Jé, már a babzsákot is a nyuszi hozza? - HuppanjBele.hu - BabzsákBlog

Jé, már a babzsákot is a nyuszi hozza?

Bizony, már nem csak a tojást, a locsolópénzt, de már a babzsákfotelt is a nyuszi hozza. Kezdetben - úgy értem gyerekkoromban - volt a locsolkodás. Majd ezt a hagyományt szép lassan kielőzte a családi kirándulás, a baráti közös programok, az ajándékozás. Most ennek az evolúcióját mutatom meg, sajátos szemszögből. És, hogy hogy jön ide a babzsákfotel...

Bizony, már nem csak a tojást, a locsolópénzt, de már a babzsákfotelt is a nyuszi hozza. Kezdetben volt a locsolkodás. Úgy értem a gyerekkoromban… :) Apukámmal biciklire pattantunk, és városszerte körbe karikáztuk a rokonság hölgy tagjait. Meglocsoltuk őket, amiért legnagyobb örömömre tojást, csokit, és rengeteg pénzt kaptam! Értsd úgy, hogy a perselyemet jól meg tudtam tölteni és már nem csak az alján árválkodott néhány fémpénz, hanem kibélelhettem értékesebb papír bankókkal. Az ötszázas volt a csúcs!


Azt mondjuk sosem értettem, hogy miután a lányok öntözésén túl voltunk, és a borzasztó mennyiségű finomságot mindenhol végigkóstoltuk, miért kell olyan sok roppant unalmas régi történetet végighallgatnom évről, évre…


„És azt hallottad Imikém – szólt az édesapámnak - hogy mi történt Marikáékkal?”
„Még egy kis sonkát egyetek még!”
„A finom kalácsot is kóstoljátok meg!”
„Egyél még Zsoltikám a sütikéből, meg töltök még egy kis finom szörpikét…”


Ááááá. Apunak persze nem szörpöt töltöttek, gyanítottam, hogy ezért nem iparkodott jobban… ;)

Szóval kész voltam teljesen, de hát ne voltam olyan határozott, mint az a mai gyerekeknél szokás… Ők mondjuk jól csinálják, az egész család vigyázzba vágja magát, ha az apróságok úgy akarják… Egy kis hiszti csodát tesz. Na, szóval, akkor én még más nevelést kaptam… :)

Tehát nekem sürgős dolgom volt, mert hát a lényeg megvolt, úgyhogy én szívem szerint asztalt bontottam volna, arccal az újabb locsolás-csoki-locsolópénz szentháromság felé igyekezve.

Mert hát számomra az az ötszázas rengeteg pénz volt! És azért ilyen nagy kincs több alkalommal is ütötte a markomat. Álmodoztam, hogy most, hogy ilyen fiatalon gazdag vagyok, szerintem a határ a csillagos ég. Úgy véltem, hogy még jó pár Húsvét áll előttem, és ha így gyarapszik a vagyonom, én bizony tehetős felnőtt leszek hamarosan.

Aztán mondjuk kicsit másként alakultak a dolgok, de semmit nem bántam meg. :) Azóta sok minden változott. A locsolkodás hagyományát egyre kevesebben ápoljuk, családi kirándulásra indulunk, barátokkal bográcsozunk, ajándékozunk.

 

Húsvéti ajándék


Apropó húsvéti ajándék. Te hogy állsz vele? Egyáltalán szoktatok húsvétkor ajándékozni? Meglepni a gyerekeket egy kis ezzel-azzal?

  • Ha igen, van pár klassz, húsvéti babzsák ajándékötletünk!
  • Ha nem, akkor is. ;) Max nem húsvéti meglepinek, hanem babzsákfotel ajándéknak hívjuk, csak úgy.

 

Úgy vigyázunk rád, mint a hímes tojásra!
Jé, már a babzsákot is a nyuszi hozza? - HuppanjBele.hu - BabzsákBlog



Mondjuk, ha anno teszem fel nem locsolópénzt, hanem babzsákot kaptam volna, madarat lehetett volna fogatni velem! De hát akkoriban ki álmodhatott volna egy ilyen szuper dologról? Akkor még azt sem tudtam, hogy létezik ilyen. Pedig abból kiindulva, hogy az ülőgarnitúra mozdítható háttámláit és a lakásban fellelhető összes párnát, plédet és minden puha dolgot összehordtunk nagy halomba, hogy abba ugrándozzunk, egy babzsákfotel lett volna a non plusz ultra!


A gyerekeimnél ugyan ezt látom. Csak ők már a zsákokat is nagy hegybe hordják és mutatják a hajmeresztő ugrándozásokat. Persze babzsákban még senki nem ütötte meg magát. Úgyhogy szerintem a legrosszabb dolog ami történhet velük, hogy estére kidőlnek a fáradságtól.
Ami nekünk, szülőknek duplán jó hír! Hiszen amellett, hogy végre nyugi lesz éjszaka, nem az ülőgarnitúrát teszik tönkre. Mert egy babzsák igazán erre (is) való, így sokkal, de sokkal jobban bírja a strapát, mint a féltve óvott ülőgarnitúra.



Azt tudtad, hogy minden babzsákfotelünkre 3-szoros, súlykorlát nélküli garanciát vállalunk?

Mi nem csak mondjuk, hogy bírják a strapát a foteljeink, de garanciát is adunk rá. Azért vagyunk biztosak a dolgunkban, mert 2008 óta sok ezer babzsákot készítettünk, tehát van tapasztalatunk abban, hogy hogyan és miből lehet ilyen időtállóra elkészíteni őket.

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt!

Szóval anno, én ezt a babzsák ajándék dolgot buktam. De nem kell Neked, sem a gyerkőceidnek lemondani róla, hiszen sok méretben, formában, számtalan színben, variációban elérhető. Csak kiválasztod, aztán Huppanj Bele!


Mondjuk, már igen közel a húsvét, ezért azt javaslom, hogy a Fogd és vidd! Raktárról rendelj, hogy még időben kiszállíthassuk.

Hopp, elszóltam… szóval, hogy a nyuszi kiszállíthassa! ;)
Bízd a nyuszira, hip-hopp ott terem nálatok!

 

 

 

 

*   *   *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 5.158 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

*   *   *

 

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.