BLOG

Az olvasás hasznos, olcsó szórakozás. Legalábbis valami ilyesmi állt a Gazdálkodj okosan! nevű, kultikus társasjáték egyik legbosszantóbb nyereménykártyáján. Ha ezt a kártyát húztuk, nem kaptunk egyebet, mint ezt a kellemesen lejtő mondatot, és a tanulságot. Amikor a másik lakást nyert a kártyájával, nem volt túl nagy öröm beérni ezzel a kedves szentenciával. Pedig az olvasás tényleg kiváló szórakozási lehetőség, mely ráadásul fitten tartja a szellemet, de mégis egyre inkább háttérbe szorul. Lássuk, miképp járul hozzá a babzsákfotel ahhoz, hogy az olvasás ismét trendi legyen.

 

A gyerekek számára tökéletes

Lássuk be, elsősorban a gyerekeket nehéz rávenni az olvasásra, azt is mondhatnánk, hogy generációs szakadékról van szó. A mostani szülőknek még tényleges szórakozási forrást jelentett az olvasás, míg a mai fiataloknak inkább csak nyűg. Egy babzsákfotel azonban könnyen rávezetheti a kicsiket az olvasás élményére. Egyrészt ugye ez a világ legkényelmesebb helye. A komfortérzeten felül azonban abban is segít egy babzsákfotel, hogy a száraznak, unalmasnak tűnő könyvbújást feldobja, egyszerűen csak kinézetével, ami árasztja az elevenséget. Babzsákfotelben olvasni tényleg trendi, s így már nem lesz olyan végleges a gyerkőc ellenkezése. A babzsákfotel a kötelező olvasmányokat is szórakoztatóbbá teszi.

 

Az olvasás babzsákfotelben az igazi - HuppanjBele.hu Babzsákfotel

Junior Bab babzsákfotel, Pamut - Retro, Citromsárga (belső huzattal)

 

Állandó kényelem

A babzsákfotelbenvaló olvasás másik nagy előnye, hogy nem kell feladnunk a megszokott helyünket akkor sem, ha ki akarunk menni a kertbe, a teraszra, vagy az erkélyre olvasni. Legtöbbünknek van egy kedvenc ülőhelye, amiben tényleg kikapcsolódás az olvasás. Azonban a fotelt nem tudjuk magunkkal vinni a kertbe, mert abból az életben ki nem mossuk a sarat, a homokot stb. Műanyag kerti székben pedig biztosan nem lesz túl sokáig felhőtlen a szórakozás. A babzsákfotel azonban nyugodt szívvel használható bárhol, hiszen egyszerű a tisztítása. Így nem kell kompromisszumra bírnod magad, mindig, mindenhol a kedvenc helyeden olvashatsz.  

___

 

 

Fedezd fel az olvasás élményét babzsákfotelben!

 

Ne kínozd tovább magad kényelmetlen ülőhelyeken!
Kattints a kis képre és élvezd a kényeztetést!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány