BLOG

Nyüzsgő, rohanó, energiazabáló és stresszes – igen, ez a 21. század. Minden nap kihívás, és néha úgy érezed, hogy az otthonod is csak valamiféle tranzitszállás, átmeneti hely, ahol kicsit megpihensz, mielőtt mennél tovább. Ez azonban mind pszichésen, mind fizikálisan megterhelő, és hosszútávon még az egészséged is rámehet.

Nem szabad engedni, hogy az otthon töltött szabadidő is csak munkáról, „másmilyen munkáról” (takarításról, főzésről, mosásról, szekrények összeszereléséről stb.) szóljon. Ha egy csöpp esélyed is van rá, rendezz be egy relaxációs szobát (vagy legalább egy sarkot), babzsákfotellel a közepén, és pihend ki a nap fáradalmait.

 

Így rendezz be relax szobát babzsákfotellel

 

Harmónia


Ha van egy külön kis félszobád, az a legjobb, de egy sarok a nappaliban vagy a hálóban is tökéletesen megfelel. Használd a kedvenc színed, fesd le a falakat, és válassz ilyen színű huzatot a babzsákhoz. Bár lakberendezés kapcsán sokszor beszélünk az esztétikai faktorról, ezt most felejtsd el. Csak a kényelem számít. Válaszd a legpuhább huzatot a babzsákfoteledhez, és a méretet se add XL alá. Most nem a világ legkényelmesebb, hanem a legeslegkényelmesebb helyére van szükséged.

 

 

Ereszd be a fényt és a levegőt


Ha csak egy sarok áll a rendelkezésedre, akkor lehetőleg ablak közelit válassz. Ha becsukod a szemed, és hallod a madárcsicsergést, vagy csak a levegő enyhe sziszegését a résnyire nyitott ablakon keresztül, és közben finoman melegíti a hasadat a nap, miközben belesüppedsz a babzsákfotelbe, nos, akkor garantáltan elenyésznek a problémáid.

 

 

Illatok, fények és dallamok


Ha lehetőséged van rá, akkor vegyél egy csokorral a kedvenc illatozó virágodból, és ne átalld a babzsákhoz közeli asztalra tenni. Amennyiben nincs, tökéletesen megteszi egy illatpárna is, például levendulával töltött. Éjszaka emellé egy kis hangulatvilágítás, akár kendővel megoldva szűrt, színezett fény, és a kedvenc albumod: garantált, hogy szépet fogsz álmodni.

 

___

 

 

Te is szeretnél egy saját babzsákfotelt, amiben végre igazán kipihenheted magad?

 

Készültem Neked egy szuper ajánlattal!
Kattints a kis képre és nézd meg!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány