Fesztivál naptár babzsákfotel módra

Fesztivál naptár babzsákfotel módra

A hosszú, munkával és stresszel teli hónapok után, mint a levegőre, úgy vágyunk egy kis pihenésre. Az idei nyár roppant izgalmasan telhet, hiszen szerte az országban rengeteg fesztivál nyújthat nekünk remek kikapcsolódást. Több helyszínen akár hátradőlve is élvezhetjük a nap sugarait, hiszen tucatnyi rendezvényen találkozhatunk babzsákfoteleinkkel!
Ott úszik egy babzsákfotel Olvasás Fesztivál naptár babzsákfotel módra 3 perc Következő Babzsákfotel a perzsaszőnyegen
Olvasási idő: 2 perc

 

A hosszú, munkával és stresszel teli hónapok után, mint a levegőre, úgy vágyunk egy kis pihenésre. Az idei nyár roppant izgalmasan telhet, hiszen szerte az országban rengeteg fesztivál nyújthat nekünk remek kikapcsolódást. Több helyszínen akár hátradőlve is élvezhetjük a nap sugarait, hiszen tucatnyi rendezvényen találkozhatunk babzsákfoteleinkkel !


Ki ne szeretne elveszni a finom frissítők és a kulturális programok alkotta forgatagban? A fesztiválok szervezői alaposan kitettek magukért, hiszen hatalmas erőkkel dolgoztak, dolgoznak azon, hogy minél élvezhetőbb legyen számunkra az „énidő”. Új látványvilágot, új helyszíneket, szaporodó szolgáltatásokat, a zenei világ széles skáláját (David Guettától a Motörhed-en át, Ákostól a Tankcsapdáig), bővülő gasztronómiát, és javuló infrastruktúrát ígérnek neked.

Fesztivál naptár babzsákfotel módra


Bár jó lubickolni az ínycsiklandó ételek, az annál is ütősebb italok, és az egész testünket átjáró zenék világában, azonban figyelj arra, hogy ne csak lelked, de tested is feltöltődjön! Ehhez járulunk hozzá mi is, hiszen több helyszínen megtalálhatod a Huppanj Bele! babzsákfoteleket ! A javában kültéri helyszínekre tervezett, strapabíró babzsákok kényelmesebbé teszik napod, így még a rettentő hőséget is könnyebben átvészeled. Jó hír, hogy a vízparti rendezvényeken ugyancsak huppanhatsz egyet, hiszen a hűsítő hullámok mellett is sütetheted hasad a gyorsan száradó babzsákfotelekben. Ha nappal eleget pihensz egy hűvösebb helyen, kényelmesen ejtőzve egy babzsákfotelen, este garantáltan sokkal tovább bírod majd a féktelen bulikat!


A korábbi esztendőkben nem unatkoztunk, hiszen többek között a Soproninak, a Heinekennek, a Drehernek köszönhetően sok fesztiválra eljuthattunk babzsákfoteljeinkkel. Ott voltunk a VOLT-on, vártunk a SOUND-on, ejtőzhettél velünk az idén 40. születésnapját ünneplő EFOTT-on, megpihenhettél általunk a Szigeten, a szegedi SZIN-en, sőt még a debreceni Nagyerdőn, a Campuson is elidőzhettél a babzsákfotelekben. Az a helyezet, hogy idén sem lesz ez másként. :)

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 


Szóval elő a fesztiválkártyákkal, a gumicsizmával, az ingyen ölelés táblákkal és a napszemüvegekkel! Sör a kézbe és irány a fesztiválszezon! Ha pedig lazulnál közben kicsit, keress egy babzsákfotelt és Huppanj Bele!

 

A nyári fesztiválok - a teljesség igénye nélkül - Huppanj Bele! babzsákfotel lelőhelyekkel, amiket zöld kiemeléssel jelöltem:

Fesztivál naptár babzsákfotel módra 2015 - HuppanjBele.hu BabzsákBlog

 



 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.