BLOG

Voltál már úgy, hogy egy nehéz nap után, csak úgy ledobtad volna magad otthon, kényelmesen?
Hogy sok volt a rohanás, az információk kereszttüzében úgy érezted, hogy ne tovább, hagyjon mindenki békén!?
Máskor csak a kedvenc könyveddel, filmeddel szerettél volna egyedül maradni, netán zenét hallgatni csak úgy, vagy akár egy kellemes társaságban ráérősen borozgatni?
Vagy egy vad buliban a haverokkal, lazán lehuppanni egy kényelmes helyre, hogy kicsit kifújd magad az újabb pörgés előtt? 

 

Akkor érteni fogod, miről beszélek. Szóval jártam már én is így is, úgy is, és valahogy mindig volt egy kis hiányérzetem….

 

Ha azt mondom, hogy a babzsákfotel kényelemben mindent visz, - mint Lola-T az autóskártyában anno - az egész egyszerűen nyilvánvaló. Ha próbáltad már, tudod. Ha nem, éppen itt az ideje, próbáld ki. De vigyázz! Elcsábít egy életre, ezt garantálom!

 

Nincs még egy ehhez fogható bútordarab, ami ilyen lazán, magabiztosan és azonnal levesz a lábadról.
Gondolj csak bele, a babzsák olyan könnyű, hogy akár a kicsi gyerekek is játszva átvihetik a nappaliból a gyerekszobába. Arról nem is beszélve, hogy a szülőknek végre nem kell aggódniuk a méregdrága ülőgarnitúráért, hisz ezután úgyis a babzsákot nyúzzák majd a kicsik.


Biztosan jártál már úgy, hogy egy óvatlan pillanatban, mezítláb - persze lendületből - belerúgtál a fotel, vagy a szék lábába… Júúújjj!!! Áááá...!!! Ezt, hála a végtelenül könnyű Töltőanyagnak, egy életre felejtsd el!
Ha azt is hozzávesszük, hogy a babzsákfotel pillanatok alatt átveszi a tested melegét, gondolhatnánk, hogy kész főnyeremény!

A vakáció nem széria - HuppanjBele.hu

Vakáció pazar kilátással, medencével és persze babzsákfotellel (Rio de Janeiro)

 

Viszont hiába biztosítjuk neked a lehető legnagyobb körültekintéssel, 100%-ban kézzel készült babzsákfotelt, ami gondos anyagválasztás, precíz kivitelezés és több száz óra kimerítő tesztelés - gondolhatod... :o) - után nyeri el végső lehengerlő formáját…

Mert be kell vallanunk, babzsákfoteleink egyetlen, de óriási hátránya az, hogy bármennyire is szeretnénk, szabadidőt - hogy kényelmesen kikapcsolódhass, feltöltődhess bennük - nem tudunk biztosítani Neked.
Az a Te feladatod! Minden mást bízz csak ránk, és Huppanj Bele!

 

A vakáció nem széria. A többi extra igen! 

 

 

Hozzád vajon melyik babzsákfotel illik?Ha tetszett a cikkünk, és még nem vagy hírlevél-feliratkozónk, mindenképpen érdemes megadnod adataidat ide kattintva, hiszen így értesülhetsz leghamarabb a babzsákfotelekkel kapcsolatos friss blogbejegyzéseinkről. Sőt, exkluzív babzsák-kedvezményben is részesülsz! Nézd meg!

 

A Google +1 gomb megnyomásával barátaidnak, ismerőseidnek is jelezni tudod, hogy meg voltál elégedve ennek az oldalnak a tartalmával. Kérjük, használd bátran ezt a lehetőséget és ajánld az oldalt a Google keresőben: kattints a lenti g+1 ikonra! Köszönöm!