Tavaszi zápor és a frász! Kint maradt a babzsákom?

Tavaszi zápor és a frász! Kint maradt a babzsákom?

Reggel, amikor kinyitod az ablakokat, hogy beengedd a friss, páradús tavaszi levegőt, boldogan csodálod a vízcseppeket, amik a hajnali zápor után még ott csillognak a falevelek élén…. Vagy mégsem! Úristen, csak nem kint hagytad a szabadban a babzsákfoteledet?!
Kutyafekhely, ami mindent kibír Olvasás Tavaszi zápor és a frász! Kint maradt a babzsákom? 4 perc Következő Ülőzsák - ez az új életérzés!

Reggel, amikor kinyitod az ablakokat, hogy beengedd a friss, páradús tavaszi levegőt, boldogan csodálod a vízcseppeket, amik a hajnali zápor után még ott csillognak a falevelek élén…. Vagy mégsem! Úristen, csak nem kint hagytad a szabadban a babzsákfoteledet?!

 

 

Hangos-Blog 
Ha szívesebben hallgatnád, csak klikk a play gombra!

Ha útközben szeretnéd meghallgatni, töltsd le .mp3-ban:

 

Ilyenkor - mit tudsz tenni - kicsoszogsz a papucsodban a vizes fűbe és dühösen vonszolod be a nedves gombócot a lakásba. Aztán arra gondolsz: Miért pont velem történik ez? Most mi a fenét csináljak?

 

Na jó, azért ne ess pánikba! Akkor se, ha beltéri babzsákod van csak…

 

Azért még az is menthető, ha megszárítod. Ha belső huzattal rendelted, akkor csak vedd le róla a külső borítást. A napon hamar megszárad a belső huzatban lévő polisztirol töltelék. Ha otthon vagy, forgasd át időnként, a külső huzatot pedig kiterítheted, akárcsak a mosott ruhákat. Ha már amúgy is csurom vizes, lehet jobban jársz ha bedobod a mosógépbe. Megtisztul és még jó illata is lesz.

 

 

Mire hazaérsz, már megszárad az egész zsák és újra beleülhetsz, hogy kipihend a nem éppen vidáman induló, fárasztó napodat.

 

 

Jobb lenne, ha a hasonló reggelektől megkímélnéd magad. Nem gondolod?

 

Szerezz be inkább egy kültéri babzsákfotelt strapabíró, vízálló huzattal. Ennek aztán nem árt sem az eső, de még a hó sem!

Képzeld csak el, milyen jó lenne, ha az ilyen reggelek nem kapkodósan indulnának…

Zápor...kit érdekel? 

 

Tavaszi zápor és a frász! Kint maradt a babzsákom?

 

Egy száraz ruhával áttörlöd a babzsákfoteledet, máris beleülhetsz és nyugodtan iszogathatod a kávédat. Egy kényelmes babzsákfotelben tök jól el tudsz lazulni és akár behunyt szemmel is élvezheted a kora reggeli napsugarak melegét.
Nem utolsó sorban pedig össze tudod szedni gondolatban az aznapi teendőket, rendszerezheted a feladataidat. Mert mennyivel más így nekiindulni a napnak, hogy nem csak úgy sodornak az események, hanem van egy terved. Egy terved, amihez tudod magad tartani, egész más eredményeket ér így el az ember.


Ugye milyen jó lenne?


Hát akkor, mire vársz még? Van pár kültéri babzsákunk a raktárban, vagy rendelhetsz a többi vidám színből, más formából is!

 
KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu 

Babzsákot a panelbe!


Sokan azt hiszik, azoknak a legjobb, akik kertes házban laknak, hiszen ott mindig van egy kis pihenős zug a fák alatt. De ha társasházban, vagy panelben élsz, ugyanígy élvezheted a kültéri babzsák előnyeit!


Van erkélyed? Na ugye!

Oda pont elfér két babzsákfotel - rendelhetsz kisebbet, a Junior Bab-ból tutira elfér kettő - és máris megvan a reggeli kávézás és a madárcsicsergés! Itt sem árthat sem a szél, sem a hideg, sem az eső.

 

Mi az? Nem hiszed el, hogy létezik ennyire strapabíró anyag?
Az extrém teszt videóinkból (Teszt1 , Teszt2) mindent megtudsz arról, hogy a kültéri huzat szinte olyan elpusztíthatatlan, mint a Terminátor.
Mi teszteltük őket! A kültéri babzsákokat extrém teszteknek vetettük alá, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy valóban bírják a strapát.
Hogy ne csak úgy vaktában vagdalkózzunk azzal, hogy strapabíró, ne csak üres duma legyen, hanem legyen alapja az állításunknak.
Nézd meg ezeket az extrém tesztvideókat, és bizonyosodj meg magad arról, hogy Kültérre tényleg ezt a babzsákot keresed!

Kellemes tavaszi láblógatást kívánok Neked!

 

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.