Így ajándékozz babzsákfotelt!

Így ajándékozz babzsákfotelt!

Arról már olvashattál korábban a BabzsákBlogon, hogyan született meg maga a babzsákfotel, és hogy valójában ajándéknak szánták. Ha közeleg egy kedves barátod, vagy rokonod szülinapja, de még nem tudod hogy mivel lepd meg – ajándékozz neki babzsákfotelt, aminek garantáltan minden korosztály örül. A választás megkönnyítéséhez adunk neked pár tippet!
Babzsák gyerekeknek Olvasás Így ajándékozz babzsákfotelt! 3 perc Következő Meditálj babzsákfotelben!

Arról már olvashattál korábban a BabzsákBlogon, hogyan született meg maga a babzsákfotel, és hogy valójában ajándéknak szánták. Ha közeleg egy kedves barátod, vagy rokonod szülinapja, de még nem tudod hogy mivel lepd meg – ajándékozz neki babzsákfotelt, aminek garantáltan minden korosztály örül. A választás megkönnyítéséhez adunk neked pár tippet!

 

Picúroknak

Gyerkőcök számára rengeteg ötletes, vicces és kreatív zsák választható. Számukra a Junior méretű modelleket ajánljuk, ha pedig igazán picúrokról van szó, akkor három éves korig a Mini Babot javasoljuk. A Junior méretű babzsákok 10-12 éves korig a legkényelmesebbek, ám ha hosszútávra választanánk babzsákfotelt, akkor sem kell félni – egy nagyobb méretű darabba idővel könnyen belenőnek úgyis a lurkók.

Így ajándékozz babzsákfotelt - HuppanjBele.hu Babzsák Blog

Junior Bab babzsák - Fekete színű Textilbőr huzattal - HuppanjBele.hu

 

Felnőtteknek

Felnőttek számára már a nagyméretű babzsákfotel az ideális, amely már egy hagyományos fotel méretéhez hasonló. Ezeknek számos formájuk van: hagyományos gömbforma, óriási párna, nyugágyhoz hasonló modern dizájnú, de akár a különféle puffok is. Férfiak, legények lakásában elegánsan mutat egy kávébarna, vagy fekete színű, vagy akár textilbőr huzatú darab, míg a hölgyek kedvében járnak a különféle élénk, vagy pasztellszín zsákok, a legkülönbözőbb formákban és színekben.

 

Időseknek

Az idősek attól tartanak leginkább, hogy nehéz felkelni/felállni a babzsákfotelből. Nekik nem ajánljuk az alacsony, földhöz közeli darabokat (HB! XL), érdemesebb kicsit magasabb kialakítást választani (XL Párna, XL Bab). Főleg ennek a korosztálynak lehet kellemetlen a süppedős kialakítás, ám kaphatók olyan darabok is, amelyek jobban tartják alakjukat. Ennek megoldása a huzat anyagában rejlik: a textilbőr, vagy kültéri huzattal ellátott babzsákfoteleknek sokkal jobb a tartásuk akkor is, amikor felállunk belőle. A zsákok szépen felveszik az alakot, tartják a porcikákat, és leveszik a terhelést a derékról is. Felállás közben jobban lehet rájuk támaszkodni - a stabilabb tartás miatt – így idősebbeknek is bátran ajánljuk.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

 

Ajándékozz utalványt!

Ha nem mersz választani, de mégis mindenképp egy ilyen fantasztikus babzsákfotellel lepnéd meg a kiválasztottad, adhatsz neki ajándékutalványt is. Ha kifutottál az időből, tanácstalan vagy, és a választás szabadságát is szeretnéd megadni, akkor kiváló megoldás. Utalványokból többféle összeg választható, akár már 5000 Ft-tól egészen 50.000 Ft-ig. Ezzel az ajándékkal szeretted a világ legkényelmesebb helyét kaphatja tőled.

 

Babzsákfotel Ajándékutalvány - Menj biztosra! HuppanjBele.hu 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.