BLOG

Sokszor említettük már, mennyire színessé teheti a lakást, az otthont egy jól megválasztott babzsákfotel – miért ne lehetne társad odakint, a szabadban is? Megmutatjuk, mi mindenre alkalmas, vagy hogy milyen alkalmakkor hasznos házon kívül is!

 

Pihenés és kikapcsolódás a levegőn
Sokan úgy tartják, a szabad ég alatt sokkal tartalmasabb és intenzívebb a pihenés, a regenerálódás. Miért ne töltődhetnél fel babzsákfotelben az udvaron, a teraszon, a kertben? Akár szundítasz, akár egy jó könyvet olvasol, akár kedvenc klipjeidet nézegeted a telefonodon, gyorsan fognak a fotelben szaladni az órák!

 

Fotelek délutáni-esti iszogatásokhoz, összejövetelekhez
Ha gyakran előfordul, hogy meghívod barátaidat, szeretteidet egy nyáresti beszélgetésre, evésre-ivásra, akkor bizony jó szolgálatot tehet, ha egyszerre több babzsákfotelt is birtokolsz. Ellenkező esetben, ha csak egy darab van belőle lehet, hogy verekedés lesz az extrakényelmes ülő- és fekvőhelyért!

 

Babzsákfotellel nyáron a szabadban – prémium életérzés!

 

Megpihenni, lezuttyanni a kerti munka után
Akinek kertje vagy udvara van, pontosan tudja, mennyi munkát vesz igénybe annak karbantartása és ápolása. A munka után mennyei érzés átadni magad a babzsákfotel jól megérdemelt ölelésének – ha teljesen kimerültél, akár egy rövidet szundikálhatsz is kedvenc ülőhelyeden.

 

 
Hogy Te is könnyedén élvezhesd a lazulást a babzsákfotel lágy ölén,
Ingyenes Tanulmánnyal és Kuponnal kedveskedünk Neked! Klikk ide!

 

Lazulás a medence partján
A babzsákfoteleknek van egyfajta tagadhatatlanul friss és fiatalos megjelenésük, amely az otthoni medence környékét is hívogatóvá, dekoratívvá és akár trendivé teszi. Ne csüggedj akkor sem, ha nincs igazi medencéd, legfeljebb a felfújható, felállítható fajtából: a babzsákfotel van annyira sokszínű (szó szerint, hiszen te választod ki a huzat színét és típusát), hogy az egyszerűbb vagy eklektikusabb otthoni környezetbe is ugyanolyan jól illeszkedik, mint például egy modern és divatos otthonba.

 

Ha mindenképpen kültéri használatra szeretnél babzsákfotelt vásárolni, vagy éppen a fenti tevékenységek győztek meg a befektetésről, ajánljuk figyelmedbe speciális állóképességű, kifejezetten a kinti igénybevételnek megfelelő huzatjainkat. Várjuk megrendelésed!

 

___
 

Kikapcsolódnál a friss levegőn?
 Lazulnál a barátaiddal?
Kicsit egyedül lennél?
 
Segítünk!

Most spéci babzsákfotel kedvezményekkel járulunk hozzá,
hogy Te is kényelmes babzsákfotelben élvezhesd!

Kattints itt lejjebb a kis képre!


 
 

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell
babzsákfotel vásárlás előtt

című ingyenes tanulmány!
 

és az
 

Egyedi, 10%-os Kupon!
 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont!

(Klikk a linkre vagy a képre!)

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány