TOP-10. babzsákfotel 2021-ből! - HuppanjBele.hu - Babzsák Blog

TOP-10. babzsákfotel 2021-ből!

Kíváncsiak voltunk, melyek voltak a legnépszerűbb babzsákfotelek az elmúlt évben! Ezért utánanéztünk a dolognak és most megmutatjuk a győzteseket. • Hogyan szerepelt az ikonikus XL és Junior Bab? • A Focis babzsákok karácsonyi hajrája mire volt elég? • És a gazdik hogyan gondoskodtak a kutyusaikról? Olvasd tovább, máris kiderül.

Kíváncsiak voltunk, melyek voltak a legnépszerűbb babzsákfotelek az elmúlt évben! Ezért utánanéztünk a dolognak és most megmutatjuk a győzteseket.

• Hogyan szerepelt az ikonikus XL és Junior Bab?
• A Focis babzsákok karácsonyi hajrája mire volt elég?
• És a gazdik hogyan gondoskodtak a kutyusaikról?

Máris kiderül.

TOP-10. babzsákfotel 2021-ből! - HuppanjBele.hu - Babzsák Blog

 

Mi a pihenéshez értünk igazán, és abban segítünk Neked, hogy könnyedén kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbb, legkényelmesebb babzsákfotelt.

Kikapcsolódáshoz, tanuláshoz, láblógatáshoz, mozizáshoz, de akár Home Office-hoz, olvasáshoz, konzolozáshoz és még vagy 100 féle dologhoz... :) Egy biztos összehozza a családot és a barátokat! A ráncaidat pedig kisimítja... ;)

Most pedig jöjjenek az elmúlt év legnépszerűbb babzsákjai!

 

A 2021-as év TOP-10. babzsákfotele!

Újíts be egyet Te is, és alapozd meg vele az idei kikapcsolódásodat. Íme a legnépszerűbbek:

 

No 1.
XL Bab babzsákfotel

Az ikonikus XL Bab az abszolút győztes 2021-ben is! ★ best in shop 2021. ★

A legnépszerűbb babzsákfotel felnőtteknek készül. Nagy méretű, igazán kényelmes, vagyis ebben nem ülöd el a fenekedet a kedvenc sorozatod közben sem.

 

XL Bab babzsákfotel  - HuppanjBele.hu

 

★ ★ ★ ★ ★
" Tökéletes, kényelmes. És nagyon kellemes tapintású az agyaga. A Fiam részére vásároltam. Nagyon örült neki, eddig a padlószőnyegen ülve x-boxozott (hiába van a szobában a kanapé). Örülök, hogy rátaláltam az oldalra, mert engem is megnyugtat, hogy ebben ülve játszik és így egész biztosan nem fog felfázni .

- Váradi Regina "

 

No 2.
Junior Bab babzsák

A gyerekszobák legnépszerűbb babzsákja!

Elsősorban gyerekeknek készül a 2. helyezett babzsák. Illetve jó megoldás mindazoknak a felnőtteknek is, akiknek nincsen elegendő helye az aranyérmes XL Bab-hoz, és bár méretéből adódóan akkora kényelmet nem nyújt, viszont a legtöbb hagyományos ülőhelynél így is kényelmesebb lehet..

 

Junior Bab babzsák - HuppanjBele.hu

★ ★ ★ ★ ★
" Egyszerűen szuper!!! Olyan ülőbútort kerestünk, amibe jól el lehet lazulni, kellően megtámasztja a testet bármilyen pozícióban is van. Akár pihenni, akár videójátékozni kiváló. Könnyen mozgatható, sokféleképpen alakítható, modern és könnyed, a gyerekeim és barátaik imádják az első perctől kezdve! Még a nagymama is kipróbálta és bár először szkeptikus volt, végül nagyon tetszett neki is!

- Tarnóczky Tímea "

 

No 3.
Neo babzsákfotel

 A Jolly Joker, amiből nem akarsz kiszállni!

Ha pedig mégis kiszállnál, ebből kicsit könnyebb, mint a többi babzsákból. Ezért idősebbek is örömmel használják. Felnőtteknek és gyerekeknek is igazán kényeztető megoldás, amit két színben is választhatsz!

 

★ ★ ★ ★ ★
" Nagyon kényelmes! Már régóta szerettem volna babszákfotelt venni, de valahogy nem találtam meg eddig azt, ami ár-érték aranyban is elnyerte volna a tetszésem. Pár hete találtam rá az oldalra és valahogy éreztem, hogy megtaláltam azt, amit eddig kerestem :) Nagyon hamar megérkezett hozzám a fotel és egyszerűen imádom!

- Kovács Dóra "

 

 KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt!

A TOP-3 után jöjjenek azok a babzsákok, amik csak hajszál híján maradtak le a dobogóról. Kicsiknek és nagyobbaknak, illetve a kedvenceinknek.

 

No 4.
Mini Bab babzsák

Nem lehet elég korán kezdeni...

A legkisebbeknek is jár a kényeztetés! A fotón látható kislány 3 éves. Ovisoknak ajánljuk pihenéshez, mesehallgatáshoz, mozizáshoz, játékhoz, ugrabugráláshoz... :). Az iskolásoknak már a Junior méretű babzsákokat ajánljuk.

 

Mini Bab babzsák - HuppanjBele.hu

 

★ ★ ★ ★ ★
" Teli találat! Igényes szép munka:-) Üti, rúgja, ráugrál, imádja-a kislányom (4), aki kapta. Talán már ülni is láttam benne, de még tart a feldolgozás, mi is ez, mit kezdjen vele. A következő a nagytesóé (17) lesz :-)

- Csapó Barbara "

 

No 5.
Foci Babzsák Junior

Focis babzsák, az ifjú drukkereknek!

Gyerekszobákba került a legtöbb belőle, mérete ugyan akkora mint a Junior Bab-é. Nem csak meccsnézéshez, de konzolozáshoz, videózáshoz, lazuláshoz, de olvasáshoz, tanuláshoz is remek választás. És végre nyugodt lehetsz, a gyermeked gerince kellőképpen pihenhet közben. Ami az egész napos iskolai padban görnyedés után igazi főnyeremény!

 

Foci Babzsák Junior - HuppanjBele.hu

  ★ ★ ★ ★ ★
" Tartós, kényelmes, jól tisztán tartható! 2 éve karácsonyra kapta az akkor 2,5 éves kisfiam a junior foci babzsák fotelt. Nagyon tartós, könnyen mosható. Most két év után kell egy kicsit utántölteni. Csak ajánlani tudom, ár érték arányos!

- Kiss-Görög Ivett "

 

No 6.
Kutya Fekhely XL

A gondoskodó gazdik választása, a nagytestű kutyusok kedvence! 

Ugye a Te ebed nem a lábtörlőn alszik!? Felveszi a teste formáját, így az idősebb kutyusoknak is biztonságot nyújt. Nem fog felfázni, mert a fekhelyben lévő töltőanyag, a polisztirol gyöngy hőszigetelő, így kellemes a hőérzete. És ha végre lesz egy sajátja, visszakaphatod tőle a tiédet! :)

Kutya Fekhely XL - HuppanjBele.hu

 

 

★ ★ ★ ★ ★
" Ez már a második tőletek, kell-e mást mondanom? Nem rendelnék máshonnan kutyababzsákot! A kutyám imádja, ízületi bántalmai és a bambuszgerince miatt fontos, hogy kényelmes és puha legyen, ne nyomja sehol. Meglepetés nem volt, inkább méltatlankodás, miért nem kapta meg hamarabb. :)

- Jászberényi Eszter "

 

No 7.
Junior Párna

Sokoldalú párna fiataloknak, extra kényelemmel!

A képen látható módos használva felnőtteknek is kényelmes pihenőhelyet nyújt ez a babzsák! Ettől függetlenül elsősorban gyerekeknek szánjuk. Többféle módon használhatod. Ülve, nyugágyszerűen heverészve, - ahogy a képen is láthatod - illetve fekve is!

Junior Párna - HuppanjBele.hu

★ ★ ★ ★ ★
" Tökéletes, a család kedvence 😊 Minden szempontból tökéletes! A kislányomat leptük meg vele, de az egész család kedvence lett.😊 Rendelem a következőt. + Gyors, korrekt, rendkívül segítőkész WEB ÁRUHÁZ csupa nagybetűvel!!! Bárkinek csak ajánlani tudom!

- Lévai Henrietta "

 

 

No 8.
XL Párna

A leghatalmasabb babzsákfotel, határtalan kényeztetéssel!

Az igazi óriás! Felnőtteknek, kompromisszumok nélkül! viszont épp ezért nagy helyet is foglal el. Csak akkor válaszd, ha van elegendő hely számára. (Minden babzsákfotel oldalán megtalálod a pontos méreteket, így lemérve a helyét, el tudod dönteni, hogy kényelmesen be fér-e.)
A babzsákfotelekre igaz a mondás: a méret a lényeg! :) És ebben ez a párna viszi a prímet! Ha van elegendő helyed, ezt imádni fogod!

 

XL Párna - HuppanjBele.hu

 

★ ★ ★ ★ ★
" Ezer hála és köszönet!!! Fantasztikus a babzsákfotel! Megérkezett a babzsák csomag. Fantasztikus a fotel! Bár én kaptam, de nem biztos, hogy harc nélkül fogom tudni bármikor használni. Majd korán kelek! :) Üdvözlettel: Judit

- Szabó Judit "

 

No 9.
Foci Babzsákfotel XL

Óriás focis babzsákfotel a legnagyobb szurkolóknak!

Imádkozni fogsz a hosszabbításokért, ha ebben nézed a kedvenc csapatod meccseit! Nagyobb, mint az ikonikus XL Bab, ezért igencsak helyigényes darab. Igen kényelmes, így kényezteti minden porcikádat, igazán pihentető ebben időzni.

 

Foci Babzsákfotel XL - HuppanjBele.hu

 

★ ★ ★ ★ ★ " 4 év után vettünk a másik gyereknek is egyet. Nem volt kérdés, hogy innen! :) Több mint 4 éve ajánlás alapján vásároltunk itt. Most amikor kellett még egy, akkor nem is volt kérdés, hogy innen veszünk. A tapasztalatok alapján csak ajánlani tudjuk: azt kaptuk amit elképzeltünk. Tökéletes minőség. Soha semmi baj nem volt az előzővel, amit jelenleg is használ a nagyobbik gyermekünk. Egy magkopás, egy szakadás, egy varrás hiba, semmi. A terhelés ellenére sem! A legőszintébb kritika: innen vettük a második babzsákot is. Köszönjük!

- Böttkös László "

 

No 10.
HB! Junior

Gamerek Szent Grálja!

Nyugágyszerű, földközeli élmény! Dobd le mellé a konzolt, a mobilodat, távirányítót, laptopot, tanulnivalót, egy jó teát, és élvezd a lazulást! Nem kell mellé kis asztal, végre a földön heverészhetsz, kényelmesen! Gamerek és mozi fanok legjobb választása! Ha még nagyobb lazulást szeretnél rendezni, akkor a HB! XL babzsákfotel lesz a legmenőbb, amit csak választhatsz!

HB! Junior - HuppanjBele.hu
★ ★ ★ ★ ★

" Szuper babzsák! Karácsonyi ajándéknak vettem és telitalálatnak bizonyult. Habár "junior" méret, egy átlagos magasságú fiatal felnőttnek rendeltem és neki is tökéletesen megfelel. Számítógépes játékokhoz szuper kényelmes ülő alkalmatosság. Szürkét rendeltem és nagyon tetszetős! Csak ajánlani tudom!!

- Illés Edit

 

 

Nos ezek voltak az elmúlt év legtöbbet vásárolt Huppanj Bele babzsákjai.

De ez csak a bemelegítés volt.

Nézd meg az összes modellt, válaszd ki a saját babzsákodat, és színezd kedvedre! Sok-sok babzsák vár rád, többféle huzattal, és szebbnél-szebb színekben! Kicsiknek, nagyoknak, nappaliba, gyerekszobába, dolgozószobába, teraszra, ahová csak szeretnéd.

 

 

Azonnal szeretnéd?

A legnépszerűbb babzsákokat a Fogd és vidd! raktárról, azonnal szállítjuk. Max 4 munkanap és már huppanhatsz is bele!

 

 

*   *   *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

*   *   *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.