6 ok, amiért érdemes befektetni egy kültéri babzsákfotelbe

6 ok, amiért érdemes befektetni egy kültéri babzsákfotelbe

Ha babzsákfotel, akkor maximális kényelem; miért kellene ezt a kényelmet csak és kizárólag a lakásban élvezni? Jó hírünk van: speciális kültéri babzsák huzatainknak köszönhetően immáron nemcsak a négy fal között élvezheted kedvenc babzsákod előnyeit. Nem győzött meg maradéktalanul ez a csábító lehetőség? Sebaj, most pontokba szedtük neked, hogy miért érdemes elhatároznod magad – csak győzz választani a huzatszínek közül!
Hamarosan itt a foci-EB – készülj rá babzsákfotellel! Olvasás 6 ok, amiért érdemes befektetni egy kültéri babzsákfotelbe 5 perc Következő Babzsákfotel fesztivál

Ha babzsákfotel, akkor maximális kényelem; miért kellene ezt a kényelmet csak és kizárólag a lakásban élvezni? Jó hírünk van: speciális kültéri babzsák huzatainknak köszönhetően immáron nemcsak a négy fal között élvezheted kedvenc babzsákod előnyeit. Nem győzött meg maradéktalanul ez a csábító lehetőség? Sebaj, most pontokba szedtük neked, hogy miért érdemes elhatároznod magad – csak győzz választani a huzatszínek közül!


„De hát egy kültéri babzsákfotel is ugyanolyan, mint egy bent használható, nem igaz?” – kérdezheted. A válaszunk az, hogy nem egészen, hiszen a különleges huzat különleges tulajdonságokkal jár, valamint a tisztítás módjai sem teljesen ugyanazok. És hogy mik ezek a speciális tulajdonságok?

6 ok, amiért érdemes befektetni egy kültéri babzsákfotelbe


A kültéri használatra alkalmas babzsák huzat ellenáll mindenfajta szélsőséges időjárási körülménynek – ez azt jelenti, hogy kiválóan viseli a szikrázó napsütést, az esőzést, sőt akár még a havat is! Ráadásul a tisztítással sem kell túlzottan sokat bajlódnod, hiszen akár egyszerűen vízzel, slag segítségével is lemoshatod, esetleg nedves ronggyal. (Aki jobban kedveli az alaposabb mosást, annak szeretettel ajánljuk a belső huzattal készült babzsákfoteleket, mert azokról a külső huzat levehető, illetve 40 fokon mosógépben könnyedén mosható.)


De térjünk a lényegre!


Miért is előnyös, ha kinti használtra is beszerzel egy (vagy akár több!) babzsákfotelt?


1. A babzsákfotel kényelmes
Az első és legfontosabb szempont. A babzsákfotel egyik nagy előnye, hogy hihetetlenül komfortos, ráadásul nem kell aggódnod a hát- és derékfájdalmak miatt sem, mivel a fotel tökéletesen illeszkedik a tested vonalához ülés közben.
Sokszor voltál bosszús, mert elgémberedett, elzsibbadt a lábad egy kerti széken, megfájdult a hátad egy sörpadon ülve? Ennek most vége lehet!


2. Esztétikus
Persze valószínűleg sokan ódzkodnak attól, hogy egy ennyire „benti” tárgyat csak úgy kivigyenek a szabadba, de ez felesleges aggodalom, hiszen a huzat tartós és időtálló – cserébe viszont a fotel maximálisan feldobhatja a kinti tereket. Formájával és kialakításával is, amelyet még tovább fokoznak a vidám vagy éppen elegáns színek.
Ha egyedi megoldásokra vágysz, és nem a legegyszerűbb, legelterjedtebb kerti székre, nyugágyra, akkor ez az opció neked szól!


3. Pihenéshez is kiváló
Gondoltad volna, hogy a megfelelő méretű babzsákfotelben akár a szabad levegőn is alhatsz? Bizonyám, és mennyire jól is esik az, ha a szabadban pihenhetjük ki akár a munka, akár az otthoni teendők fáradalmait! Ha nem megy az udvari szundi, a heverészés is elég lehet ahhoz, hogy kellően feltöltődhess.

 
KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

4. A gyerekek imádják
Beszéltünk már a vidám formáról és színekről – nem csoda, hogy a gyerekek is odavannak a jópofa babzsákfotelekért! Akik egyébként gyakran szeretnek kint játszani és mókázni, amit akár egy ilyen fotelon is megtehetnek. Vagy kimerülten belehuppanhatnak egy kiadós fogócskázás, labdázás vagy játék után.


5. Strapabíró
Erről is beszéltünk a fentiekben, nem győzzük azonban hangsúlyozni, hogy ez mennyire fontos és előnyös tulajdonságuk ezeknek a bútoroknak. Eltörni, megrepedni, vetemedni, elhajlani biztosan nem fognak, és ráadásul még extrém körülmények között is jelesre vizsgáztak. Ha nem hiszed, nézd meg a kültéri !babzsákfoteleinkről szóló oldalunkat!


6. Akár a lakásban is használhatod
Bizony, ezek a fotelek tulajdonképpen kettős funkciót látnak el, merthogy miközben a benti használatra tervezett típusokat nemigen javasolt kivinni „terepre”, addig a teraszra, erkélyre, udvarra vett babzsákodat nyugodt szívvel beviheted a nappaliba vagy akár a hálóba is, ha úgy tartja kedved – kettő az egyben! Persze azért előtte nem árt a használat mértékétől függően egy kicsit megtisztítanod, de ahogy említettük, ebbe szerencsére nem kell túlzott energiát fektetni.


Meggyőztünk már?
Ha igen, szeretettel várjuk rendelésed és kérdéseid, ha pedig nem, akkor gondolj bele, hogy

 - milyen jó lenne egy nyári délutánon egy elképesztően kényelmes fotelben olvasgatni a kedvenc könyved az udvaron, méghozzá egy jéghideg limonádé (vagy más kedvenc üdítőitalod) társaságában,
 
 - hogy mennyivel jobb a szabad levegőn végezni a különböző, laptophoz vagy tablethez kötött teendőidet, mint a zárt szoba fogságában,
 
 - vagy hogy mennyivel vidámabb lenne a teraszod, udvarod pár élénk, vidám színű babzsákfotellel ékesítve. Akár még a házikedvencednek is készítünk fekhelyet!


Most, hogy mindnyájatokat meggyőztük, nincs más hátra, mint a válassz egyet magadnak most!
 

___
 

Szívesen kipróbálnád a páratlan kényeztetést?
Örömmel vennéd a frisslevegőn?

  

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.