BLOG

A választás mindig nehéz dolog, főképp, ha az embernek sok jó dolog közül kell választania. A babzsákfotelnél például kismillió szempont van, ami alapján az egyik számodra jobb lehet, mint a másik. Fontos, hogy kintre vagy bentre szánod, hogy melyik szobába akarod tenni, hogy kinek szánod, hogy mekkora méretre lenne szükséged stb. És persze az sem utolsó szempont (sőt!), hogy milyen színű babzsákfotelt szeretnél ! Én most adok egy kis segítséget!

 

 

A színekről általában

 

Először is muszáj egy kis bevezetőt összedobnom. A színek fontos szerepet játszanak az életünkben, és sok kutatás kimutatta, hogy a színek és a hangulatunk, a színek és a lelkületünk között igenis van összefüggés. Így tehát van, akinek ez a szín, van, akinek az „áll jól”.

 

Nyilvánvalóan a lakberendezés szempontjából sem mellékes ez a kérdés. A babzsákfotelekről egyébként már írtam ebben a kontextusban. Kinek milyen a természete, úgy rendezi be azt a helyet, ahol életének egy jelentős részét eltölti, illetve, ahova a zajos hétköznapok elől menekül, vagy ahol az unalmas és monoton hétköznapok után feltöltődik.

 

Fontos tehát, hogy tisztában legyél a színek jelentésével, hogy tudatosan dönthess.

 

Így válassz babzsákfotelt a színe alapján! – 1. rész - Narancs

 

A narancssárga 

Azt vettem észre, hogy a babzsákfoteleknek szinte minden szín jól áll, de tény, hogy a narancssárga nagyon passzol hozzájuk. Ez egyébként egy alapvetően fiatalos és kreatív szín. Ha úgy érzed, hogy belefásultál a hétköznapok non-stop ismétlődésébe, hogy régen tele voltál ötletekkel, de mára már mintha beszáradtál volna, esetleg úgy érzed, túl gyorsan megy el melletted az idő, akkor a narancssárga babzsákfotelt éppen Neked találták ki. A babzsákfotel eleve fiatalos, lendületes és árasztja magából a kreatív töltésű részecskéket. Turbózd föl ezt a hatást egy narancssárga huzattal!

___

 

 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt!

 

Megmutatok Neked minden titkot, amit mások soha nem árulnának el!
Kattints a kis képre és élvezd Te is a kényeztetést!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány