BLOG

Hallottál már a Babzsák fesztiválról? Lehetetlen, hogy nem! Biztosan voltál már – vagy legalább tervezgetted, hogy elmész – a héten a VOLT-ra, netán a Balaton Soundra, az EFOTT-ra, vagy épp a Szigetre! Ha bármelyikre is igennel tudsz válaszolni, akkor voltál már Babzsák fesztiválon, ugyanis a Huppanj Bele! babzsákok mindig ott voltak, hogy a szórakozás ne csapjon át hisztibe, ha elfáradtál a csápolásban.

 

Az elmúlt években többek között a Soproninak, a Heinekennek, a Drehernek köszönhetően sok fesztiválra eljuthattunk babzsákfoteljeinkkel. Ott voltunk a VOLT-on, találkozhattunk a SOUND-on, lazulhattál az EFOTT-on, megpihenhettél általunk a Szigeten, a szegedi SZIN-en, és a debreceni Nagyerdőn, a Campuson is elidőzhettél a babzsákfotelekben. Nos, nagyon úgy néz ki, hogy idén sem lesz ez másként. :)

 

Babzsákfotel fesztivál

 

A nyár a fesztiválozás időszaka, mindenki ott van, aki egy jót akar bulizni, aki jól akarja érezni magát. Nincs is jobb, mint kiereszteni a fáradt gőzt és együtt énekelni a kedvencekkel. A hétköznapok fárasztó sora után mindünknek szüksége van a kikapcsolódásra. Lehet, hogy Te otthon, az erkélyen napozva töltődsz fel a legjobban, esetleg az illatos fűben heverészve a Balatonnál, vagy Téged épp egy kimerítő, hátizsákos kirándulás dob fel.

 

Ingyenes Tanulmány és Kupon vár rád! - Klikk ide!

 

Sokan vannak azonban úgy, hogy egy kis tombolás egy elemi módon dübörgő koncerten, a gravitációt megcsúfoló ugrálás és vad tánc az, ami kiűzi a gondokat a fejből és a testből egyaránt. Utána egy kellemes iszogatás a haverokkal, új ismeretségek gondtalan halmozása.

 

Ezt mind megkaphatod egy vérbeli fesztiválon. És még ennél jóval, de jóval többet is. Csak engedned kell, hogy átjárjon a zene, a hangulat, a hely atmoszférája és a tömeg, akik Veled örülnek.

 

 

A test azonban elfárad, a lábaid kezdik egyre félreérthetetlenebbül jelezni, hogy pihenésre, nyugalomra vágynak. Ha át akarod bulizni a nyarat, gondolj mindig a pihenésre is. Szerencsére a legtöbb fesztiválon ott vagyunk, szállítjuk a babzsákokat, így mindig találhatsz egy kényelmes helyet, hogy feltöltődhess. Pontosabban a legkényelmesebb helyet!

 

A babzsákfoteleket ugyanis arra terveztük, hogy bennük minél hamarabb kipihenten térhess vissza, hogy újult erővel vethesd bele magad a fesztivál forgatagába. Itt a nyár, itt vannak a legkirályabb bulik. Huppanj bele!
 

___
 

Szívesen kipróbálnád a páratlan kényeztetést?
Örömmel vennéd Te is minden nap?

 

Most spéci babzsákfotel kedvezményekkel járulunk hozzá,
hogy Te is babzsákfotelben élvezhesd a pihenést!

Kattints itt lejjebb a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!
 

és az
 

Egyedi, 10%-os Kupon!
 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány