Babzsákfotelek a Fesztiválokon is. Huppanj Bele!

Babzsákfotelek a Fesztiválokon is. Huppanj Bele!

A szabadság motorosai, a zene szerelmesei, a féktelen buli-huligánok időszakát éljük, a rég várt Fesztiválszezont! Amint véget ér az egyik nagyszabású szabadtéri rendezvény, máris kezdődik egy másik. Az rendben van, hogy végre kikapcsolódsz, de két buli között ne felejts el megfelelően enni, inni (nem alkoholra gondolunk most tehát) és kicsit pihenni is! Egy biztos, a fesztiválszezonban a legnagyobb sztárok a koncertek, és a hűsítő sörök, fagylaltok mellett a babzsákok!
Vakáció babzsákban Olvasás Babzsákfotelek a Fesztiválokon is. Huppanj Bele! 3 perc Következő Vissza a suliba - Babzsákban élvezet a tanulás!

A szabadság motorosai, a zene szerelmesei, a féktelen buli-huligánok időszakát éljük, a rég várt Fesztiválszezont! Amint véget ér az egyik nagyszabású szabadtéri rendezvény, máris kezdődik egy másik. Az rendben van, hogy végre kikapcsolódsz, de két buli között ne felejts el megfelelően enni, inni (nem alkoholra gondolunk most tehát) és kicsit pihenni is! Egy biztos, a fesztiválszezonban a legnagyobb sztárok a koncertek, és a hűsítő sörök, fagylaltok mellett a babzsákok !

 

Június második hetével elindult az igazi fesztiválszezon! Kezdésnek itt volt a Pannónia Fesztivál, aztán érkezett a Budavári Sörfesztivál (június 12-15), a VOLT (július 2-6), a Balaton Sound (július 10-13), az EFOTT (július 15-20), a Campus (július 23-27), no és persze a végül, de nem utolsó sorban a Sziget (augusztus 11-18). 

 

Babzsákok a fesztiválokon


Elhisszük neked, hogy ritkán láthatod, hallhatod egy nap több kedvencedet, és bizonyára rád is fér a kikapcsolódás. Azonban a tűző nap, a dobhártya szaggató koncertek, az (esetenként túlzott) alkoholfogyasztás is lehet fárasztó hatással rád! Mi értelme van a szabadnapoknak, ha utánuk még fáradtabban térsz vissza a munkába? 


Mivel az a célod, hogy végre feltöltődj, figyelj oda arra, hogy tényleg pihenj is egy picit két tombolás között. A babzsákfotel minden rendezvényt kényelmesebbé tesz, és ha ejtőzöl egyet benne, tutira fellélegzik fáradt tested-lelked. Szerencsére egyre több fesztivál gondol a tikkasztó hőség hátrányaira, így a különböző kulturális programok során találkozhatsz babzsákokkal is. Huppanj Bele, próbáld ki, de csak mértékkel! Még a végén lemaradsz a koncertről…

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu
 

 

 

A legnagyobb felszabadultságot a kánikulában nyilván a vízpartok jelentik, így megértjük, ha inkább a „vizes” fesztiválok, rendezvények mellett döntesz. De nem csak a vizisportok során élvezheted ki a hűsítő hullámok különleges játékát, de bizony a kifejezetten vízre kifejlesztett kültéri babzsákokban is sütetheted naptejjel bekent hasadat. 

 

Mikor megszülettek az első kültéri babzsákok roppant nagy boldogságot jelentett a puffok rajongóinak, hogy immáron a szabadban, kertben, strandon, stégen is használhatják a zsákokat pecázás, grillezés, nyaralás közben. Ezek a zsákok sokkal strapabíróbbak, hiszen a huzatok egyszerűen tisztíthatóak, nehezebben szakadnak, és viszonylag gyorsan meg is száradnak, ha egy slaggal lepriccolod. Ma már mindenféle borítással rátalálhatunk kedvenc ülőhelyünkre, hiszen akadnak olyan anyagok, melyeket speciális UV és vízállóak is egyben.

 

 

A Soproni jóvoltából egy egész fesztivál touron vettek részt már tavaly is a babzsákjaink.
De idén is találkozhattál több rendezvényen a babzsákjainkkal, hiszen ott voltunk a Volton, a Balaton Soundon, az EFOTT-on és a Campuson is! Sőt, most a legnagyobb hazai fesztiválon, a Szigeten is belehuppanhatsz jó néhány babzsákfotelbe!


Mit gondolsz: Pihensz Te rendesen???


Végre engedd el magad rendesen! Hiszen a fesztiválok és a babzsákfotelek csak arra várnak, hogy igazán belazulhass!  

 

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.