BLOG

Tudjuk, hogy fontos, tudjuk azt is, hogy egy valóban pihentető ellazulás után teljesen kicserélődünk, érezzük jótékony hatását. Az azonnali tapasztalások mellett, sokszor nem is gondolunk bele, hogy ez a fajta pihenés micsoda egészségvédő hatással bír, testre és lélekre egyaránt.


Számos kutatás bizonyítja, hogy a stressz nagymértékben hozzájárul a különféle betegségek kialakulásához. Ezért jó, ha tudjuk azt is, hogy annak feloldása egy teljesebb és egészségesebb élethez juttathat bennünket.

Stressz minden embert, szinte bárhol érhet. Még gyermekkorban is, hiszen még egy óvódás is „felhúzza magát” néhány esetben, nem igaz? Nézzetek meg egy kislurkót, akinek elveszik a kedvenc játékát, s máris beigazolódik az állítás!


Tehát minden életkorban és szinte minden helyzetben stressznek vagyunk kitéve. Persze ez alól a babzsákfotelben ejtőzés a legjobb kivétel, ott aztán biztosan nem érhet semmi frusztráció, legfeljebb az, ha kitúrnak onnan.

 

Nagytakaritas testnek es leleknek

 

Tehát a stressz oldása az egyik legfontosabb dolog mindennapi életed során, annak érdekében is, hogy a testi-lelki betegségek előfordulását a minimálisra csökkentsd!

Ha megengeded magadnak, hogy idődből a feltöltődésre szánj egy keveset, s teszed ezt napi rendszerességgel, akkor biztos lehetsz benne, hogy hatással lesz mindennapjaidra, és közelebb visz téged egy teljesebb és kiegyensúlyozottabb élethez. Persze, elsősorban magadnak segítesz ezzel. Ám, hamarosan látni fogod, hogy családi életedre, párkapcsolatodra, barátaiddal való viszonyodra, – ha vannak – gyermekeiddel való kapcsolataidra is ható, szembetűnő változásoknak leszel tanúja, persze jó irányban!


Ha éppen szingli vagy, akkor számíthatsz arra is, hogy sokkal könnyebben tudsz társat találni, ha kiegyensúlyozott vagy, s ugyan ez a pozitív változás fogja jellemezni munkád hatékonyságát is!


Huppanj bele egy babzsákba, és kezd el ma a lazulást, legyen mindennapjaid része a relaxálás, csak úgy, mint a rendszeres mozgás!

___

 

 

Saját feltöltődésed  az igazi kulcs!

Szembetűnő lesz a változás magánéletedben és a munkád során is!
Könnyebb, mint gondolnád és nagyon fogod élvezni!
Kattints a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány