BLOG

A babzsákfotel belsejéről már beszéltünk, ám ugyanilyen fontos részét képezi a zsák huzata. A babzsákfotel ugyanis három fő részből áll: a külső huzatból, a belső huzatból és a lelkét jelentő spéci töltőanyagból.

 

Miből készül a babzsákfotel külső huzata?

A színes külső huzat adja meg a babzsákfotel csinos és dekoratív külsejét, amelyet az ízlésednek megfelelően széles választékból választhatsz ki. Persze a legfontosabb szempont, hogy hol fogod használni a zsákod, mert más-más típust javaslunk nappaliba, mint mondjuk külső téri használatra.

A huzat többféle anyagból készülhet, textilbőrből, pamutból, farmerből, bútorszövetből, vagy a rendkívül dizájnos fémhatású, metál textilbőrből. Sőt, akik szeretik az extra, prémium minőséget, nekik az űrtechnológiát képviselő NanoTextil huzatot javaslom.

 

Amit tudnod kell a babzsákfotel huzatokról - Huppanj Bele! BabzsákBlog

 

A bútorszövet még 30 fokon mosható, csakúgy, mint a farmer és a természetes 100% pamuttal borított zsákhuzat. Amennyiben viszont textilbőr borítású babzsákfotelt választasz, azt nedves törlőkendővel pofonegyszerűen tisztíthatod kézzel.


Miért high-tech a NanoTextil babzsák huzat?

Mert még a kávé, a golyóstoll, vagy a vörösbor okozta folt is nyom nélkül eltűntethető egy puha, vizes törlőkendő segítségével. Be sem kell tenned a mosógépbe, csak finoman letörlöd néhány mozdulattal a makacsnak tűnő szennyeződést, és elillan, mintha ott sem lett volna!

Hihetetlen igaz? Pedig így van. A NanoTextil huzatanyagot, bevezetése előtt alaposan leteszteltük!

 

Amit mindenképp ajánlunk elkerülni, azok a műszálas, susogós, olcsó anyagok – a rosszminőségű külső bizony rövid élettartamot is jelent.

 

Mi értelme van a belső huzatnak?

A belső huzat bár nem látszik, szintén fontos része egy babzsákfotelnek. Ha ezt a részt kispórolták a zsákodból, akkor nem dupla huzatos kialakítású, ez esetben viszont nem tisztíthatod mosógépben. A belső huzat lényege, hogy ez tartja össze a kis hungarocell gömböcske töltőanyagot, és megvédi azokat a külső behatásoktól. Egy huzatszakadáskor például rendkívül kellemetlen, mikor gömbök sokasága hullik ki, a belső huzat viszont épp ezt gátolja meg. A külső huzat mosásakor szintén a belső huzat tartja össze a töltőanyagot.

Valamint a belső huzattal ellátott babzsákfotelek esetén ha később másik külső huzatot választanál, azt könnyedén lecserélheted. Ez jellemzően nem azért történik, mert elhasználódik a huzat, hanem mert más dizájnra vágysz, vagy költözés után a régi színe nem passzol az új szobádba.

Ha olyan babzsákfotelt szeretnél venni, ami évekig szolgálja a kényelmedet, akkor ügyelj a minőségre - a piacon rengeteg silány, műszálas zsák van, amelyek egy apró szakadáskor milliófelé spriccelik a töltőanyagot.

___

 

Segíthetek?
 
Szeretnéd Te is álmaid babzsákfotelében lógatni a lábad?

 

Egy süppedős, körülölelős, biztonságos fészekre vágysz? Ami csak a Tiéd? Minden nap, amikor csak akarod?

Akkor spéci babzsák kedvezményekkel járulunk hozzá, hogy meg is valósulhasson terved.

Nézd csak, kattints itt lejjebb a kis képre!

 

   

Szeretnél Te is egy szuper babzsákfotelt?
Ráadásul spéci kedvezménnyel?
Rendben.
 

Máris a Tiéd lehet a
 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!
 

és az
 

Egyedi, 10%-os Kupon!
 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány