BLOG

Nincs is jobb annál, mint egy hosszú nap után sarokba dobni a cipőt és a problémákat, és átadni magad a pihenés édes élményének. Ennek leghatékonyabb formája a meditáció, amely jótékony hatással lehet az elmédre és testedre egyaránt, kiűzi belőled a napi stressz és problémák okozta feszültséget. Ezt hogyan lehet még tovább fokozni? Hát egy babzsákfotellel !

 


Sokat halljuk manapság a meditáció szót, ami bár elsőre egy bonyolult dolognak tűnik, valójában mi magunk is bármikor belevághatunk. A meditáció gyakorlatilag a test tudatos ellazítása, amelynek során csak a belsőnkre koncentrálunk. A gyakorlat lényege, hogy elérjük a lelki békét – ez nem túlvilági, vagy misztikus folyamat. Bárki élhet vele, nem csak a keleti vallásúak.

 

Meditálj babzsákfotelben - Junior Párna - HuppanjBele.hu - BabzsákBlog

Junior Párna babzsák, Pamut - Retro, Piros, (belső huzattal)


A meditációt már évezredek óta alkalmazzák több kultúrában is, lévén számtalan előnye van: jótékony hatással van a testünkre, elménkre, közérzetünkön is sokat javít. Érdemes éppen ezért rendszerűen űzni – idővel egészségesebbek leszünk, csökkenti a vérnyomást, nyugodtabbá válunk. Pihentető hatásának köszönhetően kevésbé érezzük magunkat leterheltnek, sokkal jobb a koncentráció. Ennek eléréséhez akár napi húsz perc is elég lehet.


Hogy a lehető legkönnyebben elérhesd ezt az állapotot, olyan kényelmes ülőalkalmatosság javasolt, amiben valóban el tudsz lazulni. A padló és a szőnyeg nem mindig a legjobb megoldás, főleg azok esetében, akik különféle egészségügyi gondokkal küzdenek. A meditáció egyik kedvelt pozíciója az egyenes, de nem merev testtartás: ilyenkor is a legtökéletesebb megoldás a babzsákfotel lehet. Arról már meséltünk, hogy a testünk vonalát finoman követő babzsák leveszi a terhelést a test izmairól és porcikáiról, így a fájós derekúaknak is ajánlott használata. A babzsákfotel ráadásul átveszi a testünk melegét, így kellemesen melegíti a derekat, teremti meg a test számára is az ideális meditációs állapotot. Így a teljes ellazulás garantált, meditáljunk akár ülve, háton fekve, törökülésben, lótusz pózban. A babzsákfotel nem csak a hétköznapi lustálkodások, de a meditáció tökéletes kelléke is!
 

___

 

Mit szólnál egy saját babzsákfotelhez?

 

Most spéci babzsákfotel kedvezményekkel járulunk hozzá,
hogy a világ legkényelmesebb helyét élvezhesd!

Kattints itt lejjebb a kis képre!

 

   

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!
 

és az
 

Egyedi, 10%-os Kupon!
 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány