BLOG

Takarításra fel!

Akinek van erkélye, tudja, mekkora áldás a panelrengeteg kavalkádjában, igazi pihenőhely a szabadban, kert hiányában lehet akár esti borozgatások, baráti beszélgetések színhelye. Sokan tavasztól-őszig, amikor csak tehetik, ott tartózkodnak szabadidejükben. Az ősztől-tavaszig időszakban azonban valóságos lomtárrá változhat balkonunk.

Megjött a jó idő, úgyhogy itt az ideje a nagytakarításnak, lakáson kívül is!

 

Téli lomtárból igazi Kánaán - Babzsák Blog

 

Plafonod a csillagok – masszőröd a Nap – ágyad a bab
Ha kitekintve az erkélyre meglátod a rendetlenséget, a karácsonyra vásárolt tévéd dobozát, vagy épp az üres balkonládákat egymásra halmozva, elég elkeserítő látványban lehet részed. Ám a jó hír, hogy pillanatok alatt rendet tudsz varázsolni erkélyedből és kialakíthatsz magadnak egy plusz helyiséget a lakásodban.

 

Előnyösebb helyzetben vagy, ha van pincéd, ahová – a még biztos jó lesz valamire, és a szükség lesz a dobozra, ha elromlik – használaton kívüli dolgokat szanálhatod. Ez az első lépés, hogy teret adj magadnak és kiseperd a behullott faleveleket, és a hónapok alatt keletkezett egyéb hulladékot.

Amikor tisztaságot sikerült varázsolnod, jöhet a „lakberendezés”.

 

Téli lomtárból igazi Kánaán - HuppanjBele.hu


Az erkély nagyságától függően elhelyezhetsz ott asztalt is, mégpedig jó, ha alacsony lábú modellt választasz. Egyrészt azért, mert a korlát miatt így nem bámulja senki az arcodat lentről, kávézásod közben, másrészt pedig a babzsákfotelhez ez a legalkalmasabb darab. Mert az nem kérdés, hogy babzsák lesz-e a pihenőhelyed, ha a szabadba vágysz, és az erkélyen pihengetsz. Még akkor is elfér, ha nem túl nagy a tered, ráadásul még sarokba is rakhatod, hiszen formára alakítod, és már ejtőzhetsz is benne.

 

Valóságos oázist alakíthatsz ki magadnak otthonod részeként! Színekben és formában is válogathatsz, ízlésednek és az erkély nagyságának megfelelően.


Nem kell attól sem tartanod – mint pl. a fából készült bútoroknál, székeknél – hogy esőben baja lesz, hiszen a megfelelő huzattal történő kiválasztáskor biztos lehetsz abban, hogy a nyári zápor sem fog ártani kedvenc babfotelednek.


u.i.:
Ha van rá lehetőséged, pakolj ki erkélyedre legalább kettőt, mert amint társaságod lesz, búcsút inthetsz a kellemes, lazító, nyugtató pihenésnek, mire kiviszed a havernak a kávét a babzsák már foglalt lesz!

__

 

 

Téli lomtárból "Kánaán", fillérekből!
Élvezd az erélyen a napsütést és lógasd a lábad a 
világ legkényelmesebb helyén!

Egy kis inspiráció és segítség, ha szeretnéd!
Jöhet?

Kattints a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány