BLOG

Sokszor írtam már arról, hogy milyen strapabíróak a babzsákfotelek. Ennek az az oka, hogy strapabíróak. Komolyra véve a szót, tényleg szinte mindent kibírnak. Ugrottam már babzsákfotellel vízbe, és dobtam már le néhányat kilátók tetejéről, s bár alapvetően nem ez a hobbim, mégis szuper kis videókat sikerült kreálni a babzsákok statisztálásával. Vagy övék volt a főszerep? Na, mindegy. A lényeg az, hogy se be nem áztak, se szét nem szakadnak, de még csak életre sem keltek megbosszulni az őket ért atrocitásokat. Sztoikus nyugalommal fogadták, hogy próbára teszem őket, és mindezidáig kiállták ezeket a próbatételeket.

A babzsákfotelre öntsd a kávét ne magadra!


Tegyük fel – persze csak elméletben –, hogy Te se úsztatni, se hajigálni nem szeretnéd a babzsákfoteledet. Bár meg nem értem, de elfogadom és respektálom. Tehát Te szépen akarsz bánni kedvenc bútordaraboddal, ami a legkényelmesebb hely élményét jelenti számodra. Nem akarod bántani, csak beleülni reggel a madárcsicsergésben, egy jó forró Eszpresszó Macchiatot szürcsölgetve, miközben hoppá, az Eszpresszó Macchiato átkerült a csészéből a babzsákfotelre. Ez bizony megesik. De semmiképpen ne szomorkodj, és nehogy elmerülj az önmarcangolás bugyraiban, hiszen ha a babzsák kibírta az én próbatételeimet, akkor egy pár csepp kávé meg sem kottyan neki.

 

A babzsákfotelre öntsd a kávét ne magadra!

 

Ha babzsákodat NanoTextil huzattal vásároltad, akkor még csak egy leheletnyi foltot sem fog hagyni. Sőt a kávé, de a bor, a ketchup, a sör, tej, kóla, a málnaszörp és minden, ami folyékony halmazállapotú, sikítva fog menekülni a huzatról. Még bajlódnod sem kell a kimosásával, hisz a NanoTextil tényleg minden folyékony dolgot taszít. Ezt a csodát svájci tudósok jegyzik. Ők fejlesztették ki a NanoTextilt, ami néhány nanométer szélességű szálak tüskés szerkezetének köszönheti kiváló taszító hatását.
Elég egy tiszta, vizes ronggyal letörölgetned a babzsákfotelt és ehhez a mosógépbe sem kell begyömöszölnöd a huzatot.

 

Ha leöntötted a NanoTextil huzatú babzsákfoteledet valamivel, akkor csak attól kell félned, nehogy a cseppek a szőnyegre ugráljanak, amin viszont csúnya foltot fognak hagyni. A babzsákfoteled felől nyugodt lehetsz!

___

 

 

Pihenj babzsákfotelben, és ha aggódj a kávé foltok miatt!

 

Hogy számodra is elérhetőbb legyen az élmény,
kattints a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány