BLOG

Nemcsak a naptárt nézve, de a bőrünkön is érezzük, bizony nyakig benne vagyunk a nyárban. Ez nem csak verejtékben átdolgozott munkaórákat, de szerencsére sok napsütést, rengeteg pihenést és feltöltődést is hoz sokak számára. Ez utóbbiban lehetnek segítségedre kiváló minőségű és magas kényelmi faktorú babzsákfoteljeink, amelyeket – nem csalás, nem ámítás – még a vízen is teszteltünk!

 

Képzeld el, hogy egy hideg jegesteát, narancslevet, vagy bármelyik más kedvenc italodat szürcsölgeted akár a saját teraszodon, akár egy vízparti nyaralóban a napsütésben. Megvan? Most azt is képzeld hozzá, hogy elképesztően kényelmesen ülsz, annyira, hogy valóban nem nyomaszt a világ egyetlen gondja sem. És mi ezt garantálni tudjuk!

 

Eljött a nyár és a pihenés ideje – töltődj fel a vadonatúj babzsákfoteledben!


Kivételes minőségű babzsákfoteljeinket nemcsak a kényelem és a tartósság jellemzik, hanem a totális személyre szabhatóság is: nálunk megálmodhatod álmaid foteljét, mi pedig elkészítjük neked. Válogass bátran a számos méret, kivitel és huzattípus között. (Ha könnyen és gyorsan szeretnél hozzájutni új kedvenc bútorodhoz, ajánljuk a Fogd és vidd! szekciót, ahol azonnal elvihető, kész termékeinket listázzuk. Aki a leggyorsabb, az viheti!)

 


Annál is inkább, mivel ilyenkor, a nyári hónapokban és főleg szabadságunk idején a legtöbbször nem vágyunk másra, csak zavartalan pihenésre és egy jó könyvre, akár papír alapon, akár elektronikus formátumban. Vagy egy jó filmre a tévében, esetleg a lejátszóból. Vagy egy kellemes baráti grillezésre a kertben. Ezekhez a tevékenységekhez pedig egytől egyig alkalmasak babzsákfoteljeink, és még ennél sokkal több mindenre is! Biztosan állíthatjuk, hogy nagyszerű társaid lesznek a tikkasztó nyárban.


Ha gyakran hívod meg szerény hajlékodba barátaidat, szeretteidet, vagy akár egyenesen egy vendéglátóipari egységet, szórakozóhelyet üzemeltetsz, különösen jól jöhetnek a számodra babzsákjaink: kár lenne megfosztanod vendégeidet, ügyfeleidet a mérhetetlen kényelemtől és komforttól!


További jó hírünk, hogy valamennyi huzatfajtánk könnyen tisztítható, így akkor sem kell kétségbeesned, ha a nyári bulik hevében néhány folt landolna rajtuk, vagy akár négylábúak trappolnának át a foteleken.

 

Ha úgy döntöttél, szeretnéd új babzsákfoteleddel élvezni a nyári szezont, vedd fel velünk a kapcsolatot !

 

 

___
 

Nyár?
 Pihenés?
Babzsák?
 
Segítünk!

Most spéci babzsákfotel kedvezményekkel járulunk hozzá,
hogy Te is kényelmes babzsákfotelben élvezhesd!

Kattints itt lejjebb a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!
 

és az
 

Egyedi, 10%-os Kupon!
 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány