Babzsákfotel nem csak gyerekeknek

Babzsákfotel nem csak gyerekeknek

Ne ess abba a tévedésbe, hogy azt gondolod, a babzsákfotel csak a gyerekeknek való! Mert tény, hogy igazi gyerekszoba nincs is babzsák nélkül, de ugyan ki ne szeretne néha újra gyerek lenni? A mindennapos stressz és rohanás hamar felgyűlik bennünk, és nincs jó hatással sem a testünkre, sem a lelkünkre. Tudod mit? Lazulj be végre!

Ne ess abba a tévedésbe, hogy azt gondolod, a babzsákfotel csak a gyerekeknek való!
Mert tény, hogy igazi gyerekszoba nincs is babzsák nélkül, de ugyan ki ne szeretne néha újra gyerek lenni? A mindennapos stressz és rohanás hamar felgyűlik bennünk, és nincs jó hatással sem a testünkre, sem a lelkünkre. Tudod mit? Lazulj be végre!

Az orvosok egyöntetűen a nyugodt, kiegyensúlyozott életvitelt ajánlják. Épp itt az ideje, hogy meg is fogadjuk! Ebben nagy segítségünkre lehet a babzsákfotel, mindjárt meg is mutatom, miként.


 

Babzsák az örökké fiataloknak

 

Biztosan ismered azt a játékot, mikor egyszerűen hanyatt dőlsz, közben a társad hátulról elkap, még mielőtt hanyatt vágódnál a földön!

Megvan? Szuper érzés nem?

 

Babzsák és a gyerekkori álmok

 Babzsákfotelben megelevenednek az álmok

 

Ha már régi az élmény, gyerünk, próbáld ki! Gyorsan szólj a párodnak, haverodnak, a szülőknek, mindegy, csak hozd elő az érzést!

Szuper ugye? Egész más, mint a gép előtt kókadozva!
Felpezsdít! Igaz? 


A babzsákfotel ugyanez a feeling!

 

A biztonság, a jóleső zuhanás, és a kellemes belehuppanás élménye, semmivel össze nem hasonlítható! 

Képzeld el, ahogyan hanyatt fekve lebegsz egy friss, puha felhőn, miközben langyos tavaszi szellő simogatja a testedet, madárdal kényezteti füledet, és illatos virágok csiklandozzák az orrodat. Azt kívánod, bárcsak mindig így lenne, soha ne érne véget! 

 

Hát mi ez, ha nem a boldog gyerekkor feelingje? Ne hagyd, hogy megfakuljon a kép! Miért is kellene ezt elfelednünk? Miért kellene feladnunk?

 

Ugye emlékszel, hogy A babzsák csak fiataloknak való, vagy az idősebbek is elkezdhetik?" Erről egy korábbi bejegyzésben írtam.
 

 

Persze vannak céljaink, meg elvárásokat is támasztunk magunkkal szemben, meg a környezetünk is, nem is keveset. De hogyan tudnánk megfelelni ezeknek a kihívásoknak, ha ebből a feszült környezetből időnként nem tudnánk kilépni? 

 

Vidám babzsák gyerekeknek - HuppanjBele.hu

Gyerekszoba babzsák nélkül?
 

A világ legkényelmesebb helye, a babzsákfotel. Ezzel vitatkozni lehet. De ha már próbáltad, sőt rendszeresen használsz babzsákot, tudod, hogy amennyire túlzónak tűnik, legalább annyira igaz. 

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Fitness guruk és a babzsákfotel

 

Sok élsportolótól halljuk a nagy győzelem után, hogy erre készültek évek, sőt sokszor egész életük során. Keményen küzdöttek nap, mint nap. A fitness guruk is csak arról beszélnek, hogyan tapossuk a zsírt, hogyan fokozzuk a tempót.


Arról már szinte szó sem esik, hogy legalább ennyire fontos a pihenés, a szervezet regenerálódása. Hiszen minden nap egy újabb kihívás, és egy újabb ajándék. Az, hogy boldogan élhessük meg, rajtunk nagyban múlik. 

 

 

Huppanj Bele! babzsákfotel küldetés

 

Babzsákfotel, az 5 csillagos wellness kényeztetés - HuppanjBele.hu

Babzsákfotel, a modern otthonokban is hódít

 

Fejünkbe vettük 2008 kora tavaszán, hogy 5 csillagos wellness kényeztetést kínáljunk nap, mint nap és ott, ahol csak szeretnéd. Ne kelljen hozzá utaznod, hanem ő utazzon hozzád. Egyszer, s mindenkorra. Ne kerüljön újra és újra egy vagyonba. Egy orgazmikusan kényeztető, saját zugot biztosítsunk Neked, ahová elvonulhatsz a világ zajától. Egy meleg, biztonságot nyújtó relaxálóhelyet, ami csak a tiéd. 


Hát, így indult anno a Huppanj Bele! Babzsákfotel misszió. Az évek múlnak, a pörgés egyre nagyobb, a világ egyre harsogóbb, de mindig vár a kedvenc babzsákfotelünk, ahová visszavonulhatunk. Van hol feltöltődnünk. Nekünk a babzsákfotel a világ közepe. 

 

Hogy lásd, nem pusztán a levegőbe beszélek, nézd meg hogyan vélekednek a babzsákfotelekről azok, akik már használják!
Neked, mi a legkényelmesebb helyed?

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.