BLOG

Ha te is rutinos fesztiválozó vagy, talán érdekelhet, miért is ér fel egy ajándékkal, ha a szórakozás hevében szembejön veled egy-egy szuper babzsákfotelünk. Ha pedig most először készülsz elmerülni a fesztivál-forgatagban, mindenképp ajánljuk neked ezt a listát!

 

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a fesztiválbarát babzsákfoteljeink bizony az összes nagyobb hazai fesztiválon szolgálják a fékezhetetlen bulizók kényelmét: jól gondoltad, a Szigeten, a VOLT-on, a Balaton Soundon, a Campuson is kényeztethették már fáradt tagjaikat a partiarcok. Ha te is rutinos fesztiválozó vagy, talán érdekelhet, miért is ér fel egy ajándékkal, ha a szórakozás hevében szembejön veled egy-egy szuper babzsákfotelünk. Ha pedig most először készülsz elmerülni a fesztivál-forgatagban, mindenképp ajánljuk neked ezt a listát!

 


1 – Babzsákfotelben megpihenni egy (vagy akár egy egész napnyi!) koncert után

 

Még a kőkemény, rutinos rókák energiaszintje is jelentősen megcsappan egy igazán emlékezetes fellépés után, annál is inkább, ha mondjuk valaki fél napig szobrozott a Nagyszínpad előtt (hogy jó helyről láthassa a kedvenceit, vagy esetleg azért, mert a teljes program érdekelte). Megértjük, hogy a legszívósabbak számára a buli sosem állhat le, de mégis jóleshet akár két buli között is lehuppanni egy babzsákfotelbe, hagyni, hogy körülöleljen a puhaság, és pár percig (vagy óráig) átadni magad a zavartalan kényelemnek.

 


2 - Elütni az időt délelőtt vagy napközben babzsákfotelben

 

A keményvonalas fesztiválozók bizony bérletet váltanak, és minél több időt igyekeznek tölteni a rendezvény területén. Akármilyen jól érezzék magukat, még számukra is lehetnek üresjáratok, amikor nincs egy érdekes program, találkozó sem, és a barátok vagy ismerősök sem állnak rendelkezésre. Ilyenkor lehet ideális egy babzsákfotelben olvasgatni, internetezni, vagy egyszerűen csak szundikálni! Mindenkinek jár a semmittevés, még a fesztiválok hatalmas fordulatszámú pörgésében is. Ehhez babzsákfotelnél jobb helyet nem is találhatnál.

 

Három ok, amiért a babzsákfotel szuper kellék egy fesztiválon

 

Ingyenes Tanulmány és Kupon vár itt rád! Klikk ide!

 

3 - Kiheverni a másnapot, naná, hogy babzsákfotelben

 

Ne szépítsük: alighanem mindenki életében vannak olyan napok, amikor az előző este elfogyasztott alkoholmennyiség utóhatása lehetetlenné teszi a megszokott emberi működést. A fesztivál légköre pedig nem a megszokott környezetünk, így ilyenkor hatványozottan fordulhatnak elő ilyen esetek. Nincs abban szégyellnivaló, ha kicsit többet iszogattál a kelleténél: a kiheveréséhez kiváló társ például egy babzsákfotelben, egy félreeső helyen pihengetni, regenerálódni. Mivel a babzsákfotel páratlanul mobilis, ennek ellenére nagyméretű és kényelmes alkalmatosság, könnyedén elviheted a nagy, lombos fák árnyékába. A rekkenő hőségben ott lesz az igazi!


Ha idén fesztiválozásra adod a fejed, ne feledkezz meg a babzsákfotelekről! Keresd őket bármerre is jársz, mert készséggel várják majd, hogy bármikor beléjük huppanj!

 

___
 

Bírod a fesztiválokat?
 A jó koncerteket?
A bulikat?
 
Akkor ezt imádni fogod!

Most spéci babzsákfotel kedvezményekkel járulunk hozzá,
hogy Te is kényelmes babzsákfotelben élvezhesd!

Kattints itt lejjebb a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!
 

és az
 

Egyedi, 10%-os Kupon!
 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány