Nyári bikiniforma babzsákfotelben! – Babzsák Blog – HuppanjBele.hu

Nyári bikiniforma babzsákfotelben!

Előzd meg a tavaszi fáradtságot! És csapj le két legyet egyszerre! Hiszen a rendszeres mozgás és a megfelelő pihenés nem csak kirobbanó vitalitást hoz, de közelebb visz az áhított nyári bikiniformához is! Nincs rá időd? Eddig a lustaság győzött? És hogy tud ebben segíteni egy kényelmes babzsákfotel? Ebből a blog bejegyzésből kiderül!

A kellemes tavaszi napsugarakat már egész héten élvezhetjük! Sándor, József és Benedek ügyesen tették a dolgukat és elhozták nekünk a meleget! Az pedig, hogy a szikrázó napsütésben 20 fokot is mérhetünk, minden várakozásunkat felülmúlja!

 

Hurrá, itt a tavasz!

Ahogy közeledik a tavasz, egyre többet töltünk a szabadban. És ilyenkor sokan panaszkodnak a fáradékonyságra.

Azért, hogy tovább tunyulhassanak a négy fal között, vagy azért, mert már ez a kicsivel több szabadban történő mozgás is fárasztja őket? Nos, vélhetően mindkettő…

Nyári bikiniforma babzsákfotelben! - Babzsák Blog

 

Hogy készül a nyári bikini forma?

Én mégis arra bátorítok mindenkit, hogy mozogjon többet. Mozogjon minden nap. A legegyszerűbb, legkönnyebben kivitelezhető, legolcsóbb a gyaloglás.

Sokan ego kérdést csinálnak belőle és ha törik, ha szakad, ők futnak. Nehogy már kinevesse őket a szigetkörön a többi futó. Pedig ez könnyen visszaüt. Főként, ha túlsúlyos vagy! Vagy a technikád, illetve a légzésed nem megfelelő. Hiszen így számtalan sérülés lesz a nem várt "ajándék".

A tempós gyaloglás, orrlégzéssel - vagyis amikor végig csukva van a szád, és kizárólag az orrodon lélegzel ki és be is - igen hatásos, és egészséges. Ha jobb kondiban vagy, akkor emelheted a gyaloglás tempóját, de csak addig, míg a teljes távot orrlégzéssel tudod abszolválni.

 

"De nekem nincs időm!"

Ismerős a kifogás? Akkor menj gyalog a munkába, suliba. Vagy szállj le egy megállóval hamarabb.

Aztán a következő héten két megállóval hamarabb. Ne a célodhoz legközelebb akarj mindenáron leparkolni. Tudatosan állj meg messzebb, hogy legyen alkalmad a gyaloglásra minden nap.

Kerüld a mozgólépcsőt és a liftet. Ha nem a 20-on laksz… ;) Vagy szállj ki 1-2-3 emelettel korábban és az út végét tedd meg a lépcsőn. Egyre jobban fog menni meglátod.

Ha most elkezded, hidd el, Húsvétra sokkal jobb kondiban leszel és vidámabb is!

Ha pedig kitartó vagy, nyárra el is készül a rég áhított bikiniforma! :)

 

A pihenés kulcskérdés.

És amit a fitneszguruk sem hangsúlyoznak eléggé, hogy a pihenés legalább olyan fontos, mint a mozgás és az étkezés. Legalábbis, ha az egészségesebb, fittebb létről beszélünk.

Egy kényelmes babzsákfotel csodákat tehet a meggyötört testeddel, lelkeddel. Minden porcikádat egyenletesen támaszt meg, köszönhetően a milliónyi apró polisztirol gyöngynek ami a babzsákok töltőanyaga. Ezek egymáson elgördülve idomulnak a tested vonalához.

Ezért egy klassz babzsák úgy ölel körbe, mint semmi más azelőtt. A kényelméhez foghatót, pedig nagyítóval kell keresni.

Kicsiknek és nagyoknak, felnőtteknek és gyerekeknek, időseknek és picúroknak többféle babzsákfotel megoldást kínálunk.

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

A méret a lényeg?

Ökölszabály, hogy minél nagyobb, annál kényelmesebb. A másik, hogy a környezetedhez passzoló méretűt válassz! Mert ha egy óriási XL Párnát választasz, hiába a legkényelmesebb, ha nem fér be normálisan a nappalidba és nem fogod tudni használni. Akkor sokkal inkább ajánlom a Junior Párnát. Mert ugyan úgy többféle testhelyzetben használhatod, és mivel a kisebb nappalidba szellősen befér, így használni is fogod! Ami azért nem hátrány! :)

 

Válassz kedvedre!

Nézd meg az összes modellt és válogass kedvedre.

Minden babzsák oldalán, a fotók alatt találod a "MÉRETEK" menü alatt a fizikai méreteit. Mérd meg otthon a helyet ahová szánnád, így nem ér majd meglepetés, hogy "Húúú, ez túl nagy lett!" :)

Szóval induljon a rendszeres mozgás, aztán a jól megérdemelt pihenés babzsákfotelben, a bomba nyári bikiniformáért!

 

Hajrá hölgyeim és uraim!

 

 


De van itt még valami!

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.793 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.