Babzsákban minden nap gyereknap! - HuppanjBele.hu

Babzsákban minden nap gyereknap!

Közeleg a gyereknap, és sok szülő talán még mindig keresi az ideális ajándékot a kicsiknek. Te is azok közé tartozol, akik nem tudják, mit ajándékozzanak gyermeküknek? Segíthetünk! Mert van egy sokszorosan tesztelt ajándék ötletünk, ami rengeteg ajándékozni vágyót húzott ki a csávából, és még több ajándékozottat tett boldoggá...

Miért ne adnál nekik egy babzsákfotelt?

Az utóbbi években a babzsákfotelek nagyon divatosak lettek, és nem véletlenül. Mondjuk mi már közel 15 éve készítjük őket, és töretlen a sikerük. Az alábbiakban bemutatom, miért lehet a babzsákfotel a legklasszabb ajándék a gyereknapra. Amikor 2023.05.28-án a gyerkőc önfeledten kiáltja:

"Anya, ez a legszuperebb gyereknapom!!!"

Babzsákban minden nap gyereknap! - BabzsákBlog

 Kép: XL Bab babzsákfotel Bútorszövet Sun / Limezöld / Belső huzattal

 

1) Kényelmes és pihentető

A babzsákfotel kényelmes és pihentető helyet biztosít a gyerekeknek. Ha a gyermeked szeret olvasni, rajzolni vagy csak pihenni, akkor a babzsákfotel ideális helyszín lehet erre. Ha a te gyerekeid is szeretik a mobilos játékokat, vagy szívesen játszanak konzolokkal, akkor ehhez nem is tudnék jobb ülőhelyet ajánlani. A testedhez idomuló babfotelek a biztonságot, a puha kellemes tapintású huzatukkal a kényelmet biztosítják, amire a gyerekeknek szükségük van.

 

2) Divatos és színes

A babzsákfotelek sokféle színben kaphatók, így lehetővé teszik, hogy a gyerekek kiválasszák a kedvenc színüket, a szobájukba legjobban illő, dizájnos fotelt. Ezek a bútorok vidám és színes hangulatot teremtenek a gyerekszobában, és igazán szerethetővé, otthonossá varázsolhatja az ő kis birodalmukat. Ami valljuk be, sokat tehet azért, hogy szeressen időt tölteni a saját kis szobájában. Ez nagyban csökkenti „a nappaliban mindig felfordulás van” faktort. ;)

 

3) Könnyen áthelyezhető

A babzsákfotelek nagyon könnyűek és könnyen áthelyezhetőek, így lehetővé teszik, hogy a gyerekek bárhol használhassák őket. Egy igazán mobil ülőhely, amivel átrendezheti a szobáját. Simán átviszi a nappaliba, a családi filmezéshez, ami egy hagyományos fotelről nem mondható el. Sőt, a legnagyobb felnőtt foteleket is átvonszolhatja a lakás túlsó zugába, hogy a hajmeresztő ugrabugráláshoz a legpuhább, legbiztonságosabb játszósarkot kialakítsa. És egy ilyen babzsákban tuti nem ütik meg közben magukat.

 

4) Tartós és könnyen tisztítható

A babzsákfotelek tartósak és könnyen tisztíthatók. A huzatuk könnyedén mosható (kivéve a Textilbőr), így nem csak szép, de higiénikus is. Ha összekoszolódott, vagy a kis maszatos kezek összekenték, csak lecipzározod a külső huzatot és mosógépben, kifordítva, 30 fokon kimosod és ismét olyan, mint új korában!
Ez azt jelenti, hogy a babzsákfotel nem csak szórakoztató és kényelmes, hanem tartós és hosszú távon használható.

Tartósságukhoz a fenntartható design is erősen hozzájárul, hiszen a legnépszerűbb modelljeinket már másfél évtizede gyártjuk. Ami azt jelenti, hogy a legelső babzsákokhoz is tudsz új huzatot választani! Tehát mi nem értünk egyet a fogyasztói társadalommal, hanem szeretjük felújítani a szeretett bútorainkat. Ha a régi elkopott, vagy már nem passzol az új miliőbe, elég csak egy új huzattal újjá varázsolni a régi babzsákfotelt!

 

5) Megfelelő méretű a gyerekek számára

Ahány babzsákfotel, annyi méret, annyi forma. Mi a stabilitást, a biztonságot nyújtjuk az állandó modell kínálattal. Tehát a gyerekek és a felnőttek is megtalálják azokat a modelleket, amik számukra a legkényelmesebbek. Egy kis gyerekszobába nyilván nem jó ötlet beleerőszakolni egy XL méretű babzsákot. Hiszen nem lesz élettér a szobában. Inkább egy kisebb Junior babzsák lesz a legjobb, legkényelmesebb megoldás.
De az egyetemi kosárcsapat is megtalálja a neki való felnőtt babzsákfoteleket. Persze, ehhez azért kell elegendő hely is a fiatalemberek szobájában. ;)   

 

Ezek után azt hiszem elég nyilvánvaló, hogy a babzsákfotel a legklasszabb ajándék gyereknapra! Mert mi más tudna ilyen örömet, ilyen kikapcsolódást, ennyi mosolyt, ekkora kényelmet adni?

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt!

 

De vajon a gyerekek milyen babzsákot szeretnének?

 

A gyerekek körében nagyon népszerűek a babzsákfotelek, de az igényeik nagyon változatosak lehetnek. De ami biztos, hogy elég ezt a három kérdést átgondolnod, hogy a gyereked szent Grálját kiválaszthasd:

 

1) Mekkora hely van a szobájában?
Ha kicsi a szoba, akkor a Junior méretek közül válassz.
Ha van hely bőven, akár egy hagyományos, nagy fotel számára is, akkor jöhetnek az XL vagy a Neo méretű babzsákfotelek.

 

2) Ár/érték arányban a legjobbat keresed?

Ha a válasz ige, akkor a legnépszerűbb Pamut Retro huzatos babzsákok közül válassz. Pontosabban, az előző pontban kiválasztott babzsákot válaszd Pamut Retro huzattal.

 

3) Milyen színt szeret igazán?

Sokak szeme előtt csak az lebeg, hogy a kislányom kedvenc színe a rózsaszín. De vajon évek múlva is így lesz? Mert ezek a babzsákok hosszú-hosszú évekig kényeztetik majd!
Sokszor a legjobban az válik be, ha a szoba stílusához választunk, a gyerekek ízlését is szem előtt tartva.

 

Ha úgy érzed, készen állsz, várunk szeretettel. Ha bármi kérdésed volna, fordulj hozzánk bizalommal és küldd el mailben, igyekszünk mielőbb a segítségedre sietni.

A Huppanj Bele! babzsákfotelek stílusosak és modern megjelenésűek, így nem csak a kényelmet biztosítják, hanem az otthonod hangulatát is feldobják. Ráadásul könnyen tisztíthatóak és újjá varázsolhatóak, így hosszú éveken át élvezhetőek.

Összességében, a Huppanj Bele! egy remek választás lehet mindazok számára, akik egy kényelmes, stílusos és minőségi babzsákfotelt keresnek a mindennapi pihenéshez vagy akár a munkájukhoz.
Ja és mosolyt csal mindenki arcára! ;)

 

 

 

 

*   *   *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 5.158 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

   >    Kérem a Tanulmányt és a Kupont!    <   

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

*   *   *

 

 

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.