A lakberendezés nem úri passzió!

A lakberendezés nem úri passzió!

Lakberendezés. Mikor először hallottam a kifejezést, még jóval fontosabb dolgaim akadtak, mint efféle teljesen szükségtelen dolgokkal foglalkozni! Be van az rendezve, és pont jó úgy, ahogy van. Mit kell ezen túlvariálni? Nem értettem, meg főként mondom, nem is érdekelt. Mert hát mi lehetett volna fontosabb, mint a kis barátaimmal bújócskázni, focizni, bandázni? Örültünk, hogy "ellógtunk" otthonról, és nem bútorcipelésre, porszívózásra voltunk kárhoztatva. :)
Nem mindig pamut, ami annak látszik Olvasás A lakberendezés nem úri passzió! 3 perc Következő Sztárok babzsákban

Lakberendezés. Mikor először hallottam a kifejezést, még jóval fontosabb dolgaim akadtak, mint efféle teljesen szükségtelen dolgokkal foglalkozni! Be van az rendezve, és pont jó úgy, ahogy van. Mit kell ezen túlvariálni?
Nem értettem, meg főként mondom, nem is érdekelt. Mert hát mi lehetett volna fontosabb, mint a kis barátaimmal bújócskázni, focizni, bandázni? Örültünk, hogy "ellógtunk" otthonról, és nem bútorcipelésre, porszívózásra voltunk kárhoztatva. :)

 

Aztán eltelt néhány év…
Ismét felütötte a fejét a lakberendezés. De már egészen más volt a hozzá való viszonyom. Már én kerestem a társaságát, és igencsak szórakoztatónak éreztem a dolgot.

 

Azonban tapasztalataim okán, valamit szögezzünk le gyorsan. A lakberendezés nem pusztán úri passzió.
Elég csak a barátságos árakkal dolgozó, és nagy választékkal bíró skandináv áruházláncra gondolnunk, amit a sok praktikus ötlet miatt szeretünk. Biztos nem árulok el nagy titkot, sok szakember is ott merít az ihlet vizéből...
Vagy a legjobb példa a TeszVesz, ahol rengeteg használt de jó állapotban lévő bútort és kiegészítőt választhatunk. Rátalálhatunk különleges ritkaságokra is. Sőt licitálhatunk is rá, és végül igazán vicces árakon juthatunk hozzá egy-egy kellemes lakásdekorációhoz. A megunt, de másoknak még hasznos cuccainkat is pénzzé tehetjük! Hogy aztán újabb, roppant fontos kacatra költsük… :)

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 


Persze a lakberendezésnek is rengeteg formája alakult és alakul ki folyamatosan.
Ugye lakberendezésről beszélünk akkor is, mikor a fiatalok birtokba veszik az első kéglijüket. Sokszor a négy fal, babzsákfotelek, egy ágy, pár jó könyv, és kb ennyi. És milyen boldogok! Ugye?

Babzsák fotel

Nos, kérdem én, hogy nincs-e ennek a - "kezdő minimál" - vonulatnak teljes létjogosultsága?
Mert mi lehet fontosabb, hogy a benne lakók jól érezzék magukat? A lakberendezés alapvetően ezt kell, hogy szolgálja. Persze ideális esetben ez csak átmenet, hogy aztán lassan, de biztosan elinduljon párunk az ínyenc lakberendezők útján.

A lakberendezés nem úri passzió! - HuppanjBele.hu

A négy fal, és persze a babzsákok maradnak, de felüti fejét a letisztult minimalista stílus, vagy a súlyos klasszikus, a szellős vidéki, a zsúfolt urbanikus, a robosztus rusztikus, a kavargó eklektikus mely sokszor úgy hat, mint az utcai vegyes - ahogy azt a kutyákra mondjuk - és mégis mindet nagyon lehet szeretni.

 

Szóval költhetsz rá csiliárdokat, fogadhatsz fel jónevű zseniket - minden tiszteletem az övék - de a szerethető, funkcionális, családi fészket jelentő otthon, nem elsősorban pénz, sokkal inkább ízlés dolga.
 



Ez a bejegyzés a TeszVesz blogger versenyén indul: www.teszvesz.hu/bloggerverseny
Jelentkezz Te is!

 

Ha tetszik a bejegyzés, kérlek szavazz rá a TeszVesz blogger-versenyén!
Naponta csak egy szavazatot adhatsz le. Vagyis minden nap tudsz rá szavazni, újra! :)
 

Valamint oszd meg a barátaiddal a Facebookon, a Google+on és kommenteld!

Köszönöm! 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.