A legjobb szerelmes filmek Valentin napra - HuppanjBele.hu - BabzsákBlog

A legjobb szerelmes filmek Valentin napra

Hamarosan itt a Valentin-nap, vagy ahogyan itthon mondjuk, a Bálint-nap. Sokan nagyon várják, ünneplik, mások pedig magasról tesznek rá. Hollywood mindenesetre mellé állt, és önti a sok-sok szerelmes filmet. Ezekből ajánlunk párat most nektek. Elő a popcornt, a kényelmes babzsákfoteleket és induljon a mozizás!
TOP-10. babzsákfotel 2021-ből! Olvasás A legjobb szerelmes filmek Valentin napra 5 perc Következő Nyári bikiniforma babzsákfotelben!
Hamarosan itt a Valentin-nap, vagy ahogyan itthon mondjuk, a Bálint-nap.
Sokan nagyon várják, ünneplik, mások pedig magasról tesznek rá. Ugyanakkor az ifjabb generáció sokkal fogékonyabbnak tűnik az ünneplésre a szerelmesek napjának kapcsán. Akárhogy is, Hollywood rendesen mellé állt, és önti a sok-sok szerelmes filmet. Ezekből ajánlunk párat most nektek.
 
Mert egy klassz film mellett, babzsákban összebújós közös mozizásnál nem is kell jobb program, a Valentin-napra hangolódáshoz.
 
Összegyűjtöttünk 8 romantikus filmet, amit akár párosan, akár egyedül, de mindenkinek látnia kell.  
Elő a popcornt, a kényelmes babzsákfoteleket - ebben persze segíthetünk - és biztos ami biztos, a papírzsepit is, ha túlcsordulnának az érzelmek.
 
Most pedig huppanj bele a babzsákodba és jöjjenek a filmek!
 
 

1. Igazából szerelem (2003)

A legjobb szerelmes filmek Valentin napra - HuppanjBele.hu

Az egyik legnépszerűbb romantikus film, sok neves színész játékával. A szerelmet senki sem kerülheti el. Sem a gazdagok, sem a szegények, de a fiatalok és az idősek, vagy a szinglik és a házasok sem. A londoni történet tíz, látszólag egymástól független szálon fut Karácsony felé. A szereplőket megérinti a szerelem és Szenteste teljesedik ki. Vagy így, vagy úgy...

 

 

2. Micsoda nő (1990)

A legjobb szerelmes filmek Valentin napra - HuppanjBele.hu

Az igazi klasszikus! A sármos üzletember és a Los Angeles utcáin dolgozó, kezdő prostituált love sztorija. Brutál kasszasiker volt a film a '90-es évek, egyik legnagyobb bevételét hozta, nem véletlenül. Annak ellenére, hogy a kritikusok már anno szétszedték. Ma a világképe, az ideológiája ad hatalmas támadási felületet, de ha helyén kezeljük a történetet, nincs mit tenni, igazán jó kis film a mai napig.

 

 

3. Az 50 első randi (2004)

A legjobb szerelmes filmek Valentin napra - HuppanjBele.hu

Henry Hawaii-on éli az unatkozó playboyok édes életét. Amikor találkozik a csinos Lucyval, akinek remek a humora, bájos a mosolya, és imádnivalóan bolondos. Teljesen belehabarodik a lányba. Minden szuperül alakul, de másnap kiderül, hogy Lucy semmire sem emlékszik a vidám randiból, mivel rövid távú memóriája egy autóbalesetben megsérült. Így Henrynek nincs mit tennie, minden nap újból meg kell hódítania Lucyt.

 

 

4. Ízek, imák, szerelmek (2010)

A legjobb szerelmes filmek Valentin napra - HuppanjBele.hu


A film egy spirituális utazás. Miközben megtanulhatjuk megismerni, megszeretni, és ha kell, elengedni az embereket. Elizabeth harmincas, sikeres nő. Gazdag férj, álomház, karrier. Ami egy pillanat alatt romba dől. Egy szörnyű válás és a depresszió után, nekivág a nagyvilágnak, hogy végre rájöjjön, ki is ő, és mit akar az élettől. Itáliába, Indiába és Indonéziába vezet az útja. Közben rájövünk, hogy mi mind a boldog pillanatokat keressük, akármelyik szegletében élünk is e világnak. Őszinte, humoros és mély érzelmű film. Ébredtél már arra, hogy „mostantól változtatok az életemen”? Egy nő, aki nem akart többé megfelelni. Egy nő, aki elengedte a jelenét, és megtalálta a boldogságát. Egy nő, akiben magunkra ismerhetünk.

 

 

5. Csekély esély (2019)

A legjobb szerelmes filmek Valentin napra - HuppanjBele.hu


Egy végtelenül szerethető film a Csekély esély. Bizonyos szempontból olyan, mint a Micsoda nő, csak modernebb! Ha az tetszett, ez is be fog jönni! A csóró újságíró, aki megszállottja gyerekkori szerelmének, a gyönyörű államtitkárnak. Erre mondják, hogy innen szép nyerni! A történet sok, sok humoros csetlés-botláson át vezet és bizonyság arra, hogy bármennyire is csekély az esély, a lehetetlen néha tényleg valóra válik… Ha egy könnyed, vidám mozira vágysz, ez pont az.

 

Mit szólnál egy igazán kényelmes filmnézős fotelhez?

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

6. Ház a tónál (2006)

A legjobb szerelmes filmek Valentin napra - HuppanjBele.hu


Sandra Bullock és Keanu Reeves hidegrázóan gyögyörű története. Kate mielőtt elhagyja a csodás tóparti házat, még egy üzenetet hagy a postaládában a következő lakónak. Alex egy elhanyagolt házra bukkan és válaszol a nő levelére. Levelezésük közben kiderül, hogy nem egy idősíkban élnek. Egy nap elhatározzák, hogy találkoznak…

 

 

7. Angyalok városa (1998)

A legjobb szerelmes filmek Valentin napra - HuppanjBele.hu


Mi történik, mikor egy angyal a földre vágyik? Hogy megízlelje a körte ízét, megérezni az érintést, megélni az igaz szerelmet. Nicolas Cage és Meg Ryan: két lélek, egy halhatatlan és egy halandó, akik addig harcolnak józan eszükkel és vágyaikkal, míg végül mindent feláldoznak a szerelem oltárán. A papír zsebkendő kötelező kellék ehhez a romantikus fantasyn.

 

 

8. Ősz New Yorkban (2000)

A legjobb szerelmes filmek Valentin napra - HuppanjBele.hu

Rechard Gere sikeres középkorú vendéglőst és nőcsábászt játszik, aki beleszeret az édes fiatal nőbe, aki halálosan beteg, és Winona Rydert alakít. A szép és romantikus film amennyire banálisnak tűnik, annyira szép. Gyönyörű helyszínek, díszletek, környezet, a romantikus hangulatot fokozó zene olyan atmoszférát teremt, ami hatása alá keríti a nézőt.

 

 

A könnyed romantikus vígjátéktól, a mély, drámai hatású filmekig, bízom benne, hogy tudtam kedvet csinálni egy kis Valentin-napi otthoni mozizáshoz.

Ha a babzsákokhoz is kedvet kaptál, akkor nosza válassz egyet itt! Ajándékba, vagy magadnak, óriásit, vagy szolidabbat, színeset, vagy valami visszafogottabb színűt.

Egy biztos, egy kényelmes, felnőtt babzsákban nem fogod elülni a fenekedet, ha hétvégén nekiülsz mind a 8 filmnek, akkor sem! :)

 

 

 

*   *   *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

*   *   *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.