Babzsákfotelt minden iskolába!

Babzsákfotelt minden iskolába!

Már mindenki belerázódott a sulis menetrendbe, a szeptember elmúltával az újdonság varázsa is elszállt. Jönnek a dolgos hétköznapok, ülhetnek a diákok a padban, kemény székeken, púpos háttal... Brrr… belegondolni is rossz!

Már mindenki belerázódott a sulis menetrendbe, a szeptember elmúltával az újdonság varázsa is elszállt. Jönnek a dolgos hétköznapok, ülhetnek a diákok a padban, kemény székeken, púpos háttal... Brrr… belegondolni is rossz! Ott leselkedik az ablak alatt a gerincferdülés, barátjával a hátfájással! Mentő ötletünkkel távol tarthatjátok őket!

 

Otthon már van babzsákod, és jó lenne a suliban is belehuppanni?

 

Ugye szuper volna, ha a szünetekben nem nyikorgó lábú székek és asztalok, hanem ölelős, süppedős babzsákfotelek fogadnának? Kényelmesen elnyújtózva kipihenhetnétek a matekóra fáradalmait, hogy a következőre már frissek legyetek. Na, mit szóltok?

 

 

A suliba babzsákfotel? Mégis hová?

 

Jogos a kérdés, hiszen a székek lábai fegyelmezetten állnak, míg a babzsákfotel egy kis lázadó, ami ide-oda dől, pont ahhoz igazodik, aki beleül.
DE – és itt a lényeg – szükség van egy kényelmes pihenőhelyre, ahol lazíthatnak kicsit a diákok! Ha el tudják engedni magukat akár csak pár percre, akkor sokkal jobban teljesítenek majd a tanórákon.

 

Osztályterem sarkába!


Egyre több suliban alakítanak ki pihenő sarkot, főként alsó tagozatban. Az oviból éppen kikerülő gyerekeknek jó, ha van egy kis zug, ahol nincsenek szigorú szabályok közé szorítva. Néhány játék, puha szőnyeg, kényelmes ülőhely – és egy babzsákfotel. Miért ne? Színes, vidám, imádják a lurkók! Sokkal jobb, ha itt élik ki a „gyerekségeiket”, mint a folyosón futkározva.

 

Babzsákfotelt minden iskolába!

Az iskolások kedvence a fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban - XL Bab

 

Sulikönyvtárba!


Egy kis kutatómunka, a kedvenc regényed, vagy a klassz társaság visz ide? Kényelmetlenül ültél a buszon – pipa! Ugyanígy ültél az órákon – pipa! A könyvtárban is így akarsz ülni? Ugye nem?
Bújj bele egy babzsákfotelbe, olvass kényelmesen! Az sem baj, ha közben álmodozol, hiszen olyan, mintha egy felhőn ülnél.
Egy irodalomórát is át lehet szervezni a könyvtárba, ahol még a kötelező olvasmányokat is kellemesebb megvitatni babzsákfotelben ülve. Vagy fekve. Vagy mindegy is, fő, hogy kényelmes, nagyon kényelmes!

 

 KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

Észrevetted már, hogy ha kényelmetlen az ülőhelyed, akkor nem tudsz igazán koncentrálni?


Eltereli a figyelmedet, hogy itt nyom, ott meg nem férsz el rendesen.


A babzsákfotellel ezt mind elkerülheted. Ha kényelmes pózban van a test, az ember könnyebben ellazul, nyitottabb lesz. Mivel nem kell az elmédnek a testi bajaiddal foglalkoznia, könnyedén befogadja a friss információkat!

 

Babzsákfotelt minden iskolába!

 

Ha ezeket a sorokat pedagógusként, könyvtárosként olvasod, biztosan megfordul a fejedben: Babzsákfotel iskolába, óvodába, könyvtárba? Hamar elhasználódik ekkora igénybevétel mellett, nem?

A mi babzsákfoteljeink strapabíró, vastag anyagból vannak. Számtalan vidám szín, forma és anyag közül választhatsz!


Ha mosható huzattal (belső huzattal ellátott, dupla huzatos kivitel) kéred, akkor mindig friss külsővel várja majd a babzsák a gyerekeket. Tartasz tőle, hogy leöntik teával, üdítővel? Akkor válaszd a NanoTextilből készült darabokat! Ezeknek nem hagy nyomot egy erős színű gyümölcslé sem, tiszta vizes ruhával áttörlöd és újra ragyog.
Nem jelent gondot, ha naponta százan ugranak bele, hiszen extra erős varrással készülnek ezek a termékek.

 

Számít a méret?


Nem mindegy, hogy kit lepnél meg babzsákfotellel, tudnod kell, mekkora méret passzol hozzá! Kisgyerekeknek a Mini Bab a megfelelő, kamaszoknak válaszd nyugodtan a Junior Bab, vagy Junior párna modellünket.


És hogy a felnőttek se maradjanak ki, XL babzsákjaink olyan nagy méretűek, hogy egy megtermett férfi is kényelmesen el tud helyezkedni benne.

 

Otthon van már babzsákfoteled?


Ha gyermeked nem élvezheti az iskolában a babzsákfotel kényelmét, szerezz be neki otthonra egyet! Kényelmes ülő- és fekvőhely, úgy terpeszkedik el rajta, ahogy csak szeretne. Egy fotelnek, vagy ágynak vannak kemény felületei – karfa, támla – amibe beütheti a fejét a gyerkőc ha nagyon ficánkol. Egy babzsák ezzel szemben puha és kellemes tapintású, semmilyen sérülés nem szerezhető használat közben.

 

A lurkók fantáziája határtalan: lehet a babzsákból teknőspáncél a hátán, de gyúrhat belőle hatalmas hegyet, amin átkelve eljut meseországba.

 

Focimániásak a srácok? Egy focilabda mintájú babzsákfotellel ők is bajnokok lehetnek.
Igazán trendi berendezésre vágyik a kamaszod? Farmer, vagy metál színekben is találhatsz kedvedre való babzsákfotelt, vagy puffot.

 

Higgy a saját szemednek, nézd meg itt!

 

.       .

.   .

.

 

 

 

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.