BLOG

Még sajnos nem érkezett el a tavasz, van még pár hét a szobában töltött programokra úgy, hogy közben nem kívánkozol a szabadba. Eső, havas eső, hozzá a süvítő szél, mi lehetne kellemesebb program, mint egy fergeteges vígjáték, egy akciófilm, vagy épp egy romantikus történet megnézése a hétvégi délutánokon, estéken?

 

A tea már elkészült, a kukorica is kipattogott a mikróban, indulhat a vetítés! Házimozi, házi-papucs, és még kimozdulnod sem kell!

 

Szerinted is a legjobb ágyból tévézni? Bekuckózni egy jó meleg plédbe, forró gyümölcsteát kortyolgatva és egy rég áhított filmet, vagy a kedvenc sorozatodat a legnagyobb kényelemben végignézni?

 

Nos, lehet, hogy ismered az érzést, amikor az ágyad épp úgy helyezkedik el a szobában, hogy azzal pontosan szemben van a tévéd. Ekkor – természetesen szemben vagy a készülékkel. Mi van akkor, ha már nem kívánod hanyatt fekve – egy adott pózban – tartani magad? Mi lenne? Hát elfordulsz!

 

Igen ám, de akkor hogyan nézed a tévét? Nem a legkényelmesebb testhelyzet, ha próbáltad már, tudod. Nyakad és vállizmaid már rövid idő után tiltakozni fognak, a hátadról és a derekadról nem is beszélve.

 

Kanapé vs. babzsák! - Babzsák Blog - HuppanjBele.hu

 

Mi a megoldás? Természetesen a babzsákfotel, hiszen a plédedet oda is magaddal viheted, ráadásul a teádat is! Nincs gond a bekuckózással sem, hiszen a babzsák igazán alkalmas még gömbölyödésre is, nemhogy kuckózásra.

 

Olyan testhelyzetet vehetsz fel, amilyet csak szeretnél. Anyukád most biztos azt mondaná: Fiam, tőlem fejre is állhatsz, csak engem hagyj nyugton egy percre!

 

Hát igen, fejre állhatsz, ha úgy döntesz, – hogy ezzel a népszerű fordulattal éljünk – de nem lesz rá szükséged!

 

A babzsákfoteled megadja számodra a felhőtlen mozizás élményét, ülve, elterülve, lábakat felhelyezve, oldalt ellazulva, vagy kényelmesen hátradőlve. Párod is odakucorodhat melléd, hiszen egy nagyobb fotel kettőtök számára is kényelmes. Ráadásul még össze is bújhattok, így lehetséges, hogy a jó meleg plédre már nem is lesz szükségetek! Elaludni azért a babzsákban sem kizárt, hiszen olyan kényelmes, amilyen egy hétköznapi ágy nem is lehet! Tehát koncentrálj a filmre, és lehetőleg óvakodj az álmosságtól!

___

 

 

Szereted a jó filmeket?
Nézd ezentúl babzsákfotelből, hogy egyetlen porcikád se zsibbadjon el! 

Ilyen élményed egy IMAX-ben sem lesz!
Ezt nagyon fogod élvezni!
Kattints a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány