Tanévkezdés babzsákfotelből

Tanévkezdés babzsákfotelből

Lassan újra itt a szeptember, s kezdhetjük kiereszteni az úszógumiban rekedt fáradt levegőt. Az úszógumi ritmusára pedig a gyerekek is egyre szomorkásabbakat sóhajtanak, hiszen nemsokára véget ér a nyár, bezárnak a strandok, s közben ismét megnyílnak az iskolák kapui. Azonban szülőként megszépíthetjük az iskolakezdést, ha beszerzünk egy szuper új babzsákfotelt, amiben még a tanulás is felüdülés lehet. De miért is ajánlom a babzsákfotelt iskolások számára?

Lassan újra itt a szeptember, s kezdhetjük kiereszteni az úszógumiban rekedt fáradt levegőt. Az úszógumi ritmusára pedig a gyerekek is egyre szomorkásabbakat sóhajtanak, hiszen nemsokára véget ér a nyár, bezárnak a strandok, s közben ismét megnyílnak az iskolák kapui. Azonban szülőként megszépíthetjük az iskolakezdést, ha beszerzünk egy szuper új babzsákfotelt, amiben még a tanulás is felüdülés lehet. De miért is ajánlom a babzsákfotelt iskolások számára?

 

 

Hatékony tanulás, kreatív leckeírás

 

Az untig megszokott környezet egy idő után terhessé válik, s ha mindig minden ugyan olyan, akkor ez a monotónia átszivárog a legtöbb tevékenységünkbe, többek között a munkába, illetve a tanulásba is. Nem véletlen, hogy a legnagyobb cégek már-már kínosan ügyelnek arra, hogy kreatív munkahelyi környezetet teremtsenek, ami inspirálja a dolgozókat. Egy babzsákfotel erre kiválóan alkalmas lehet, hiszen a legtöbb családnak nincs reális esélye arra, hogy „kellő” gyakorisággal újítsa föl a lakást, azonban egy babzsákfotel, bár csupán egyetlen bútordarab, önmagában is képes jelentős változást előidézni. Ha szeretnéd, az összeset itt nézheted meg.

 

Tanévkezdés babzsákfotelből - HuppanjBele.hu

 

Diákok számára különösen jól jöhet egy babzsák a szobába, hiszen a forgószék gyakorlatilag egyet jelent a több órás leckeírással, a munkával, s a gyerek túlságosan hamar megtapasztalhatja, hogy mit is jelent a hétköznapok mókuskerekét hajtani. Mivel az ember szimbolikus lény, igen nagy szerepe van az efféle sztereotípiáknak az életünkben. Nem azzal van baj, hogy tanulni kell, hiszen maga az ismeretanyag lehet fantasztikusan érdekes is, ami magához vonzza és lenyűgözi a gyereket, csak sajnos a földhözragadt tálalás miatt sokszor esélye sincs átélni ezt az élményt. Éppen ezért nem másodlagos az ülőalkalmatosság kérdése, hiszen egy babzsákfotel akkora változást jelenthet, képes olyan távolra sodorni a konvencióktól, hogy jelentős lökést adhat a gyermek tanulmányi teljesítményének.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Az iskolát és a tanítási módszereket nem befolyásolhatjuk, de adhatunk egy jó könyvet a gyermek kezébe és segíthetünk inspirálóbbá tenni legalább az otthoni környezetet. Ehhez pedig kiváló, egyszerű és olcsó megoldást jelent egy babzsákfotel.

 

 

Olvasáshoz kiváló testhelyzet

 

Elsőre mellékes kérdésnek tűnik, de lássuk be, sokszor hihetetlenül nehéz megtalálni a tökéletes pozitúrát az olvasáshoz. Egy kényelmes székben, bár elvagyunk, biztosan nem fogunk maratoni olvasást lefolytatni, hiszen a derekunk maximum egy órát bírja segélykiáltás nélkül. Ilyenkor jön a B-terv, vagyis átköltözünk az ágyra. Ezzel két fő probléma van. Egyrészt az ágy alapvetően nem olvasásra van kialakítva, így gyakran olyan testhelyzetet kell felvennünk, ami ismét csupán rövid ideig lesz kényelmes. A másik lehetőség, hogy lefekszünk, kicsit felpolcoljuk a fejünket egy kényelmes, duci párnával, és olvasunk, olvasunk – elalszunk (körülbelül 10 perc múlva).

 

A gyerek azonban nem engedheti meg magának, hogy minden nap 1 óra olvasás után végül elaludjon Dosztojevszkij Bűn és bűnhődésén, mert oda lesz az olvasónaplóért kapott jeles. A babzsákfotel előnye, hogy köztes testhelyzetet vehetünk fel benne. Vagyis egyrészt kényelmesen, félig fekvő helyzetben olvashatunk, ami egyrészt magas komfortérzetet biztosít, tehát nem akarunk fél óra múlva menekülni belőle, másrészt mégiscsak ülünk, így jóval kisebb a valószínűsége, hogy elalszunk az orosz klasszikus filozófiai fejtegetésein a bűn természetéről.

 

 

A szórakozás és a tanulás helyszíne azonos

 

Biztosan sokan hallottak már a pozitív megerősítésről. A babzsákfotel egyik legnagyobb érdeme, hogy benne a szórakozás, a pihenés és a munka nem feltétlenül válik külön. A gyerek ugyan úgy hallgathat benne zenét, játszhat a tableten, vagy skype-olhat a barátaival, ahogy pihenhet vagy éppen tanulhat is benne. Ennek előnye, hogy így a babzsákfotelhez kötődő pozitív élmények a tanulást is felélénkítik, vagyis azt is áthatják, mintegy pozitív töltést adnak neki. A tanulásnak nem kell feltétlenül a kényelmetlen testhelyzettel, a meggörbülő háttal, illetve az irodai forgószékkel azonosulnia. Babzsákfotelben a tanulás és a szórakozás idővel ugyan azon tevékenység szinonimái lesznek.  

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.