BLOG

Nem csak az iskolások, de már a kis ovisok is izgatottan várják a nyarat, amely az egyik legmókásabb és élményben gazdagabb időszak a csöppségek számára: irány a tábor, a nagymama, vagy az otthoni felfedezések! Ha a lurkó netalán idén ballag, és nem tudod, hogy mit ajándékozz neki, van egy remek ötletünk: ő is örülhet a babzsáknak !

 

Ballagó nagyfiúknak és lányoknak

 

Az ovi vége egy új korszak kezdetét jelenti – a szülők bár sóhajtanak, hogy milyen gyorsan felnőnek ezek a gyerekek, az egyik legizgalmasabb időszak veszi kezdetét. Az apróság elkezd ismerkedni a betűk és számok világával, a világ kinyílni látszik. Ezzel együtt eljönnek a fáradtabb délutánok is, és az otthoni leckeírás kötelessége – mindent élvezetesebbé tud tenni viszont egy kényelmes és vidám babzsák! A suliból hazaérve az ebéd után jöhet egy kis pihenés, majd a tanulás. Könnyebben veszi rá magát a lurkó (ha szorgalma már alábbhagyna a napi tanítás után) egy újabb fogalmazás elolvasására, ha az nem csak kötelességet, de kellemes időtöltést is jelent neki. Mindenki szívesebben tanul egy babzsákban, és ráadásul attól sem kell félni, hogy ez rossz hatással lenne a gyerkőc testtartásra: az ilyen típusú babzsákok esetében köztudott, hogy leveszik a felesleges terhelést a gerincről és a derékról, és kényelmesen igazodnak a test vonalához. Ahogy telik-múlik az idő, a babzsák sokoldalú ülőalkalmatosság lehet olvasáshoz, zenehallgatáshoz, játékhoz, bandázásokhoz – olyan barát, aki hosszútávon tart vele!

 

Babzsák gyereknapra ovisoknak, iskolásoknak - HuppanjBele.hu

 

Kis babzsákok, kisembereknek

 

Ha ezek után kedvet kaptál egy babzsák fotel beszerzéséhez, de még csak középsős, vagy esetleg ovis az apróság – a gyereknap is remek alkalom, hogy egy különleges kis fotellel lepd meg!

 

Hogy melyiket válaszd?

 

Erre számtalan ötletünk van: a hiperaktív apróságoknak ajánljuk az ugróvárnak is használható babzsákokat, amiben a nyugodtabb percekben pihenni is lehet, így egyszerre jelent programot, játszóteret és barátot is.
A legkisebbeknek készült Mini Bab, illetve a nagyobb gyerekeknek a Junior babzsák modellek bírják a strapát, és direkt arra terveztük őket, hogy akár a ráboruló kakaótól könnyen megszabadulva szempillantás alatt újjá lehessen varázsolni a mosógépben, nem kell félni attól, hogy nagy játszás nyomot hagy rajta.
Méretek kiválasztásakor a legkisebb, három év körüli kisgyerekeknek a Mini Bab modelleket ajánljuk, az ovisoknak, iskolásoknak pedig már a Junior méretűeket.

 

Ha valami különösebb megjelenésű babzsákra vágysz, az igazán dizájnos, HB! Junior modelleket ajánljuk a klasszikus babzsákformák helyett, amelyekről hamarosan bővebben is írunk!

 

___

 

Szeretnéd meglepni a csemetédet egy vidám babzsákkal?

 

Most spéci babzsák kedvezményekkel járulunk hozzá, hogy nagy legyen a boldogság!

Nézd csak, kattints itt lejjebb a kis képre!

 

   

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!
 

és az
 

Egyedi, 10%-os Kupon!
 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány