Így válassz babzsákfotelt a színe alapján! – 1. rész

Így válassz babzsákfotelt a színe alapján! – 1. rész

A választás mindig nehéz dolog, főképp, ha az embernek sok jó dolog közül kell választania. A babzsákfotelnél például kismillió szempont van, ami alapján az egyik számodra jobb lehet, mint a másik. Fontos, hogy kintre vagy bentre szánod, hogy melyik szobába akarod tenni, hogy kinek szánod, hogy mekkora méretre lenne szükséged stb. És persze az sem utolsó szempont (sőt!), hogy milyen színű babzsákfotelt szeretnél! Én most adok egy kis segítséget!

A választás mindig nehéz dolog, főképp, ha az embernek sok jó dolog közül kell választania. A babzsákfotelnél például kismillió szempont van, ami alapján az egyik számodra jobb lehet, mint a másik. Fontos, hogy kintre vagy bentre szánod, hogy melyik szobába akarod tenni, hogy kinek szánod, hogy mekkora méretre lenne szükséged stb. És persze az sem utolsó szempont (sőt!), hogy milyen színű babzsákfotelt szeretnél ! Én most adok egy kis segítséget!

 

 

A színekről általában

 

Először is muszáj egy kis bevezetőt összedobnom. A színek fontos szerepet játszanak az életünkben, és sok kutatás kimutatta, hogy a színek és a hangulatunk, a színek és a lelkületünk között igenis van összefüggés. Így tehát van, akinek ez a szín, van, akinek az „áll jól”.

 

Nyilvánvalóan a lakberendezés szempontjából sem mellékes ez a kérdés. A babzsákfotelekről egyébként már írtam ebben a kontextusban. Kinek milyen a természete, úgy rendezi be azt a helyet, ahol életének egy jelentős részét eltölti, illetve, ahova a zajos hétköznapok elől menekül, vagy ahol az unalmas és monoton hétköznapok után feltöltődik.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Fontos tehát, hogy tisztában legyél a színek jelentésével, hogy tudatosan dönthess.

 

Így válassz babzsákfotelt a színe alapján! – 1. rész - Narancs

 

A narancssárga 

Azt vettem észre, hogy a babzsákfoteleknek szinte minden szín jól áll, de tény, hogy a narancssárga nagyon passzol hozzájuk. Ez egyébként egy alapvetően fiatalos és kreatív szín. Ha úgy érzed, hogy belefásultál a hétköznapok non-stop ismétlődésébe, hogy régen tele voltál ötletekkel, de mára már mintha beszáradtál volna, esetleg úgy érzed, túl gyorsan megy el melletted az idő, akkor a narancssárga babzsákfotelt éppen Neked találták ki. A babzsákfotel eleve fiatalos, lendületes és árasztja magából a kreatív töltésű részecskéket. Turbózd föl ezt a hatást egy narancssárga huzattal!

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.