Hőszigetelt babzsákfotel vacogás ellen

Hőszigetelt babzsákfotel vacogás ellen

Iskolakezdés, oviba indulás, füzetek, könyvek, iskolatáska, évnyitó, szülői értekezlet(ek). Este későn fekszik, reggel az istenért sem lehet felébreszteni, rohanás, dugó az úton. Ráadásul hűvösebb az idő, a gyerek taknyos, az iskola/ovis társai még taknyosabbak... Neked is tele már a hócipőd?

Iskolakezdés, oviba indulás, füzetek, könyvek, iskolatáska, évnyitó, szülői értekezlet(ek). Este későn fekszik, reggel az istenért sem lehet felébreszteni, rohanás, dugó az úton. Ráadásul hűvösebb az idő, a gyerek taknyos, az iskola/ovis társai még taknyosabbak… Neked is tele már a hócipőd?

Hőszigetelt babzsákfotel a vacogás ellen - HuppanjBele.hu
Az ominózus kép a Facebookról. A gyerkőcök a sulira hangolódva, anyuval meg madarat lehetne fogatni. Ismerős az érzés? :) Mert ugye szép dolog szülőnek lenni, meg gondoskodni a kistesóról, de valljuk be, elég strapás.

 

 

Vagyis eljött végre a Te időd! :)
Pihend ki magad, de nem ám akárhogy!

 

Vége a kánikulának, az indián nyár - rossz nyelvek szerint vénasszonyok nyara - közeledik, aztán jönnek az egyre hűvösebb idők. Ha hideg, akkor sapka-sál, de odabent is sokan bunda zokniba, bélelt papucsba bújnak.

 Hőszigetelt babzsákfotel a vacogás ellen - HuppanjBele.hu

A lakások hőszigetelésének főszezonja is most, ősszel van. Ilyenkor csomagolják be sokan a házukat külső hőszigetelő lemezekkel vastagon, hogy aztán télen a jó meleg ne szökjön ki olyan hamar a falakon.

 

Mi a réteges öltözködéssel óvhatjuk magunkat leginkább, no meg némi forró teával, kávéval. De van itt valami korszakalkotó újdonság, ami fenekestül felforgatja a hűvös szobában vacogás cseppet sem kellemes "élményét"!

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Hogy mi a megoldás?
Tölts meg egy jókora zsákot a fent említett hőszigetelő anyaggal (polisztirol gyöngy). Majd huppanj bele, és meglátod eszed ágában nem lesz majd a kényelmes, meleg babzsákfoteledet elhagyni, semmi pénzért. 
Így jár az, aki a világ legkényelmesebb helyét választja. A ráncai kisimulnak, fiatalabb lesz testileg, lelkileg egyaránt. Kiegyensúlyozott, kipihent, cseppet sem fogékony a modern kor pestisére, a stresszre. Az, hogy búcsút inthet a hát, gerinc és derékfájásának, már csak hab a tortán!

Hőszigetelt babzsákfotel a vacogás ellen - HuppanjBele.hu
És hogy némiképp visszakanyarodjam az első sorokhoz, a kimerítő leckeírás, az íróasztal fölött görnyedés okozta fáradtságot is elfelejtheted, ha babzsákfotelben tanulsz.
Összességében elmondható, hogy a babzsákot használók 100 %-ban esküsznek rá! Bizton állítják, hogy a kényelem egy olyan dimenzióját élik meg, mint soha azelőtt.

Használd ki jól az időt, míg a srácok suliba vannak, mert utána úgyis megtalálják a módját, hogyan telepedjenek ők a fotelodba! Megérdemlik persze, hiszen sok-sok évnyi tanulás áll még előttük, és úgyis éjjel-nappal azt lessük, hogyan tehetünk a kedvükre, hogyan neveljük őket úgy, hogy büszkék lehessünk rájuk!

Hőszigetelt babzsákfotel a vacogás ellen - HuppanjBele.hu

Felmerült benned, hogy esetleg, icipicit elfogultnak tűnök? Ez nem a véletlen műve, hiszen én is épp egy babzsákfotelben heverészve írom e sorokat.


Ha pedig kétségeid támadnának mindezek ellenére is, fogadd meg a tanácsomat, és máris próbáld ki az első utadba kerülő babzsákot. Viszont Te ne érd be akármivel! Csak és kizárólag eredeti Huppanj Bele! babzsákfotelt válassz, elsőként és egyedülálló módon 3-szoros garanciával!

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.