BLOG

A színek hatással vannak az ember hangulatára. Valami ilyesmi volt az előző bejegyzés alapvetése, a babzsákfotelek szemszögéből. Nem szabad félvállról venni a színválasztást, és férfiaknak sem ajánlatos lemondani erről a lehetőségről, hiszen lehet, hogy nem tudnak róla, lehet, hogy nem tudatosul, de mégis hatással lesz rájuk is a szoba színösszeállítása. Az előző részben a narancssárga került előtérbe, de persze vannak még egyéb színekben pompázó babzsákfoteleink is.

 

 

Kék

XL Párna - HuppanjBele.hu

XL Párna babzsákfotel, Pamut - Retro, Égszínkék (belső huzattal): 29.900 Ft.

 

A kéknek több változata is megjelenik babzsákfoteleinken. Ez kifejezetten szerencsés, ha a lakberendezők általános véleményét nézzük arról, hogy nem szerencsés a kéknek egy, jellemzően sötétebb változatát túlhangsúlyozni egy helyiségben sem. A domináló sötétkék például nyomasztóvá válhat, rátelepedhet az ember hangulatára. Ha a kék szerelmese vagy, és a kék egy sötétebb árnyalatát vitted fel a nappali falára, akkor ott egy világosabb színű (pl. világoskék) babzsákfotelt érdemes elhelyezni, hiszen ez némileg ellensúlyozza majd a sötétkék nehézkedését.

A kék szín egyébként előnyös azoknak, akik nehezen tudnak döntést hozni, akiknél a mérleg nyelve furcsamód sohase mozdul el jelentősen.

 

 

Zöld

Junior Bab babzsák, Pamut - Trend, Benetton Zöld (belső huzattal): 18.900 Ft.

 

Ha stresszben élsz, akkor a zöld színt éppen Neked találták ki, és egy zöld színű babzsákfotel passzol Hozzád leginkább. A zöld ugyanis nyugtató hatású, csillapítja az idegkimerültséget, segít elérni a belső harmóniát.

A zöld eleven szín, a vidámság, a jókedv, az élet színe, a természeté, így a megújulásé is. Ha éppen egy az életedre kiható, nagyobb változáson vagy túl, akkor Neked pontosan egy zöld színű babzsákfotelre van szükséged, amiben elterülhetsz, és a világ legkényelmesebb helyén pihenheted ki a változás fáradalmait.

 

___

 

 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt!

 

Megmutatok Neked minden titkot, amit mások soha nem árulnának el!
Kattints a kis képre és élvezd Te is a kényeztetést!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány