Textilbőr babzsák az igazi luxus kedvelőinek

Textilbőr babzsák az igazi luxus kedvelőinek

Mik a textilbőr babzsákfotel előnyei, mik a hátrányai? Kinek ajánljuk és kinek nem? És hogy jönnek ide a punkok és a Rolls Royce-al rallyzás? A BabzsákBlog ezen bejegyzésében fény derül mindhárom kérdésre. Sőt azt is megmutatom, hogyan lehet egy szempillantás alatt újjá varázsolni, a régi textilbőr huzatú babzsákot.

Mik a textilbőr babzsákfotel előnyei, mik a hátrányai? Kinek ajánljuk és kinek nem? És hogy jönnek ide a punkok és a Rolls Royce-al rallyzás? A BabzsákBlog ezen bejegyzésében fény derül mindhárom kérdésre. Sőt azt is megmutatom, hogyan lehet egy szempillantás alatt újjá varázsolni, a régi textilbőr huzatú babzsákot.
 

Ha próbáltál már egy valóban neked való, méretes és kényelmes babzsákfotelt, akkor azzal pontosan tisztában vagy, hogy kényeztetésben verhetetlen.
Mivel rengeteg méretben, formában, színben és anyagból készül, ember legyen a talpán, aki kiigazodik ebben a hatalmas választékban. Nekem feltett szándékom, hogy személyre szóló, testhezálló megoldást kínáljak a leendő babzsák tulajdonosoknak.

Ezért a mai cikkben arra vállalkozom, hogy a Textilbőr huzattal készült babzsákfoteleket közelebbről is bemutassam. De először lássuk, mi is az a textilbőr?

 

 

Mi a Textilbőr?

 

Az utóbbi időben hihetetlenül népszerű lett a bútorgyártásban, így a babzsákfotel használók körében is a textilbőr. Méltán, hiszen valójában ez a műbőrök legújabb generációja.

 

Hosszú ideig tökéletesítették , amíg minden szempontból megfelelt a bútorgyártók és használók kívánalmainak. Bár maga a textilbőr is egy viszonylag új fejlesztésű anyag, hátrányai és hibái, csak az évek során mutatkoztak meg. Különböző igénybevétel mellett láttak napvilágot.

Rossz minőségű, lehámló, repedezett textilbőr

 

 

Az egyik legjellemzőbb hiba a bár szépnek tűnő, de kevésbé jó minőségű textilbőrök esetében a kiszáradás.

 

A felület a jobban használt területeken felhámlik, pikkelyes lesz, és folyamatosan elválik a hordozószövettől.

 

Igaz, hogy a rendszeres ápolószerrel történő kezelés javíthatna a dolgon, de valljuk be nem sok embert ismerünk, aki ezt lelkiismereten és rendszeresen elvégzi.

 

Egy év használat alatt a gyenge minőségű,"tucat" textilbőr kiszárad, elszakad, felpereg, pocsék látványt nyújt a bútoron, a babzsákfotelen.

 

 

Mi magunk is rengeteg féle textilbőr anyaggal kísérleteztünk, hosszasan teszteltük őket, míg megtaláltuk a legkiválóbb, prémium minőségű alapanyagot a babzsákfoteljeinkhez.

 

XL Párna babzsákfotel, gyönyörű Textilbőr - Metál Bronz - HuppanjBele.hu

Prémium minőségű Textilbőr babzsákfotel (XL Párna, Textilbőr Metál, Bronz)

 

Míg régen - de sokszor a gyenge minőségnél ma is - a felület legtöbb estben PVC volt, a mai textilbőr felületét polyurethan-hab képezi. Amit a legújabb trendek szerint festenek és különféle felületeket szimulálva nyomják meg. Más szóval printelik.

A textilbőr minőségét elsősorban a szövet felületének ( a PU réteg ) vastagsága jelenti. Sajnos a magyar (és kínai) kínálatban nagyon sok silány minőségű bútorszövet található, szakmai tévedés és/vagy anyagi szempontok (ár-érték ) miatt.
Pedig a gyenge minőségű textilbőr felülete kevés használat után „lehámlik” a hordozószövetről, megrepedezik, megkopik, esetenként engedi a színét, kifakul.

 

Érdemes körültekintően választani ill. meggyőződni a babzsákfotel vásárlása során a huzat minőségéről . Egyik alapvető szempont az ún. dörzsállóság, aminek a mértékegysége a Martindale. Nem illik bútorszövetet ajánlani még otthoni használatra sem 20,000 fordulat alatt. Babzsákfotelt pedig főleg nem illik ilyen silány minőségű anyagokból készíteni!


Biztosan láttad már az Ikeában azt a kis szerkezetet, ami a fiókot kihúzza, betolja, közben egy számláló számolja, hogy mindezt hányszor bírja egymásután. Nos a Martindale tesztet is hasonlóképpen végzik, csak itt a szövet kopásállóságát vizsgálják.

 

A Huppanj Bele! Textilbőr babzsákfotelek kopásállósága, Martindale teszt értéke 100.000 ciklus!

Erről azt kell tudnod, hogy magasan a legjobb minőségű, a ma gyártott textilbőrök közül.


Tehát hosszú-hosszú évekig bírni fogja a fészkelődést, a belehuppanást. És nem utolsó sorban elegáns, kellemes megjelenésű, akár a legmenőbb bőr garnitúrád mellett is.

 


A textilbőr babzsákfotel előnyei, hátrányai

 

- Dizájnos akkor is, ha épp nem használod

A pamut babzsákfotelekből kiszállva a babzsák összeesik, amorf formájú lesz. Ha nem szereted a túl laza, már-már rendetlennek tűnő feelinget, akkor a textilbőr babzsák a Neked való.
Ugyanis a textilbőr babzsákfotelből felállva, az megtartja a formáját. Mintegy benne marad a tested lenyomata, dizájnos, kagylószerű formát vesz fel.

Textilbőr babzsák megtartja a formáját, miután felállsz belőle

A Textilbőr babzsákfotel megtartja formáját, kiszállás után


Jó ha tudod, hogy a Kültéri és NanoTextil huzattal készült babzsákfotelek is megtartják a formájukat.

 

- Könnyedén tisztán tartható
Elég időnként nedves törlőkendővel áttörölni, és máris úgy ragyog, mint új korában.

 

- Az ára kicsit magasabb, mint a pamut huzatos babzsákfoteleknek.
Viszont a hosszú élettartamával és a megjelenésével ezt bőven kárpótolja.

 

 

Kinek ajánljuk és kinek nem?

 

Ajánljuk


- Ha szereted az exkluzív megjelenésű bútorokat

Igen kellemes megjelenésűek a textilbőr babzsákok. A textilbőr mindenben felveszi a versenyt a valódi bőrrel és többféle színben készül.

Sőt, ha igazán modern és extra megjelenésű babzsákfotelt szeretnél, akkor a Textilbőr Metál lehet a Te választásod. 4 féle fémszínben kínáljuk: arany, ezüst, bronz és réz színekben. A vendégeid nem tudják majd levenni a szemüket a Metál babzsákról, az tuti. A feneküket meg pláne nem… :)

 

Prémium minőségű Textilbőr Metál babzsákfoltel - Huppanj Bele!

Különlegesen szép megjelenésű babzsákfotel (XL Bab, Textilbőr Metál, Arany)


- Idősebbek is bátran használhatják
Mert amellett, hogy a babzsákfotel minden porcikájukat megtámasztva kényelmesebb mint bármilyen más ülő/fekvőalkalmatosság, könnyű belőlük felállni is.
Épp a fentiek miatt, hiszen a formájukat megtartva, kiszálláskor kicsit rá lehet támaszkodni, segítve ezzel a felállást. Ezt viszont a pamut huzat egyáltalán nem segíti. (Ott fontosabb a súlypont megfelelő elhelyezése, ami kis gyakorlással gyerekjáték.)

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu 

 

Nem ajánljuk

 

- Szegecses cuccokat viselő punkoknak, rockereknek csak saját felelősséggel
 

A textilbőr felületét egy szegecses bőrdzsekiből kilógó, nem megfelelően rögzített szegecs könnyen megkarcolhatja. Vagy egy rossz cipzár, éles csat. Láttunk már olyan törött cipzárkocsit amúgy menő bőrgatyán, ami a fészkelődés közben szintén megsértheti a felületet.
Tehát erre mindenképp figyelj oda!

Babzsákban óvatosan a szegecsekkel

Szegecses ruhában csak óvatosan


Hogy jön ide a Rolls Royce-al rallyzás?

 

Ha olyan babzsákfotelt szeretnél, amibe fontos, hogy a gyerekek nekifutásból ugrándozhassanak bele napestig, akkor nem ez a legideálisabb választás. Nem arra való. Olyan, mint rallyzni egy Rolls Royce-al…
Mert az egy igen különleges, kézzel készített gyöngyszem, egy igazi műremek. Tehát Textilbőr babzsákkal nem rallyzunk!


A RR mérnökei is ezt keresik, csak még nem tudnak róla! Hamarosan ezt hímzik a bőrülésekbe: "HB!" :)

 

Textilbőr babzsák az igazi luxus kedvelőinek - HuppanjBele.hu

Prémium minőség és kényelem, akár egy Rolls Royce-ban

 

Ha neked fontos az óriási hancúr, mert a srácok egy szempillantás alatt kapják szét a komplett lakást, akkor válaszd a pamut, a farmer vagy a kültéri huzatos babzsákokat. Itt olvashatsz arról, hogy "Milyen babzsák huzat anyagot válassz?"
 

Ha pedig mégis Textilbőr babzsákfotelben akarsz rallyzni, akkor elő a PS-t, Xbox-ot, a Wii-t! És adjad neki!!! Mert ez a fotel jobban tart, mint a versenyautók sportülése és jóval kényelmesebb is!

 


Nálunk a legjobb, prémium minőségű textilbőr babzsákfoteleket találod. Gyönyörű megjelenésű, finom kidolgozású, tartós és most még a pénztárcádat is kíméli!

 

Nézd meg a kínálatot, és rendelj kedvezményesen! >>> Prémium babzsákfotel kedvezmény
 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.