Így válassz babzsákfotelt a színe alapján! – 3. rész

Így válassz babzsákfotelt a színe alapján! – 3. rész

Egy bútordarabnak, így egy babzsákfotelnek sem csupán funkciója van, nem csupán a komfortérzetet, a kényelmet szolgálja, minden esetben dekorációs elem is egyben. Legalábbis ez a helyes felfogás, ha a lakberendezők véleményét/tanácsait kívánjuk követni. Szerintem ez teljesen rendjén is van: a praktikum és az esztétikum szorosan összekapcsolódik egy kidolgozott enteriőrben. Ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani ezzel a sorozattal. Elemezzük tehát tovább a babzsákfotelek színvilágát!

Egy bútordarabnak, így egy babzsáknak sem csupán funkciója van, nem csupán a komfortérzetet, a kényelmet szolgálja, minden esetben dekorációs elem is egyben. Legalábbis ez a helyes felfogás, ha a lakberendezők véleményét/tanácsait kívánjuk követni. Szerintem ez teljesen rendjén is van: a praktikum és az esztétikum szorosan összekapcsolódik egy kidolgozott enteriőrben. Ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani ezzel a sorozattal. Elemezzük tehát tovább a babzsákfotelek színvilágát !

 

 

Lila babzsákfotel

Junior Párna - HuppanjBele.hu

 

A nyugalom színe. A hölgyek színe. Ha van szín, ami magába foglalja, ami ösztönösen kifejezi a babzsákfotel által nyújtott kényelmet, ami reprezentálhatja a világ legkényelmesebb helyét, akkor az a lila.

Ez manapság egyébként is egy nagyon trendi szín, így egy modern felfogással, modern hangulatban, a modern stílus jegyében berendezett szobabelsőben remekül mutat. Azok számára, akik szeretnek elmenekülni néhány órára a hétköznapok stresszes rohanása elől, akik igénylik, hogy saját maguk társaságában, esetleg a legközelebbi hozzátartozókkal töltsenek el néhány csöndes-kellemes órát, azoknak a lila színű babzsákfotelt ajánlom.
Itt megnézheted az összes modellt, ha szeretnéd

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu
 

 

 

Összességében azt szokták mondani erről a színről, hogy elmélyíti az empátiát, a mások iránti együttérzést, miközben felfrissíti, helyrebillenti az ember lelkiállapotát. Remek szín ez!

 

 

Citromsárga babzsákfotel

 

Junior Bab - HuppanjBele.hu

 

A citromsárga sok lakberendező szerint veszélyes szín, ha dekorációra kerül a sor. Nagy felületeken túl vad, túl rikító, akár nyugtalanító is lehet. Éppen ezért, falszínnek ritkán, de egy-egy bútordarab színeként annál inkább ajánlható, kicsiben ugyanis a pozitívumai kerülnek előtérbe.

 

A citromsárga olyan, mintha citrom nélküli vitaminforrás lenne. Felélénkíti a testet és a szellemet is, segít, hogy aktivizáld magad a hétköznapokban. Ha úgy érzed, hogy leeresztettél picit, holott szükséged lenne egy kis energiára, hogy a maximumon pöröghess, akkor citromsárga babzsákfotelt ajánlok Neked! 

 

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.