Élvezd a tavaszt az új Kültéri Vízlepergető babzsákokban! - HuppanjBele.hu

Élvezd a tavaszt az új Kültéri Vízlepergető babzsákokban!

Itt a tavasz! Kerekedj felül a fáradtságon. Mozogj rendszeresen, pihenj rendesen. A pihenésben segítünk Neked, hogy élvezhesd a tavasz minden pillanatát. A kényelmes Kültéri Vízlepergető babzsákokban! Ágyő levertség, helló édes élet! Minden nap, kint is, bent is, ahol csak akarod. Hogyan élvezd a friss levegőt babzsákfotelben? Nézd csak...

Jé, már a babzsákot is a nyuszi hozza? Olvasás Élvezd a tavaszt az új Kültéri Vízlepergető babzsákokban! 5 perc Következő Babzsákban minden nap gyereknap!
Végre itt a tavasz! Még ha esett is a hó húsvétkor, ha a tavaszi szünetre tervezett kirándulásokat el is mosta az eső, és Sándor, József, Benedek sem hozták a meleget, de végre - talán - már kezdhetünk bizakodni! Közeledik a régen várt tavaszi idő.


Ilyenkor minden apró lehetőséget megragadunk, hogy kint tölthessük az időt a szabadban.

  • Hogy feltöltődhessünk D vitaminnal,
  • hallgathassuk a madarak csiripelését, és
  • a természetben lehessünk anélkül, hogy tetőtől talpig be kellene bugyolálni magunkat.
Élvezd a friss levegőt babzsákfotelben!

Élvezd a tavaszt az új Kültéri Vízlepergető babzsákokban! - Babzsák Blog

Egy éve vezettük be az új Kültéri Vízlepergető babzsákokat, és valósággal ránk rontottátok az ajtót! Elképesztő sikere lett! Ami nem meglepő, hiszen mi is már sok-sok éve használunk a teraszon, a kertben babzsákokat, de valahogy a régi – és azóta már kivezetett, nem rendelhető - kültérre tervezett anyagok nem váltották be a hozzá fűzött reményeinket. Ridegek, kemények voltak, nehezen tűrték az UV sugárzást, és nem igazán bírták hosszú évekig, pedig ez lett volna a célunk.

Évekig tartó kutatómunka, kísérletezés, rengeteg teszt vezetett odáig, hogy tavaly tavasszal végre azt mondhattuk, megvan, amit kerestünk! Az új kültéri vízlepergető babzsák huzat. Nem adtuk fel, mindenképpen olyat akartunk, amire büszkék lehetünk, amit a barátainknak, szeretteinknek is őszintén ajánlhatunk. Ami a vásárlóinknak sok-sok örömet, vidám pillanatot okoz. Száműzi az unalmat az életükből, feldobja a lakása hangulatát, otthonosabbá teszi az otthonát. Amiben kipihenheti a napi fáradalmakat, kikúrálhatja a derékfájdalmait és mosolyt csal az arcára minden egyes nap.

Minden Új Kültéri Vízlepergető babzsák:
  • UV álló, vagyis bírja a nyári napsütést, napozhatsz benne bátran!
  • Vízlepergető, így meg sem kottyan neki, ha ráborul a limonádé, vagy a srácok vízipisztoly támadást intéznek ellene... ;)
  • Szebbnél szebb színekben készül,
  • kicsinknek és nagyoknak is többféle modell, több méretben,
  • és mind piszkosul strapabíró!
  • Ezért egyedülállóan, 3-szoros Garanciát vállalunk rájuk, és nincs súlykorlát sem! Vagyis egyszerre akár többen is nyúzhatjátok!

Szóval, miért kellene egész tavasszal a négy fal közt ücsörögnöd?

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt!


Kerekedj felül a tavaszi fáradtságon!

Esélye se legyen a fránya levertségnek. Egy kis friss levegő, egy kis séta a természetben egy kis túrázás a haverokkal, szalonnasütés a családdal, bográcsozás a szomszédokkal, biciklizés munka után. Vagy még jobb, hogy amikor csak lehet, járj bringával. Vagy gyalog. Nem csak olcsóbb, de még fittebb és egészségesebb is leszel. Majd utána a babzsákodban kipihened.


Tehát mozgás és élmények!

A pihenést pedig bízd csak ránk! Úgy értem a pihenéshez értünk a legjobban, ezért a legjobb lazuló helyeket is úgy ismerjük, mint a tenyerünket.

Máris mutatom a legklasszabb dolgot, ami idén tavasszal veled történhet:
Kültéri Vízlepergető babzsákfotel - HuppanjBele.hu

Élvezd a tavasz minden pillanatát kényelmes Kültéri Vízlepergető babzsákokban!

Az Új Kültéri Vízlepergető babzsákfoteleket használhatod kint is, bent is. A huzata nem műanyag, nem fogsz beleizzadva csúszkálni benne, mint pl. egy gumimatracon. Kellemes tapintásúak - nem kemény, rideg anyag - vagyis hosszú órákig tudod használni, anélkül, hogy bárhol is nyomna, kényelmetlen volna. És mivel a legjobb babzsákfotel töltőanyaggal töltjük meg a belső huzatát – mert bizony dupla huzattal készül – igazán kényelmes. Éppen ott támasztja meg az összes porcikádat, ahol csak kell.
Épp ezért szuperül mutat bent a nappalidban is, és otthonosabbá teszi a lakásodat.

Lógathatod benne a lábad kint a kertben, fűben, teraszon, strandon, stégen, vagyis egy amolyan Jolly Joker, mert bárhol kényeztethet.

Itt találsz mindent, amit csak tudnod érdemes a vadiúj Kültéri Vízlepergető babzsákokról!


Télen, nyáron, kint és bent!

Óriási élmény egész nyáron kint a szabadban! Esténként összebújva bámulni benne a csillagos égboltot. Télen pedig bent lazulhatsz a meleg otthonodban, bekuckózhatsz a babzsákodba, ami úgy ölel majd körbe, mint semmi más azelőtt. Télen, nyáron, kint és bent a Kültéri Vízlepergető babzsákok mindig gondoskodnak a kényelmedről!

Ha szeretnél többet megtudni a babzsákfotelekről, akkor feltétlen kérd a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlása előtt! című tanulmányt, ami olyan kérdéseket válaszol meg, amit mások úgy féltenek, mintha maga az örök élet elixír volna. :)
• És egy kuponnal is megajándékozunk, amit babzsák vásárlásokhoz tudsz felhasználni, ha szeretnél. És ne is áltasd magad, hisz szedetnéd! Segítünk, hogy számodra a legjobbat válaszd a legkedvezőbb áron.

 

 

 

 

*   *   *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 5.158 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

*   *   *

 

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.