BLOG

Iskolakezdés, oviba indulás, füzetek, könyvek, iskolatáska, évnyitó, szülői értekezlet(ek). Este későn fekszik, reggel az istenért sem lehet felébreszteni, rohanás, dugó az úton. Ráadásul hűvösebb az idő, a gyerek taknyos, az iskola/ovis társai még taknyosabbak… Neked is tele már a hócipőd?

Hőszigetelt babzsákfotel a vacogás ellen - HuppanjBele.hu
Az ominózus kép a Facebookról. A gyerkőcök a sulira hangolódva, anyuval meg madarat lehetne fogatni. Ismerős az érzés? :) Mert ugye szép dolog szülőnek lenni, meg gondoskodni a kistesóról, de valljuk be, elég strapás.

 

 

Vagyis eljött végre a Te időd! :)
Pihend ki magad, de nem ám akárhogy!

 

Vége a kánikulának, az indián nyár - rossz nyelvek szerint vénasszonyok nyara - közeledik, aztán jönnek az egyre hűvösebb idők. Ha hideg, akkor sapka-sál, de odabent is sokan bunda zokniba, bélelt papucsba bújnak.

 Hőszigetelt babzsákfotel a vacogás ellen - HuppanjBele.hu

A lakások hőszigetelésének főszezonja is most, ősszel van. Ilyenkor csomagolják be sokan a házukat külső hőszigetelő lemezekkel vastagon, hogy aztán télen a jó meleg ne szökjön ki olyan hamar a falakon.

 

Mi a réteges öltözködéssel óvhatjuk magunkat leginkább, no meg némi forró teával, kávéval. De van itt valami korszakalkotó újdonság, ami fenekestül felforgatja a hűvös szobában vacogás cseppet sem kellemes "élményét"!

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

Hogy mi a megoldás?
Tölts meg egy jókora zsákot a fent említett hőszigetelő anyaggal (polisztirol gyöngy). Majd huppanj bele, és meglátod eszed ágában nem lesz majd a kényelmes, meleg babzsákfoteledet elhagyni, semmi pénzért. 
Így jár az, aki a világ legkényelmesebb helyét választja. A ráncai kisimulnak, fiatalabb lesz testileg, lelkileg egyaránt. Kiegyensúlyozott, kipihent, cseppet sem fogékony a modern kor pestisére, a stresszre. Az, hogy búcsút inthet a hát, gerinc és derékfájásának, már csak hab a tortán!

Hőszigetelt babzsákfotel a vacogás ellen - HuppanjBele.hu
És hogy némiképp visszakanyarodjam az első sorokhoz, a kimerítő leckeírás, az íróasztal fölött görnyedés okozta fáradtságot is elfelejtheted, ha babzsákfotelben tanulsz.
Összességében elmondható, hogy a babzsákot használók 100 %-ban esküsznek rá! Bizton állítják, hogy a kényelem egy olyan dimenzióját élik meg, mint soha azelőtt.

Használd ki jól az időt, míg a srácok suliba vannak, mert utána úgyis megtalálják a módját, hogyan telepedjenek ők a fotelodba! Megérdemlik persze, hiszen sok-sok évnyi tanulás áll még előttük, és úgyis éjjel-nappal azt lessük, hogyan tehetünk a kedvükre, hogyan neveljük őket úgy, hogy büszkék lehessünk rájuk!

Hőszigetelt babzsákfotel a vacogás ellen - HuppanjBele.hu

Felmerült benned, hogy esetleg, icipicit elfogultnak tűnök? Ez nem a véletlen műve, hiszen én is épp egy babzsákfotelben heverészve írom e sorokat.


Ha pedig kétségeid támadnának mindezek ellenére is, fogadd meg a tanácsomat, és máris próbáld ki az első utadba kerülő babzsákot. Viszont Te ne érd be akármivel! Csak és kizárólag eredeti Huppanj Bele! babzsákfotelt válassz, elsőként és egyedülálló módon 3-szoros garanciával!

* * *

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

* * *