Hamarosan itt a foci-EB – készülj rá babzsákfotellel!

Hamarosan itt a foci-EB – készülj rá babzsákfotellel!

Magyarország futballszerető nemzet, így valószínűleg akkor is EB-lázban égne az ország, ha nem vívta volna ki magának a szereplés jogát a válogatott. Így azonban, hogy 1972. után először, és összesen harmadik alkalommal ismét ott lehet a csapat az Európa-bajnokságon, még nagyobb az izgalom és a lelkesedés az országban.

Magyarország futballszerető nemzet, így valószínűleg akkor is EB-lázban égne az ország, ha nem vívta volna ki magának a szereplés jogát a válogatott. Így azonban, hogy 1972. után először, és összesen harmadik alkalommal ismét ott lehet a csapat az Európa-bajnokságon, még nagyobb az izgalom és a lelkesedés az országban. Várod már az idei futballünnepet? Ajánlunk hozzá babzsákfotelt!


Nem csalás, nem ámítás, mi is hozzátesszük a magunk specialitását az EB-hez. Ki ne drukkolna idén a magyar csapatnak? És ki ne szeretné mindezt kényelmesen megtenni?
Kiváló minőségű és változatos méretű illetve megjelenésű babzsákfoteleink közé immáron felkerült a speciálisan a futballfieszta idejére készített, klasszikus focilabdát mintázó babzsákfotelünk is. Nem győztük kidolgozni és felvenni a kínálatba, hiszen annyira sokan vágytak már egy ilyen különleges kiadásra! 2008-as indulásunk óta sok focis megkeresés érkezett, de a mostani foci EB adta meg a végső lökést ahhoz, hogy elkészüljünk a sokak által várt Huppanj Bele! Focis babzsákfotel !
A fotel strapabíró Pamut-Retro szövete természetesen focilabdát mintáz, hogy valóban hű legyen az eseményekhez.

Szurkolj Focis Babzsákfotelban! XL méretű felnőtteknek – Huppanj Bele! babzsákfotel


Miért a klasszikus designt követjük?


Mert a nemzetek és a csapatok száma meglehetősen nagy. A labdák mintája is állandóan változik. De a forma örök. Ezzel a classic style-al pedig nem fogsz mellé lőni!

 

Mit tud még ezen kívül?


Természetesen a tőlünk megszokott kényelmet és minőséget, valamint strapabírást – bátran nézheted róla a meccseket bármilyen pózban, a legnagyobb keleti kényelemben, senki sem fog kritizálni érte. Sőt, valószínűleg irigyek lesznek a menő foteledre! És ez még nem minden: a huzat egyedülállóan erős varrással készült, hogy bírja a vérbeli szurkolók gólörömét és viselje megpróbáltatásaikat!

Foci Babzsákfotel XL felnőtteknek – Fekete/Fehér Pamut Retro | Huppanj Bele! babzsákfotel

Markánsan különbözik az összes piacon elérhető focis babzsáktól!


Ugyanis mint az összes többi Huppanj Bele! babzsákfotel esetében, ennél is, kívülről is jól látható plusz megerősítő varrást alkalmazunk azért, hogy strapabíró legyen, akár egy igazi bőrfoci!

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 


Nézd meg közelebbről:


Minden egyes elemét – 32 db 5 és 6-szöget – egyenként is körbevarrtunk, letűztünk! Na, ilyet nem találsz máshol! Hogy azok mennyire bírják? Nem tudom. De, hogy ezt nem kell a kispadra küldened, az biztos!
A különleges kiadású bútort XL és Junior méretben kaphatjátok meg tőlünk, vagyis felnőtteknek és gyerekeknek készített változatban. A meccsnézést és a szurkolást sem lehet elég korán kezdeni! (Ha gyermeked focistapalánta, egy okkal több választ tudunk mondani arra a kérdésre, miért lepd meg őt egy ilyen babzsákfotellel.)

Foci Babzsák Junior gyerekeknek – Szurkolj babzsákban! | Huppanj Bele! babzsákfotel

Kocsmák és vendéglátóipari egységek valamint tulajdonosaik, figyelem:


szeretnétek, ha a meccsek közvetítése alatt még többen lépnék át a kapuitokat? Ha úgy döntötök, feldobjátok néhány ilyen extra ülőalkalmatossággal a hely felszereltségét, garantáltan bevonzzák majd a vendégeket! (Sőt, lehet, hogy a kedves meccsnézők és fogyasztók még meg is küzdenek majd a fotelokért, de a kialakult csatákért felelősséget nem vállalunk. Csak az ötcsillagos, kényelmes, modern, mókás és egyedi bútort szolgáltatjuk!)

 

Akár magánszemély, akár üzemeltető vagy tulajdonos vagy, ne légy rest: vedd fel a kapcsolatot velünk még ma – egy igazán jó Európa-bajnoksághoz egy igazán jó fotel a méltó!

Foci Babzsákfotel XL felnőtteknek – Szurkolj babzsákban! | Huppanj Bele! babzsákfotel
 

___
 

Szereted a focimeccseket?
Imádod a kényelmet?

 

Most spéci babzsákfotel kedvezményekkel járulunk hozzá,
hogy Te is focis babzsákfotelben élvezhesd!

Kattints itt lejjebb a kis képre!

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.