BLOG

Arról már olvashattál korábban a BabzsákBlogon, hogyan született meg maga a babzsákfotel, és hogy valójában ajándéknak szánták. Ha közeleg egy kedves barátod, vagy rokonod szülinapja, de még nem tudod hogy mivel lepd meg – ajándékozz neki babzsákfotelt, aminek garantáltan minden korosztály örül. A választás megkönnyítéséhez adunk neked pár tippet!

 

Picúroknak

Gyerkőcök számára rengeteg ötletes, vicces és kreatív zsák választható. Számukra a Junior méretű modelleket ajánljuk, ha pedig igazán picúrokról van szó, akkor három éves korig a Mini Babot javasoljuk. A Junior méretű babzsákok 10-12 éves korig a legkényelmesebbek, ám ha hosszútávra választanánk babzsákfotelt, akkor sem kell félni – egy nagyobb méretű darabba idővel könnyen belenőnek úgyis a lurkók.

Így ajándékozz babzsákfotelt - HuppanjBele.hu Babzsák Blog

Junior Bab babzsák - Fekete színű Textilbőr huzattal - HuppanjBele.hu

 

Felnőtteknek

Felnőttek számára már a nagyméretű babzsákfotel az ideális, amely már egy hagyományos fotel méretéhez hasonló. Ezeknek számos formájuk van: hagyományos gömbforma, óriási párna, nyugágyhoz hasonló modern dizájnú, de akár a különféle puffok is. Férfiak, legények lakásában elegánsan mutat egy kávébarna, vagy fekete színű, vagy akár textilbőr huzatú darab, míg a hölgyek kedvében járnak a különféle élénk, vagy pasztellszín zsákok, a legkülönbözőbb formákban és színekben.

 

Időseknek

Az idősek attól tartanak leginkább, hogy nehéz felkelni/felállni a babzsákfotelből. Nekik nem ajánljuk az alacsony, földhöz közeli darabokat (HB! XL), érdemesebb kicsit magasabb kialakítást választani (XL Párna, XL Bab). Főleg ennek a korosztálynak lehet kellemetlen a süppedős kialakítás, ám kaphatók olyan darabok is, amelyek jobban tartják alakjukat. Ennek megoldása a huzat anyagában rejlik: a textilbőr, vagy kültéri huzattal ellátott babzsákfoteleknek sokkal jobb a tartásuk akkor is, amikor felállunk belőle. A zsákok szépen felveszik az alakot, tartják a porcikákat, és leveszik a terhelést a derékról is. Felállás közben jobban lehet rájuk támaszkodni - a stabilabb tartás miatt – így idősebbeknek is bátran ajánljuk.

 

Ajándékozz utalványt!

Ha nem mersz választani, de mégis mindenképp egy ilyen fantasztikus babzsákfotellel lepnéd meg a kiválasztottad, adhatsz neki ajándékutalványt is. Ha kifutottál az időből, tanácstalan vagy, és a választás szabadságát is szeretnéd megadni, akkor kiváló megoldás. Utalványokból többféle összeg választható, akár már 5000 Ft-tól egészen 50.000 Ft-ig. Ezzel az ajándékkal szeretted a világ legkényelmesebb helyét kaphatja tőled.

 

Babzsákfotel Ajándékutalvány - Menj biztosra! HuppanjBele.hu

___

 

Szeretnéd Te is megtalálni a legtutibb babzsákfotel ajándékot?

 

Egy süppedős, körülölelős, biztonságos fészekre vágysz? Ami csak a Tiéd? Vagy épp ajándékozni szeretnéd?

Akkor spéci babzsák kedvezményekkel járulunk hozzá, hogy meg is valósulhasson terved.

Nézd csak, kattints itt lejjebb a kis képre!

 

   

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!
 

és az
 

Egyedi, 10%-os Kupon!
 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány