanem az is, hogy ezek a színek, az őszi levelek színkavalkádja meg kell jelenjen a babzsákfoteleimen is.

 

Ha megnézed a színeket, láthatod, hogy a meleg színek (a narancs, a napsárga, a piros, a bordó stb.), ha nem is dominálnak, de jelentős helyet foglalnak el a választékban. Nem állítom, hogy ez egyedül annak a szép napnak köszönhető, de abban biztos vagyok, hogy ha ilyen babzsákfoteleket teszel a nappaliba, akkor az ősz legszebb részét zárod a négy fal közé!

 

Persze kültéri huzattal is rendelheted a babzsákfotelt, de arra figyelj, hogy ha ilyen színnel kéred, nehogy elvesszen véletlenül az avarban! 

___

 

 

Élvezd az ősz színeit babzsákfotelben!

 

Turbózd fel a nagy kupac avarban hempergés élményét!
Kattints a kis képre és élvezd a kényeztetést!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány