Jaj, csak étkészletet ne!

Jaj, csak étkészletet ne!

Volt már esküvőd? Voltál már vendég lagziban? Igen? Mindkettő? Esetleg kaptál elektromos kést, vagy vízforralót, de abból kilencet? Netán vettél ajándékba olyan tárgyat ami, mint a Három nővér szamovárjai, egymás után kerültek elő a szépen becsomagolt dobozokból? Nos, akkor ismered az érzést… és akkor valószínűleg az általad megajándékozott ifjú pár arcát is volt szerencséd látni, amikor az ajándékokat bontogatták!

Volt már esküvőd? Voltál már vendég lagziban?


Igen? Mindkettő? És kaptál étkészletet? Esetleg kaptál elektromos kést, vagy vízforralót, de abból kilencet? Netán vettél ajándékba olyan tárgyat ami, mint a Három nővér szamovárjai, egymás után kerültek elő a szépen becsomagolt dobozokból?

 

Jaj csak etkeszletet ne


Nos, akkor ismered az érzést… és akkor valószínűleg az általad megajándékozott ifjú pár arcát is volt szerencséd látni, amikor az ajándékokat bontogatták!


Ugye nem szeretnéd átélni még egyszer? Nos, akkor huppanj bele, és elmondom, miért a legjobb ajándék egy babzsákfotel !


Az első és talán a legfontosabb érv mellette, hogy valóban egyedi ajándék! Nem valószínű, hogy a nagynénik, nagybácsik pontosan erre az ajándékra gondoltak, hiszen oly rég óta tartogatják, féltve őrzött – még a nagyié volt – pohárkészletet, várva a megfelelő alkalomra, hogy átadhassák. Babzsákfotelt csak egy igazi barát  ajándékozhat, aki pontosan tudja, mekkora jót tesz ezzel, pontosan tisztában van azzal, micsoda kényelmet és egyedi meglepetést okoz. Biztos lehetsz abban, hogy az ifjú pár mosolya őszinte lesz, ha meglátják a nekik szánt ajándékodat!

 

Jaj csak étkészletet ne! - Babzsákfotelt nászajándékba! - HuppanjBele.hu


A második érv mellette, hogy ez tényleg hasznos és valóban nem mindennapi ajándék lesz a részedről! Aki kapja, tudni fogja, hogy igazán rá gondoltál, tényleg jót akartál tenni ezzel a különleges és egyedi bútordarabbal. Látni fogja, hogy megadtad a módját az ajándékozásnak, s nem az utolsó pillanatban rohantál egy „frituért”, végső tanácstalanságodban!

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 


Pontosan tudja majd, mit adtál ajándékba! Egy kényelmes, tetszetős, igazán trendi és hasznos bútort, ami egy életen át emlékeztetni fogja rád! Ahányszor csak elhelyezkedik benne, hálás lesz neked a kényelemért, amit túlzás nélkül – tőled kapott! Az ifjú pár nyilván közös otthont tervez, ahol biztosan meglesz a méltó helye a babfotelnek, egy szép, dizájnos és hasznos-kényelmes bútordarabbal kevesebbet kell vásárolniuk. Ebből azonban biztosan beszereznek majd még egyet!


Így, az sem baj, ha kettőt kap belőle! (ha véletlenül rajtad kívül is születik egy zseniális ötlete valakinek) A babzsákfotelnél ez tényleg nem gond, hiszen így legalább párja is részesül a fotel adta kényelemben, az filmnézős estéken, vagy laptopos böngészéskor egymás mellett, meghitten tölthetik el idejüket, amikor kint süvít a szél, vagy esik az eső. Ha kettő lesz belőle, még nagyobb lesz az örömük, ami azért – valljuk be – sok egyéb ajándék esetében sanszos, hogy nem így lenne.
 

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.