Ülőzsák - ez az új életérzés!

Ülőzsák - ez az új életérzés!

Ugye neked is eleged van abból, hogy a nap végére megfájdul a hátad, görcsben van a nyakad? Hogy nem tudsz igazán jól ellazulni, és még a moziban is “vigyázzban” kell ülnöd, nehogy zavarj másokat? Tudom, hogyan szabadulhatsz meg ezektől a korlátoktól egyszerűen és gyorsan! Az ülőzsák a megoldás. És, hogy eszik-e, vagy isszák, máris mutatom!

Ugye neked is eleged van abból, hogy a nap végére megfájdul a hátad, görcsben van a nyakad? Hogy nem tudsz igazán jól ellazulni, és még a moziban is “vigyázzban” kell ülnöd, nehogy zavarj másokat?
Tudom, hogyan szabadulhatsz meg ezektől a korlátoktól egyszerűen és gyorsan!
Az ülőzsák a megoldás. És, hogy eszik-e, vagy isszák, máris mutatom!

 

Hangos-Blog 
Ha szívesebben hallgatnád, csak klikk a play gombra!

Ha útközben szeretnéd meghallgatni, töltsd le .mp3-ban:

 

Mindegy, hogy kicsi, nagy, szögletes, vagy kerek, biztos lehetsz benne, hogy nincs kényelmesebb hely egy ülőzsáknál!

 

Ülőzsákon még a munka is gyerekjáték


Ha ülőmunkát végzel, akkor a kemény irodai szék helyett válaszd a Junior Párna ülőzsákot!
Ergonomikus módon igazodik testedhez, így csökkenti az izmokra, ízületekre eső terhelést olyannyira, hogy hamarosan elbúcsúzhatsz a gerincfájdalmaktól is.
Ráadásul az ülőzsák nem foglal nagyobb helyet a hagyományos görgős széknél, jól megtámasztja a hátadat. Simán odafér az asztalodhoz is.


Ha a kávészünetben kellemesen elnyújtóznál, csak rázol egyet rajta, oldalára fordítod és indulhat a lazítás!

A munkáltatóknak érdekük, hogy dolgozóik egészségesek legyenek, és hatékonyan végezzék feladataikat. Azok a cégek, akik igazán megbecsülik a jó munkaerőt, biztosan beszereznek pár ülőzsákot az irodába, vagy kialakítanak egy zsákokkal teli pihenőszobát.
Sokat készítettünk már ilyen haladó szellemű cégek felkérésére. Huppanj Bele! zsákokat használnak pl. az IBM-nél, a Docler-nél, az IT Services-nél, a BOSCH-nál, a Decatlon-nál, a Verba Technologies-nál, a Telenornál, és még egy csomó, menő cégnél!  

Nálatok van már ilyen?

 

Mutasd meg a főnöködnek ezeket az ülőzsákokat!

 

Ülőzsák - ez az új életérzés!

XL Párna, Kültéri - Piros, belső huzattal.

 

 

Az első rész a munkáról, ez a második a kikapcsolódásról szól.

Hogyan szerezz jegyet az első sorba?


Ha eleged van
- a sorban állásból,
- a mozis székek szűk ülőfelületéből,
- a vesédbe fúródó térdekből,
- hogy valaki non-stop lökdösi a háttámládat,
- hogy szürcsöli a kóláját,
- zörög a gumicukros zacskójával…
akkor mozizz otthon!

 

Nem, ne a jól megszokott kanapét válaszd, hanem valami sokkal jobbat!


Egy igazán jó film legalább 1,5 órás, de inkább kettő. Talán te is azok közé tartozol, akik olykor forgolódnak, mert elzsibbad a hátuk, fáj már a lábuk, vagy a többiek miatt kisebbre kell húzniuk magukat.
Erre nem lesz szükség, ha ülőzsákod van! Csak a te kis birodalmad lesz, bekészítheted a ropogtatni valót, az üdítőt a filmhez és megszakítás nélkül az első sorból fogod végig izgulni a legjobb autós üldözéseket.

 

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

 

Tudni kell JÓL pihenni


A legnagyobb titok, amit senki nem árul el nektek, legyen az bútorboltos, vagy életvezetési tanácsadó, hogy hogyan tudsz igazán jól pihenni.
Pedig innen kell elindulnod, ha olyan ülőhelyet keresel magadnak otthonra, amiben el tudsz lazulni és el tudod engedni a feszültségeket.


Akkor leszel igazán eredményes a munkád, a gyermeknevelés, tanulás, vagy a sportolás során, ha nemcsak fizikailag, de szellemileg is ki tudod pihenni magad. Ehhez pedig nem elég egy egyszerű ágy és az éjszakai alvás. Napközben is szánj pár percet magadra!

 

 

Így pihenj helyesen, 3 lépésben:


1. Teremts magadnak nyugodt körülményeket!


Vidd le a kutyát (persze hozd is vissza :)), némítsd le a telefonodat, mielőtt lepihensz, zárj ki minden zavaró tényezőt és készen is állsz Az élményre.


2. Vedd birtokba az ülőzsákod!


Kedvedre alakíthatod, felrázhatod olvasáshoz, hogy megtámassza a hátadat, de ki is lapíthatod ha inkább lefeküdnél, hogy minél jobban kinyújtózhass, mint egy szabadnapos teknős.


3. Add át magad a pihenés élvezetének!

Hunyd be a szemedet, relaxálj pár percig. Ne gondolj most arra, mennyi a tennivaló, mit kell venned a boltban és hogy miért léptek a lábadra a buszon reggel. Csak lazííííts és érezd, ahogy körülölel a kellemes puhaság és elernyednek a hátizmaid, szűnik a feszültség.

Ha még nem volt részed ilyen élményben, akkor ideje bepótolnod! Katt ide!

 

 

És az életérzés


Az ülőzsák nemcsak a szobádat teszi vagánnyá, hanem teljessé teszi az életedet azzal, hogy bármikor belehuppanhatsz pár percre, hogy kiereszd a gőzt. Lesz egy saját zugod, ahová elvonulhatsz a világ zajától. Egy meleg, biztonságot nyújtó relaxálóhely, ami csak a tiéd.


Mindegy, hogy kisiskolás, lázadó kamasz, vagy kötögető nagymama vagy - ez az életérzés mindenkinek jár és kis idő múltán mások is észre fogják venni rajtad a változást.

Végre te leszel az az ember a buszon, aki kisimult arccal száll fel, te leszel aki a munkahelyre mosolyogva lép be még hétfőn reggel is. Miért? Mert valóban kipihented magad!

Az, hogy melyik ülőzsák lesz a partnered a pihenésben, nemcsak az ízlésedtől függ. Vannak még szempontok, így ha most állsz választás előtt, akkor segítünk eldönteni, melyik az a modell, amelyik a Te igényeid szerint készül! Gyere, segítünk!

Már csak egy lépés a boldogság. :) Huppanj Bele Te is!

 


 


 

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.