Meditálj babzsákfotelben!

Meditálj babzsákfotelben!

Nincs is jobb annál, mint egy hosszú nap után sarokba dobni a cipőt és a problémákat, és átadni magad a pihenés édes élményének. Ennek leghatékonyabb formája a meditáció, amely jótékony hatással lehet az elmédre és testedre egyaránt, kiűzi belőled a napi stressz és problémák okozta feszültséget. Ezt hogyan lehet még tovább fokozni? Hát egy babzsákfotellel!

Nincs is jobb annál, mint egy hosszú nap után sarokba dobni a cipőt és a problémákat, és átadni magad a pihenés édes élményének. Ennek leghatékonyabb formája a meditáció, amely jótékony hatással lehet az elmédre és testedre egyaránt, kiűzi belőled a napi stressz és problémák okozta feszültséget. Ezt hogyan lehet még tovább fokozni? Hát egy babzsákfotellel !

 


Sokat halljuk manapság a meditáció szót, ami bár elsőre egy bonyolult dolognak tűnik, valójában mi magunk is bármikor belevághatunk. A meditáció gyakorlatilag a test tudatos ellazítása, amelynek során csak a belsőnkre koncentrálunk. A gyakorlat lényege, hogy elérjük a lelki békét – ez nem túlvilági, vagy misztikus folyamat. Bárki élhet vele, nem csak a keleti vallásúak.

 

Meditálj babzsákfotelben - Junior Párna - HuppanjBele.hu - BabzsákBlog

Junior Párna babzsák, Pamut - Retro, Piros, (belső huzattal)


A meditációt már évezredek óta alkalmazzák több kultúrában is, lévén számtalan előnye van: jótékony hatással van a testünkre, elménkre, közérzetünkön is sokat javít. Érdemes éppen ezért rendszerűen űzni – idővel egészségesebbek leszünk, csökkenti a vérnyomást, nyugodtabbá válunk. Pihentető hatásának köszönhetően kevésbé érezzük magunkat leterheltnek, sokkal jobb a koncentráció. Ennek eléréséhez akár napi húsz perc is elég lehet.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 


Hogy a lehető legkönnyebben elérhesd ezt az állapotot, olyan kényelmes ülőalkalmatosság javasolt, amiben valóban el tudsz lazulni. A padló és a szőnyeg nem mindig a legjobb megoldás, főleg azok esetében, akik különféle egészségügyi gondokkal küzdenek. A meditáció egyik kedvelt pozíciója az egyenes, de nem merev testtartás: ilyenkor is a legtökéletesebb megoldás a babzsákfotel lehet. Arról már meséltünk, hogy a testünk vonalát finoman követő babzsák leveszi a terhelést a test izmairól és porcikáiról, így a fájós derekúaknak is ajánlott használata. A babzsákfotel ráadásul átveszi a testünk melegét, így kellemesen melegíti a derekat, teremti meg a test számára is az ideális meditációs állapotot. Így a teljes ellazulás garantált, meditáljunk akár ülve, háton fekve, törökülésben, lótusz pózban. A babzsákfotel nem csak a hétköznapi lustálkodások, de a meditáció tökéletes kelléke is!
 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.