BLOG

Ha a babzsákfotelekről van szó, az emberek többsége annyit tud róluk elmondani, hogy kényelmes – még ha csak hallomásból értesültek is az igazi babzsák-élményről. Ha sokat töprengtél már azon, hogy megéri-e befektetni egy efféle ülőalkalmatosságra, és még mindig nem jutottál dűlőre ebben a kérdésben, most segítünk neked, hogy eldönthesd! (És végül üdvözölhesd a legújabb „családtagod”.)
Ha tehát bizonytalan vagy, egyet se aggódj: rengeteg okot tudunk felsorolni, ami azt igazolja, babzsákkal együtt élni jó !

 

Nem kínozza a hátat és a derekat


A szomorú igazság az, hogy a hát- és derékfájdalmak okozta bosszúságokról, nehézségekről szinte valamennyien tudnánk mesélni – a leginkább pedig azok, akik a munkájukban is sok ülésre, hosszú időre merev testtartásba kényszerülnek. A babzsákfotellel ez a veszély nem fenyeget, hiszen egyrészt kizárja a merev testtartást, másrészt ott támaszt meg, ahol csak tud! Sőt, a használatával akár mérsékelhetőek is ezek a problémák.

 

Pihenés maximális fordulatszámon


Jártál már úgy, hogy a kimerültségtől akaratlanul is elszenderültél egy nem éppen komfortos ülőhelyen, majd pedig bosszankodhattál az ebből adódó kellemetlenségek miatt? Nos, a babzsákfotelnél ettől sem kell tartanod, hiszen a magas kényelmi fokozat miatt bátran használhatod akár a délutáni alvásra is.

 

Tudod, hogy miért jó babzsákfotelben ülni? Eláruljuk!

 

Nemcsak pihenhetsz, dolgozhatsz is benne


Fent már felvetettük, mennyit segít a rossz és merev testtartás kiiktatásában – bátran merj benne dolgozni! Akár otthonról kell, hogy leadd a napi feladatokat, akár szakdolgozatot vagy leckét írj, a babzsákfotel hű társad lesz benne.

 
 

Vannak dolgok, amikről egyszerűen nem maradhatunk le!
Ez pont ilyen:
Ingyenes Tanulmánnyal és Kuponnal
kedveskedünk Neked! Klikk ide!

 

 

 

Oldja a stresszt és a feszültséget


A hihetetlenül kényelmes, szinte „megkötések” nélküli ülésnek köszönhetően egy ilyen fotelben az ember akaratlanul is ellazul, a relaxáció konkrét szándéka nélkül is. Ilyenkor pedig egy kicsit elszakadunk az addig felgyülemlett stressztől, idegességtől, és könnyebben megy a feltöltődés. Sőt, vannak, akik a babzsákfoteles meditációra esküsznek.

 

Reméljük, meggyőztünk abban, hogy egy babzsákfotel nemcsak jó, de előnyös, választás. Ha a rendelésen morfondírozol éppen, azt javasoljuk, nézz szét a különböző típusú fotelek, huzatok és színek között!

 

. . . . .

.   .

.
 


 

Szeretnél Te is egy szuper babzsákfotelt? Ráadásul spéci kedvezménnyel?

 
Kattints a képre!

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című Ingyenes Tanulmány!

és az

Egyedi, 10%-os Kupon!

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)