BLOG

A babzsákfotel még mindig viszonylag újszerű bútordarabnak számít, így sokan, főképp a konzervatívabbak, nem feltétlenül tudják, hogy mit is kezdjenek vele. Ha csábít a gondolat, hogy beszerezz egy babzsákfotelt, mert megtetszett, mert a gyerek azt mondta őskövület vagy, és kikéred magadnak, vagy egyszerűen csak azért, mert változtatnál a szobabelsőn, de fogalmad sincs, hogy miképp válassz babzsákot magadnak, akkor ez a bejegyzés pontosan Neked íródott!

 

Íme, a Neked való babzsák!


Először is, legyen bármennyire is furcsa első ránézésre, ez is egy bútordarab, tehát a választásnál azok a szempontok is előkerülnek, amelyek bármely más ülőalkalmatosságnál (pl. egy fotelnél) is. Fontos például, hogy van-e kedvenc színed, illetve az, hogy a szobában, ahova kerülne, milyen színek dominálnak. Szerencsére bőséges kínálatunk van a színek terén is, így biztosan megtalálod a Hozzád illőt.

 

Milyen babzsákfotelt válasszak otthonra?


Egy másik fontos szempont a babzsákfotel anyaga. Ezen a téren szintúgy nagy a választék, és akár a speciális igények territóriumába is beléphetsz, hiszen ott vannak például a NanoTextil anyagaink, amelyekről minden folyékony anyag lepereg. De tényleg – ez nem csupán marketing fogás, hanem tudomány.


Persze van lehetőség a megszokottabb anyagok közül is válogatni: az eleganciát kedvelők számára például ott vannak a prémium minőségű Textilbőr huzataink. Én azt szoktam mondani, hogy legjobban a kellő információk birtokában választhatunk. Ha például a lakásban folyton hideg van (mert vastagok a falak, és nehezen melegszenek át a hideg beálltával), akkor érdemes lemondani a Textilbőrről, és inkább egy puhább, melegebb anyagot választani. A lényeg, hogy én tudom, mennyire eltérőek lehetnek az igények, éppen ezért igyekszem lehetőséget adni a válogatáshoz.


Végül még egy dolgot említenék. Ha kertes házban, vagy olyan lakásban laksz, melynek van erkélye, és szeretsz délutánonként kiülni a levegőre, vagy reggel ott elfogyasztani az élénkítő kávét, akkor érdemes Kültéri huzattal rendelni a babzsákfotelt. Ezzel nyersz egy egyedülálló, kinti/benti ülőhelyet, ami ellenálló, és gyerekjáték tisztítani.
 

___

 

 

Ne lövöldözz vaktában, menj biztosra!

 

Elmondom Neked az összes titkot, hogy valóban álmaid babzsákját választhasd!
Kattints a kis képre és élvezd a kényeztetést!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány