5 csillagos wellness kényeztetés minden nap

5 csillagos wellness kényeztetés minden nap

A mindennapi rohanás és a stressz, hosszútávon káros az egészségedre. Az orvosok a pihenést javasolják! Találd meg a módját, és szánj MAGADRA rendszeresen egy kis időt. Mi a pihenéshez értünk a legjobban, így van rá ötletünk! 5 csillagos wellness kényeztetés minden nap! Nézd meg hogyan!

A mindennapi rohanás és a stressz, hosszútávon káros az egészségedre. Az orvosok a pihenést javasolják! Találd meg a módját, és szánj MAGADRA rendszeresen egy kis időt. Mi a pihenéshez értünk a legjobban, így van rá ötletünk! 5 csillagos wellness kényeztetés minden nap! Nézd meg hogyan! 

5 csillagos wellness kényeztetés minden nap - HuppanjBele.hu

Érezted már, hogy az állandó rohanás, munka, megfelelni akarás teljesen felőröl? Ilyenkor a problémákkal farkasszemet nézve, a dolgokat közvetlen közelről érzékeled. Ebből a nézőpontból nem látszik a megoldás. Ahhoz, hogy fellélegezhess, távolabbról, felülről érdemes átgondolni a helyzetet. Kicsit kívülállóként szemlélni.

 

Ha a napi 24 óra tartósan kevésnek bizonyul, egyre inkább egy spirálban érzed magad, amiből nem látod a kiutat.

 

5 csillagos wellness kényeztetés minden nap - HuppanjBele.hu

 

A jóleső mozgás, a kellemes pihenés, divatosan szólva a wellness segíthet ebben.
Ha azt gondolod, hogy a wellness drága, és a jómódúak kiváltsága, akkor jó hírem van! Ha nincs pénzed megfizetni egy hosszú hétvégét egy menő wellness szállodában, - vagy számodra fontosabb dolgokra áldoznád inkább - otthon a négy fal között is wellnesselhetsz. Megmutatom hogyan!


5 + 1 tipp, hogyan wellnesselj otthon!

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

1.

Először is nézz ki egy nyugisnak ígérkező napot. Egyszerűnek tűnik, pedig sokak számára felér a lehetetlen küldetéssel! Egykori önmagamra is gondolok, hiszen a non-stop számítógép előtt görnyedést, kilométerek ezreivel fűszereztem nap mint nap, hétről hétre... Hogy a kép teljes legyen, megspékeltem még nagy adag stresszel, a managerektől megirigyelve, valamint a rendszeres sportot is elhanyagoltam, merthogy vár a munka, és addig kell ütni a vasat, amíg meleg… Mígnem rá kellett jönnöm - a szervezetem jelzett - hogy ez nem mehet így tovább!

Ismerős?


Ha Te is azon veszed észre, hogy a munka, a család, az elvárások oltárán áldozod fel magad, akkor figyelj!

 

2.

Szóval szemelj ki egy napot és intézd úgy, hogy ne legyen beírva a naptáradba semmi. A számítógépet és a telefont pedig még csak be se kapcsold.
"Milyen szép is volna…!" Hallom előre, pedig tényleg csak rajtad áll! (Automatikus e-mail válasz, hangposta, és még egy csomó megoldás segít ebben.)
A legjobb, ha a heti állandó programjaid közé illeszted be ezt a napot, így könnyebb lesz tervezned.

 

3.

Ébredés után kezdd a napot egy kellemes, hosszú sétával, vagy egy kiadós biciklizéssel a friss levegőn. Ha edzettebb vagy - a Te egészséged miatt remélem :) - akkor egy jóleső kocogással. A lényeg itt a kellemes, és a jóleső, mert most nem a maratonra készülünk.

 

4.

Hazatérve mártózz egy forró aromaterápiás, vagy gyógynövényes fürdőbe. A hangulatot illatos gyertyákkal és kellemes, lágy zenével fokozhatjuk. Majd bőrünket arcpakolással, finom testápolóval kényeztessük.

 

5.

Együnk sok gyümölcsöt, friss zöldséget, és fogyasszunk napi 2-3 liter ásványvizet. (Ez utóbbi persze minden nap javallott.)
Néhány torna gyakorlat kellőképpen felfrissít bennünket , hogy aztán jól megérdemelt lazulásunkat kellemes nyújtással, nyújtózkodással folytassuk.

 

+1.

Heveredjünk le egy kényelmes babzsákfotelbe, fészkeljük be magunkat úgy, hogy közben megálljon a világ. A wellness élményt így bármikor az otthonodba tudod varázsolni, amikor csak szeretnéd. A babzsák biztonságos ölelésében végre van esélyed kívülről szemlélni a rohanó világot.

 

Kellemes zenehallgatás közben kikapcsolhatunk, elmélyedhetünk a gondolatainkban. Egy jó könyv olvasása közben pedig végképp kizárjuk a külvilágot.

 

Az ilyen jellegű feltöltődésre szükségünk van ahhoz, hogy a testünk ellazulhasson, a gondolataink szabadon szárnyalhassanak, megnyugodhassanak.
Mert a lényeg mégiscsak az, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, hiszen mindenki mással - beleértve a legszűkebb családunkat - is csak akkor tudunk harmóniában élni.

 

Kellemes kikapcsolódást kívánok! 
 

A wellness babzsákfoteleket itt találod!

 

 

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.