A vakáció nem széria. A többi extra igen!

A vakáció nem széria. A többi extra igen!

Voltál már úgy, hogy egy nehéz nap után, csak úgy ledobtad volna magad otthon, kényelmesen? Hogy sok volt a rohanás, az információk kereszttüzében úgy érezted, hogy ne tovább, hagyjon mindenki békén!? Máskor csak a kedvenc könyveddel, filmeddel szerettél volna egyedül maradni, netán zenét hallgatni csak úgy, vagy akár egy kellemes társaságban ráérősen borozgatni?

Voltál már úgy, hogy egy nehéz nap után, csak úgy ledobtad volna magad otthon, kényelmesen?
Hogy sok volt a rohanás, az információk kereszttüzében úgy érezted, hogy ne tovább, hagyjon mindenki békén!?
Máskor csak a kedvenc könyveddel, filmeddel szerettél volna egyedül maradni, netán zenét hallgatni csak úgy, vagy akár egy kellemes társaságban ráérősen borozgatni?
Vagy egy vad buliban a haverokkal, lazán lehuppanni egy kényelmes helyre, hogy kicsit kifújd magad az újabb pörgés előtt? 

 

Akkor érteni fogod, miről beszélek. Szóval jártam már én is így is, úgy is, és valahogy mindig volt egy kis hiányérzetem….

 

Ha azt mondom, hogy a babzsákfotel kényelemben mindent visz, - mint Lola-T az autóskártyában anno - az egész egyszerűen nyilvánvaló. Ha próbáltad már, tudod. Ha nem, éppen itt az ideje, próbáld ki. De vigyázz! Elcsábít egy életre, ezt garantálom!

 

Nincs még egy ehhez fogható bútordarab, ami ilyen lazán, magabiztosan és azonnal levesz a lábadról.
Gondolj csak bele, a babzsák olyan könnyű, hogy akár a kicsi gyerekek is játszva átvihetik a nappaliból a gyerekszobába. Arról nem is beszélve, hogy a szülőknek végre nem kell aggódniuk a méregdrága ülőgarnitúráért, hisz ezután úgyis a babzsákot nyúzzák majd a kicsik.


Biztosan jártál már úgy, hogy egy óvatlan pillanatban, mezítláb - persze lendületből - belerúgtál a fotel, vagy a szék lábába… Júúújjj!!! Áááá...!!! Ezt, hála a végtelenül könnyű Töltőanyagnak, egy életre felejtsd el!
Ha azt is hozzávesszük, hogy a babzsákfotel pillanatok alatt átveszi a tested melegét, gondolhatnánk, hogy kész főnyeremény!

A vakáció nem széria - HuppanjBele.hu

Vakáció pazar kilátással, medencével és persze babzsákfotellel (Rio de Janeiro)

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Viszont hiába biztosítjuk neked a lehető legnagyobb körültekintéssel, 100%-ban kézzel készült babzsákfotelt, ami gondos anyagválasztás, precíz kivitelezés és több száz óra kimerítő tesztelés - gondolhatod... :o) - után nyeri el végső lehengerlő formáját…

Mert be kell vallanunk, babzsákfoteleink egyetlen, de óriási hátránya az, hogy bármennyire is szeretnénk, szabadidőt - hogy kényelmesen kikapcsolódhass, feltöltődhess bennük - nem tudunk biztosítani Neked.
Az a Te feladatod! Minden mást bízz csak ránk, és Huppanj Bele!

 

A vakáció nem széria. A többi extra igen! 

 

 

Hozzád vajon melyik babzsákfotel illik? Nézd meg itt!



Ha tetszett a cikkünk, és még nem vagy hírlevél-feliratkozónk, mindenképpen érdemes megadnod adataidat ide kattintva, hiszen így értesülhetsz leghamarabb a babzsákfotelekkel kapcsolatos friss blogbejegyzéseinkről. Sőt, exkluzív babzsák-kedvezményben is részesülsz! Nézd meg!

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.