A legrövidebb hónap legmenőbb babzsákjai - Top-10. Február - HuppanjBele.hu

A legrövidebb hónap legmenőbb babzsákjai - Top-10. Február

Megmutatom az elmúlt nyúlfarknyi hónap legkelendőbb babzsákjait. Amiből már jól látszik, hogy nagyon várjátok a tavaszt, hiszen igen jól szerepeltek a szabadtéren is használható új babzsákok. De a gondoskodó gazdik és a focikedvelő felnőttek is kitettek magukért. Közben helyreteszünk néhány sokszor felmerülő kérdést is.
Hogyan simítja ki a ráncokat a Nőnapi babzsákfotel? Olvasás A legrövidebb hónap legmenőbb babzsákjai - Top-10. Február 11 perc Következő Jé, már a babzsákot is a nyuszi hozza?

A nyúlfarknyi február úgy röppent el, mintha már ő is a tavaszt várná.
Nem is csoda, mert az elmúlt hetekben bizony voltak csodaszép napsütéses órák, amik meghozták a kedvünket a szabadtéri programokhoz. És az ilyen vidám időben valahogy még a fű is zöldebb! Igaz? :)

A legrövidebb hónap legmenőbb babzsákjai - Top-10. Február - HuppanjBele.hu

Talán épp ezért is érkezett jóval több érdeklődés a kültéri babzsákokkal kapcsolatban is, mint télen. Azért az örök klasszikust, a Pamut Retro huzatos babzsákokat utolérni azért nem lesz könnyű, de az már jól látszik, hogy egyre többen készültök a kinti babzsákos láblógatásra. És ugye a Kültéri Vízlepergető huzattal ellátott babzsákfotelek a legjobb társak, ha a szabadtéri kényelemről beszélünk. Bírják a nap UV sugárzását, a vízipisztolyozást és a ráfröccsenő limonádét. Ugyanakkor hihetetlenül kényelmesek, akár napozásról, vagy éjszakai csillagvizsgálásról, akár baráti beszélgetésről a teraszon, vagy kerti sütögetésről legyen szó.

Hú, egy kicsit elkalandoztam… a közelgő tavasz nekem is elcsavarta a fejem. ;)

Vissza a nyúlfarknyi hónap legmenőbb babzsákjaihoz!



Jöjjön a TOP-10. Februári babzsákfotel!

 

No-1.
XL Bab babzsákfotel - Pamut Retro - Szürke (Belső huzattal)

 

Az XL Bab babzsákfotel, a legelső modellünk. Már a 2008-as indulásunkkor ez volt a zászlóshajónk. És arra, hogy valóban sikerült eltalálnunk, az a legjobb bizonyíték, hogy rendre az eladási listák élén áll, még 15 év után is!
Hiába, az XL Bab az ikonikus. Egy igazi felnőtt méretű babzsákfotel, ami minden nap kényeztet, és feldobja az otthonod hangulatát. Mindezt úgy, hogy igazán testre szabhatod, hiszen a huzatok és színek választásával rengeteg variációt hozhatsz létre a webshopunk babzsák-színező megoldásával.
Természetesen ez is belső huzattal készült modell. Sokan úgy ismerik, hogy dupla huzatos. A lényeg, hogy így a külső huzat levehető, mosható és cserélhető. Az pedig csak hab a tortán, hogy strapabíróbb is. Én csak belső huzatos modelleket javaslok, hiszen hosszútávon nagyban megkönnyíti az életünket.

XL Bab babzsákfotel - Pamut Retro - Szürke (Belső huzattal)

 Kép: XL Bab babzsákfotel Pamut Retro / Szürke / Belső huzattal

 

No-2.
Neo babzsákfotel - Pamut Retro - Narancs/Sötétszürke (Belső huzattal)

 

Ez az újhullámos dizájn, a modernebb formavilágával némiképp közelebb áll a hagyományos fotelekhez. No, nem azért, mert ennek kemény háttámlája lenne. Hiszen a babzsákok attól babzsákok, hogy nincsen szilárd vázuk, hanem minden belehuppanáskor felveszi a testünk vonalát, ezáltal kényelmesebbek, mint az ülőbútorok túlnyomó többsége. Hanem az akár kétszínű megjelenésében, az ülőfelület vizuálisan sokkal jobban elválik a babzsák oldalától, palástjától.
Illetve, mivel ebből a legkönnyebb felállni, az idősebbek, vagy kevésbé mozgékonyak is szívesen használják.
Méterben az XL és Junior modellek között helyezkedik el. Viszont a kényelme közelebb áll az XL méretű babzsákok kényelméhez. Ezért ideális választás felnőttek és gyerekek számára is.

Neo babzsákfotel - Pamut Retro - Narancs/Sötétszürke (Belső huzattal)

Kép: Neo babzsákfotel Pamut Retro / Narancs/Sötétszürke / Belső huzattal

 

 

No-3.
Junior Bab babzsák - Farmer (Belső huzattal)

 

Azt mondjuk, hogy ma már nincs is igazi gyerekszoba babzsák nélkül! És ha egy gyerkőc babzsákra gondol, éppen ilyet rajzol a Jézuskának. :) Nem is csoda, mert ez az ikonikus XL Bab kistestvére, ami kisebb, ezáltal a gyerekszobákba is elfér, és piszkosul kényelmes. Játékhoz, tanuláshoz, konzolozáshoz, olvasáshoz, filmezéshez, telefonáláshoz, chateléshez, társasozáshoz, beszélgetésekhez, bukfencezéshez és még vagy ezer dologhoz.
Ha aggódsz, hogy ráborítja a kakaót, és moshatsz már megint, akkor válassz Textilbőr huzatot. Azt egy tiszta ronggyal pikkpakk letörölheted. Meg sem látszik rajta és nem is ázik át! Persze a legnépszerűbb Pamut Retro – vagy az összes többi – huzat is könnyedén, mosógépben mosható.

Junior Bab babzsák - Farmer (Belső huzattal)

Kép: Junior Bab babzsák Farmer / Belső huzattal

 

 

No-4.
XL Párna – Kültéri Vízlepergető - Világosszürke (Belső huzattal)

 

Tudod, kik terjesztik, hogy nem a méret a lényeg? Hááát, akiknek kicsi… ;) Bocs, az ízetlen tréfáért, de nem tudtam kihagyni. Szóval legyen a tiéd a legnagyobb! Ú bocs, ez most nagyon beakadt… ;)
A legnagyobb babzsákfotel, amit csak kívánhatsz! Az XL Párna egy óriási, 175 cm x 140 cm-es babzsák, ami még soha, senkinek nem bizonyult kicsinek. Ha elég tágas a nappalid, akkor ez lesz a legkényelmesebb hely az otthonodban. Használhatod ülve, nyugágyszerűen heverészve és fekve is. Ez nyújtja a legtöbb különböző pihenő pozíciót.
És mivel a babzsákok könnyűek, oda viszed, ahová csak akarod. Na jó, ezért macerás vele utazni, de a könnyedén átviheted a nappaliból a dolgozószobába, a gyerekszobába, vagy akár ki a szabadba!
Hiszen a legmenőbb babzsákok a legújabb Kültéri Vízlepergető huzatokkal készülnek, amik bírják a kinti lazulást. Már kaptunk pár rövid ízelítőt idén is a tavaszból, úgyhogy ezek a babzsákok lesznek az idei nyár sztárjai, az tuti! Puha, kellemes tapintású és ellenáll a nap UV sugarainak és a ráfröccsenő víznek is.
A Kültéri Vízlepergető a babzsákfotel huzatok csúcsa!

XL Párna – Kültéri Vízlepergető - Világosszürke (Belső huzattal)

Kép: XL Párna Kültéri Vízlepergető / Világosszürke / Belső huzattal

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt!

 

No-5.
Mini Bab - Pamut Retro - Piros (Belső huzattal)

 

A legkisebbeknek is jár a lazulás.
A gyerekeknek bizony nem kell kétszer mondani, hogy Huppanj Bele! Olyan elánnal vetik bele magukat, mintha az életük múlna rajta. Nem kell aggódnod, hiszen kellően puha, nem fogja megütni magát közben. És végre addig sem a kanapédat nyúzzák, hidd el, ez jobban bírja és kevésbé kényes. Ha legurul róla sincs gáz, mert nem esik magasról. ;)
Babzsákfotel minden nap gyereknap! Imádják gyömöszölni és magukkal húzgálni a lakás összes zugán keresztül. Könnyedén megtehetik, hiszen a babzsákok igazán könnyű bútorok, a legkisebbeknek való Mini Bab pedig a legkönnyebb mind közül.
Ha pedig a nagy hancúrozásban elfárad, beleheveredve édesdeden alhat ott, ahol éppen eszébe jut.
Februárban a piros volt a befutó, de sok vidám színben rendelhető, válassz kedvedre.

Mini Bab - Pamut Retro - Piros (Belső huzattal)

 Kép: Mini Bab Pamut Retro / Piros / Belső huzattal

 

 

No-6.
Kutya Fekhely XL – Kültéri - Csokoládé (Belső huzattal)

 

A kutyusok is megérdemlik a méltó kényelmet.
Sok gondos gazdi az ízületi, vagy épp csípőbántalmakkal élő kedvencének pihenését, rehabilitációját, gyógyulását igyekszik elősegíteni ezzel a kényelmes fekhellyel. Egyrészt kellemesen meleg, így a hideg időben is jól őrzi a teste melegét és szigeteli az aljzat hűvösétől. Így nem fog felfázni akkor sem, ha zimankósabbak az éjszakák.
Alapvetően két típusú ebbel találkoztunk. Egyrészt olyanokkal, akik magától értetődő magabiztossággal vetették rá magukat az első pillanattól. És olyanokkal, akiknek azért egy kicsit több időre volt szükségük ahhoz, hogy elfogadják és igazán megszeressék a babzsák fekhelyet. De a vége azért mindig az, hogy örömmel használják és hálásak a gazdi gondoskodásáért.
Ez a legnagyobb méret a legnagyobb testű kutyáknak készül. Illetve van még két kisebb is, hiszen nem minden kutyus nőt ilyen nagyra.

Kutya Fekhely XL – Kültéri - Csokoládé (Belső huzattal)

Kép: Kutya Fekhely XL Kültéri / Csokoládé / Belső huzattal

 

 

No-7.
Foci Babzsákfotel XL - Pamut Retro – Fekete/Fehér (Belső huzattal)

 

Az igazi szurkolók stílusosan nyomják!
A klasszikus foci dizájn és a legkényelmesebb foteled egy hihetetlenül kényeztető babzsákfotelben ölt testet. Olyan óriási, hogy a Terminátor is simán elheverészhetne benne. De vigyázz, uncsi meccseknek ne fogj bele benne, mert pikk-pakk álomra szenderít.
Ifjabb szurkoló palánták egyszerre többen is használhatják, mert nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy ez bizony baromi nagy!
Én nem vagyok egy nagy foci rajongó, de meg kell adni, ez elég látványos babzsák lett. Évekig rágták a fülemet a haverok, hogy nehogy már épp ezt a focis ziccert hagyjuk ki? És igazuk lett. Ezt bizonyítja ez a februári 7. helyezés is. Az EB, a VB idején pedig sokkal jobban teljesített. De az biztos, hogy aki szereti a focit, a kényelmet, a stílust éa a praktikumot, az piszkosul szeretni fogja!

Foci Babzsákfotel XL - Pamut Retro – Fekete/Fehér (Belső huzattal)

Kép: Foci Babzsákfotel XL Pamut Retro / Fekete/Fehér / Belső huzattal

 

 

No-8.
Hengeres Puff - Pamut Retro - Drapp (Belső huzattal)

 

Ki mondta, hogy játszóházba kell vonulni rögtön, ha összejönnétek a haverokkal? Hiszen sok jó ember kis helyen is elfér, főként, ha van elegendő ülőhely. A Hengeres Puff pedig éppen ebben segít! Kis helyen elfér, nem nyomja a fenekedet, és még soha, senkinek nem fájdult meg a lába ujja, ha belebotlott… Áááá, az megvan, ugye? Hogy milyen az, amikor váratlanul belerúgsz mezítláb a fotel sarkába… Ne egy babzsákkal ez soha nem fordulhat elő! Könnyű, puha és kényelmes. Épp amit egy pufftól elvárunk. Se több, se kevesebb. Az egyszerű dolgok a legnagyszerűbbek, és ezt az ülőalkalmatosságot sem kell túlgondolni.
Kiváló kiegészítő a babzsákfotelek mellé lábtartóként. Így aztán fejedelmi módon tudsz végignyújtózni a kedvenc sorozatod előtt.

Hengeres Puff - Pamut Retro - Drapp (Belső huzattal)

Kép: Hengeres Puff Pamut Retro / Drapp / Belső huzattal

 

 

No-9.
Kutya Fekhely L – Kültéri - Csokoládé (Belső huzattal)

 

Sajnos nem minden kutyusnak van olyan jó dolga, mint tiédnek, vagy a miénknek. Biztosan Te is látsz sok szívfacsaró fotót, sztorit a facebookon, ami arról tanúskodik, hogy bizony kivert kutyaként tengeti sok eb az életét. Én azt mondom, hogy tegyünk meg, amit csak ésszerűen tudunk, legalább a saját környezetünkben azért, hogy minden kutya megkapja azt, ami a normális, egészséges létéhez csak kell. Legyen szó tápláló élelemről, fedélről, szeretetről, gondoskodásról. Egyrészt a szívünket jó érzés tölti el, amikor jót cselekszünk, másrészt igencsak meghálálják. Őrzik a házunkat, jeleznek, ha jön a postás, ha kell átvezetnek a zebrán, máskor meg életeket mentenek, nyomot keresnek, vagy épp veszélyes anyagok után kutatnak. A leghűségesebb társaink, akik megérdemlik a törődést. A meleg otthont, a finom ételt, a simogatást, a puha fekhelyet. Ez utóbbiban tudunk segíteni, és biztosan a Te kutyusodnak is tetszene.

Kutya Fekhely L – Kültéri - Csokoládé (Belső huzattal)

Kép: Kutya Fekhely L Kültéri / Csokoládé / Belső huzattal

 

 

No-10.
Junior Párna – Bútorszövet Sun - Limezöld (Belső huzattal)

 

A Junior Párna modellünk tipikus példája annak, hogy sokszor a kevesebb több.
Mert ez távolról sem a legnagyobb babzsákunk. Sőt, a Junior mérete okán elsőre azt gondolnánk, hogy csak a gyerekeknek való.
Ámde igen csalóka a dolog, hiszen pl. a hosszanti élére fordítva és így csónakszerűen belehuppanva – ahogyan a fotón szereplő hölgy is tette – meglehetősen kényelmes felnőttek számára is. Én 185 cm vagyok, és szuperül elférek így benne. Még épp a fejemet is megtámasztja. Ebben a pozícióban tök jó olvasáshoz, filmezéshez, konzolozáshoz, vagy csak egy kis esti lazuláshoz.
Nem azt mondom, hogy nincs ettől kényelmesebb, csak azt, ha nincs elég hely a szobádban egy XL méretű babzsákfotel számára, ez akkor is ideális választás lehet.
Ezért van az, hogy bizony nem csak a gyerekszobákban találkozhatunk velük.
Persze a gyerekeknek még több lehetőséget nyújt, hiszen akár fekhetnek is benne. Így ideális nagy ugrabugrálásokhoz is! A békés szendergéstől a vad párnacsatákig sok mindenben hű társad lehet, az otthonodnak pedig az üde színfoltja.

Junior Párna – Bútorszövet Sun - Limezöld (Belső huzattal)

Kép: Junior Párna Bútorszövet Sun / Limezöld / Belső huzattal

 

 

Akkor lássuk még egyszer a Top-10 februári babzsákfotelt:

 

  1. XL Bab babzsákfotel - Pamut Retro - Szürke (Belső huzattal)
  2. Neo babzsákfotel - Pamut Retro - Narancs/Sötétszürke (Belső huzattal)
  3. Junior Bab babzsák - Farmer (Belső huzattal)
  4. XL Párna – Kültéri Vízlepergető - Világosszürke (Belső huzattal)
  5. Mini Bab - Pamut Retro - Piros (Belső huzattal)
  6. Kutya Fekhely XL – Kültéri - Csokoládé (Belső huzattal)
  7. Foci Babzsákfotel XL - Pamut Retro – Fekete/Fehér (Belső huzattal)
  8. Hengeres Puff - Pamut Retro - Drapp (Belső huzattal)
  9. Kutya Fekhely L – Kültéri - Csokoládé (Belső huzattal)
  10. Junior Párna – Bútorszövet Sun - Limezöld (Belső huzattal)
 

 

Bízom benne, hogy sikerült egy kis inspirációt adnom a babzsák választáshoz. Az elmúlt hónap legkelendőbb babfotelei mutathatnak némi irányt a trendekkel kapcsolatban.

Akárhogy is, az biztos, hogy kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak, vagy örök fiataloknak ;), és akár a család kedvenceinek, vagyis a kutyusoknak, cicusoknak, is számtalan modellt kínálunk. Több méretben formában és számtalan színben.

Tulajdonképpen szinte csak a képzeleted szabhat határt, ha az otthonod kényelmének magasabb szintre hozása, vagy a családi fészek dizájnja a kihívás számodra. Ezekben mindben tudunk segíteni, fordulj hozzánk bizalommal!

 

 

*   *   *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 5.158 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

*   *   *

 

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.