BLOG

„Fiúk-lányok úsznak rajta, s nem süllyed el.” Lefogadom, hogy ezt a népdalt még nem ismerted. Pedig valós eseten alapszik. A Tisza egyik nagy áradásánál a legények babzsákokra huppanva mentették a falu értékeit, mert a csónakokat már azelőtt elvitte a víz, hogy észbe kaptak. Ez mindenesetre megtörténhetett volna, hiszen ezek a babzsákfotelek tényleg mindent kibírnak. Persze mondani bármit lehet, ha Te is csak a saját szemednek hiszel, akkor nézd meg ezt a kis videót.

 

XL Párna babzsákfotel, Kültéri huzattal

 

Itt a Magyar Úszás Napja (június 21.), és bár a tervezett programok között nem találod az úszást babzsákfotelen, én mégis meleg szívvel ajánlom, hogy próbáld ki ezt a fejlődő sportágat is. Nem kell hozzá más, mint egy kis napsütés, jó hangulat, vízpart, Te a vízparton, aztán Te a babzsákfotellel a vízben. Habár biztosan van más recept is, én ezt ajánlom.

 

Csobbanni babzsákfotellel az igazi! HuppanjBele.hu


Ha megnézted a videót, láthattad, hogy nincs ebben semmi túlzás. Gyakorlatilag multifunkciós eszközről beszélhetünk, hiszen nem is kell a felhőtlen vízparti mókához egyéb. A babzsákfotel ugyanis nem fog csalódást okozni, ha gyékényként akarod használni, amin barnulsz, vagy napágyként, amiből figyelheted a pancsoló lurkókat.

 

Egyetlen veszélye, hogy túl kényelmes, hát vigyázz, hogy el ne aludj a tűző napon. Miután kinapoztad magad, és végre csobbannál egyet, nehogy hátrahagyd árválkodni a babzsákfotelt, hiszen kiváló gumimatrac válik belőle, ha úgy akarod. Huppanj vele a vízbe, vagy egyszerűen csak terülj el rajta és hagyd, hogy ringasson a víz. Visszatérve a partra csak terítsd ki, hogy megszáradjon, és eközben hűsítsen Téged, amíg fekszel rajta.

 

Nem kell félned, hogy elszakad, vagy szétázik, hiszen a Kültéri babzsákfotel külső huzata erős, vízálló anyagból készül. Ha koszos lett, egyszerűen csak töröld le. Ha pedig belső huzattal rendeled, más dolgod sincs, mint a külső részét kitenni a napra, ahol pillanatok alatt megszárad, és így már mehet is a csomagtartóba, semmit nem fog összevizezni. Búcsúzóul: Csobbanj bele!
 

___

 

Huppanj Bele! Csobbanj vele! :)

 

Most spéci babzsákfotel kedvezményekkel kedveskedünk Neked,
hogy a világ legkényelmesebb helyén élvezhesd a nyarat!

Kattints a kis képre!

 

   

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!
 

és az
 

Egyedi, 10%-os Kupon!
 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány