BLOG

Lassan véget ér a nyár, amit ilyenkor mindenki sajnál egy kicsit, különösen, ami a tanulókat illeti! Eszünkbe jutnak a családi nyaralások, a bulik a barátokkal, a táborok, a tenger és sok szép emlék tölt meg minket energiával. A diákokat szólítja az iskola, a padok, a kényelmetlen faszékek, és a sok-sok befogadásra váró tananyag. Mielőtt azonban újra bevonulnánk a táblák elé, még utoljára Huppanjunk bele egy kis pihenés áradatba! Lazítani ugyanis a legnagyobb vizsgaidőszakban, dolgozatdömpingben is tudni kell! Ehhez nyújt segítséget a babzsákfotel világ!

 

 

Egy kis száraz anyag, hogy tuningold agyad a komolyabb tanulnivalók előtt


A magyar fiatalok körében a passzív pihenés elég sok időt, közel 10 órát tesz ki. A középiskolások 10 órát alszanak, az egyetemisták pedig 9 órát töltenek el passzív pihenéssel. Az Ipsos F&F kutatásainak köszönhetően azt is tudhatjuk, hogy a tanulóknak sokkal több idejük van a szórakozásra, mint a dolgozóknak, hiszen átlagosan közel 9 órát áldoznak arra, hogy valamilyen tevékenységet, hobbit, kikapcsolódást űzzenek.

 

Babzsákfotel, nem csak könyvmolyoknak (XL Párna, Bútorszövet - Times)

Babzsákfotel, nem csak könyvmolyoknak (XL Párna, Bútorszövet - Times)


Az, hogy a fiatalság aktívan, vagy passzívan tölti-e el ezt bizonyos időt, az már nagyon vegyesnek mondható hiszen sok tényezőtől függ mindez, de összességében elmondhatjuk, hogy a fővárosban sokkal többen döntenek valami aktív tevékenység mellett.

A tanulásra mind a főiskolások, mind a középiskolások eltérő mennyiségű órát szánnak, de a dolgozatok, vizsgák közeledtével bizony a szabad órákból áldoznak fel, időnként nem is keveset.

 

 

Hogy a tanulásra szánt időt hol töltik el, egyáltalán nem mindegy


Hiszen sokkal könnyebb egy kényelmes környezetben magunkévá tenni a tananyagokat. A kényelem azonban veszélyes is lehet, hiszen könnyedén ellustulhatunk, eltunyulhatunk, ami által kevésbé lesz hatékony a magolás. Egy babzsákfotel erre tökéletes megoldást jelent, hiszen optimális kényelmet szolgál, amely által gerinced, hátad és derekad sem fog megfájdulni.

 

Amíg pedig tart a jó, vagyis a jobb idő, a kültéri babzsákfotelek sietnek segítségedre, hogy a szabadban bújhasd a könyveket. A friss levegőn köztudottan felélénkül agyad, így gyorsabban megérted a bonyolultabb részeket is.

 

Emellett gondolj csak bele: ugye emlékszel a suliban található faszékekre? Ugye, hogy otthon már egy sokkal kényelmesebb helyre vágysz? A vidám színű babzsák még a kis általános iskolásokat is felturbózza, így kevésbé lesz számukra nyűg a fejtágítás. Itt ráadásul segíthetsz neki a játékos tanulásban, így hamarabb átadhatod őt a valódi játékoknak, magadat pedig a relaxációnak, hiszen neked a tanulóknál jóval kevesebb időd van a pihenésre.

 

 

A srácok már visszaszámolnak


Ha nem vagy biztos a dolgodban, akad még néhány nap a nagy becsengetésig. Ezekben a napokban pedig több időt tölthetsz a kikapcsolódásra, pihenésre. A fővárosban is, és vidéken is sorra rendezik meg a különböző több napos, nyárbúcsúztató eseményeket, ahol koncertek, kulturális élmények, ínycsiklandó gasztronómiai kavalkádok, no és kis pihenő sarkok várnak rád. Ezekben a boxokban pedig szinte biztos, hogy ott vannak a kültéri babzsákfotelok is, így könnyedén kipróbálhatod őket. Garantáltan rájössz majd arra, hogy ezekben a babzsákokban bizony valóban kellemesebb feladat lesz a tanulás.

 

Kellemes olvasás a szabadban, kültéri babzsákfotelekben

Ki a friss levegőre, babzsákfotelben (XL Bab, Kültéri - Narancs)

 

Huppanj Bele ebbe a kis zugba, és relaxálj egy jót mielőtt megismerkedsz az új tanárokkal, tantárgyakkal. Biztos vagyok benne, hogyha egy-egy rendezvényen ejtőzöl egyet ezekben a babzsákokban, otthonra is igényt tartasz majd egyre! És az is 100%, hogy a Huppanj Bele-nél pedig tutira megtalálod a leginkább hozzádillő színt, formát, stílust!

 

Ne görnyedj tovább a könyveid fölött, válassz gerinc, hát és derékkényeztető babzsákfotelt! 

 

Szívesen kipróbálnád, de mégis milyen egy jó babzsákfotel?

Nézd csak, ezt Neked találtuk ki:

 

 

   

Szeretnél Te is egy szuper babzsákfotelt?
Ráadásul spéci kedvezménnyel?
Rendben.

 

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!

 

és az

 

Egyedi, 10%-os Kupon!

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány