BLOG

A „Huppanj Bele!” sajnos meghaladja azt az 1-2 szótagot, ami egy parancsszó esetében optimális, pedig jó muri lenne a ház kedvencét arra utasítani, hogy helyezze magát kényelembe a babzsákján. Azonban négylábú barátod e nélkül is hamar birtokba veszi új babzsák fekhelyét, hiszen a legkényelmesebb hely őt is magához vonzza majd. Aktuális blogbejegyzésemben arról ejtek néhány szót, hogy a babzsák miért ideális fekhely a kutyák számára.

 

 

Több méretben kapható
 

A kutyák számára kialakított babzsák fekhely nálunk 3 méretben kapható aszerint, hogy kis-, közepes-, vagy nagytermetű-e a szóban forgó eb. Ez fontos szempont, hiszen egy német dog és egy yorkshire terrier igényei meglehetősen különböznek a fekvőhely tekintetében is. Az XL méretű babzsák kutya fekhely éppen ideális a német dog szükségletéhez is, s ha ilyet kap Tőled ajándékba, garantáltan leköltözik az ágyadról, és Neked sem kell többet a földön aludnod.

 

Jackie kipróbálta az összes kutya fekhelyet - HuppanjBele.hu

Jackie kipróbálta az összes kutya fekhelyet (XL, L, Junior)

 

Illeszkedik az enteriőrbe
 

A legtöbb kutya fekhellyel az a baj, hogy nagyon kirí a szoba többi bútordarabja közül, ami nem feltétlenül baj, de azok számára, akik kínosan ügyelnek a részletek összhangjára, ez a kis szépséghiba nagyon bosszantó lehet. A babzsák fekvőhelyek azonban egyszerűek, mégis designosak, és ami legjobb, összepasszolnak a lakás többi babzsákfotelével. Annál is inkább, mert 18 féle színből válogathatsz. Ezzel is megmutathatod a szomszédoknak, hogy milyen szoros a kötelék családon belül.

Miért ne élvezhetné a babzsák kényelmét a kutyusod? HuppanjBele.hu

A babzsák kényeztetés már nem csak a gazdik kiváltsága.

 

 

Elnyűhetetlen
 

Végül, de nem utolsó sorban, azt is ki kell még emelnem, hogy ellentétben sok más, jellemzően szivacsos fekvőhellyel, a kutya babzsákok nem fognak elvékonyodni a kedvenced alatt, illetve nem is szakadnak ki némi kaparászástól, vagy egy kis fogedzéstől.

 

Persze nem bírnak ki mindent, de a belső huzattal, kültéri kivitelben is rendelhető babzsák kutya fekhelyek ellenállóak és egyben kényelmesek, vagyis összességében tökéletesen kielégítik az igényeket. Válassz a kutyusod méretének megfelelőt (XL, L vagy Junior), és a színek közül a Neked tetszőt!

Itt találod a Kutya fekhelyeket!

___

 

 

Miért ne élvezhetné a babzsák kényelmét a kutyusod?

 

Ma már a babzsák kényeztetés nem csak a gazdik kiváltsága.

Hogy megkönnyítsük a dolgod, egy kis ajándékkal készültünk Neked.

Nézd csak, kattints itt lejjebb a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány