Így válassz babzsákfotelt a színe alapján! – 2. rész

Így válassz babzsákfotelt a színe alapján! – 2. rész

A színek hatással vannak az ember hangulatára. Valami ilyesmi volt az előző bejegyzés alapvetése, a babzsákfotelek szemszögéből. Nem szabad félvállról venni a színválasztást, és férfiaknak sem ajánlatos lemondani erről a lehetőségről, hiszen lehet, hogy nem tudnak róla, lehet, hogy nem tudatosul, de mégis hatással lesz rájuk is a szoba színösszeállítása. Az előző részben a narancssárga került előtérbe, de persze vannak még egyéb színekben pompázó babzsákfoteleink is.

A színek hatással vannak az ember hangulatára. Valami ilyesmi volt az előző bejegyzés alapvetése, a babzsákfotelek szemszögéből. Nem szabad félvállról venni a színválasztást, és férfiaknak sem ajánlatos lemondani erről a lehetőségről, hiszen lehet, hogy nem tudnak róla, lehet, hogy nem tudatosul, de mégis hatással lesz rájuk is a szoba színösszeállítása. Az előző részben a narancssárga került előtérbe, de persze vannak még egyéb színekben pompázó babzsákfoteleink is.

 

 

Kék

XL Párna - HuppanjBele.hu

XL Párna babzsákfotel, Pamut - Retro, Égszínkék (belső huzattal): 29.900 Ft.

 

A kéknek több változata is megjelenik babzsákfoteleinken. Ez kifejezetten szerencsés, ha a lakberendezők általános véleményét nézzük arról, hogy nem szerencsés a kéknek egy, jellemzően sötétebb változatát túlhangsúlyozni egy helyiségben sem. A domináló sötétkék például nyomasztóvá válhat, rátelepedhet az ember hangulatára. Ha a kék szerelmese vagy, és a kék egy sötétebb árnyalatát vitted fel a nappali falára, akkor ott egy világosabb színű (pl. világoskék) babzsákfotelt érdemes elhelyezni, hiszen ez némileg ellensúlyozza majd a sötétkék nehézkedését.

A kék szín egyébként előnyös azoknak, akik nehezen tudnak döntést hozni, akiknél a mérleg nyelve furcsamód sohase mozdul el jelentősen.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

 

Zöld

Junior Bab babzsák, Pamut - Trend, Benetton Zöld (belső huzattal): 18.900 Ft.

 

Ha stresszben élsz, akkor a zöld színt éppen Neked találták ki, és egy zöld színű babzsákfotel passzol Hozzád leginkább. A zöld ugyanis nyugtató hatású, csillapítja az idegkimerültséget, segít elérni a belső harmóniát.

A zöld eleven szín, a vidámság, a jókedv, az élet színe, a természeté, így a megújulásé is. Ha éppen egy az életedre kiható, nagyobb változáson vagy túl, akkor Neked pontosan egy zöld színű babzsákfotelre van szükséged, amiben elterülhetsz, és a világ legkényelmesebb helyén pihenheted ki a változás fáradalmait.

 

Szebbnél szebb színekben választhatod az összes babzsákunkat. Válassz itt.

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.