Téli lomtárból igazi „Kánaán”!

Téli lomtárból igazi „Kánaán”!

Takarításra fel! Akinek van erkélye, tudja, mekkora áldás a panelrengeteg kavalkádjában, igazi pihenőhely a szabadban, kert hiányában lehet akár esti borozgatások, baráti beszélgetések színhelye. Sokan tavasztól-őszig, amikor csak tehetik, ott tartózkodnak szabadidejükben. Az ősztől-tavaszig időszakban azonban valóságos lomtárrá változhat balkonunk. Megjött a jó idő, úgyhogy itt az ideje a nagytakarításnak, lakáson kívül is!
Együtt minden jobb! Olvasás Téli lomtárból igazi „Kánaán”! 3 perc Következő Evezz babzsákban a nyugalom tengerén!

Takarításra fel!

Akinek van erkélye, tudja, mekkora áldás a panelrengeteg kavalkádjában, igazi pihenőhely a szabadban, kert hiányában lehet akár esti borozgatások, baráti beszélgetések színhelye. Sokan tavasztól-őszig, amikor csak tehetik, ott tartózkodnak szabadidejükben. Az ősztől-tavaszig időszakban azonban valóságos lomtárrá változhat balkonunk.

Megjött a jó idő, úgyhogy itt az ideje a nagytakarításnak, lakáson kívül is!

 

Téli lomtárból igazi Kánaán - Babzsák Blog

 

Plafonod a csillagok – masszőröd a Nap – ágyad a bab
Ha kitekintve az erkélyre meglátod a rendetlenséget, a karácsonyra vásárolt tévéd dobozát, vagy épp az üres balkonládákat egymásra halmozva, elég elkeserítő látványban lehet részed. Ám a jó hír, hogy pillanatok alatt rendet tudsz varázsolni erkélyedből és kialakíthatsz magadnak egy plusz helyiséget a lakásodban.

 

Előnyösebb helyzetben vagy, ha van pincéd, ahová – a még biztos jó lesz valamire, és a szükség lesz a dobozra, ha elromlik – használaton kívüli dolgokat szanálhatod. Ez az első lépés, hogy teret adj magadnak és kiseperd a behullott faleveleket, és a hónapok alatt keletkezett egyéb hulladékot.

Amikor tisztaságot sikerült varázsolnod, jöhet a „lakberendezés”.

 

Téli lomtárból igazi Kánaán - HuppanjBele.hu


Az erkély nagyságától függően elhelyezhetsz ott asztalt is, mégpedig jó, ha alacsony lábú modellt választasz. Egyrészt azért, mert a korlát miatt így nem bámulja senki az arcodat lentről, kávézásod közben, másrészt pedig a babzsákfotelhez ez a legalkalmasabb darab. Mert az nem kérdés, hogy a babzsák lesz-e a pihenőhelyed, ha a szabadba vágysz, és az erkélyen pihengetsz. Még akkor is elfér, ha nem túl nagy a tered, ráadásul még sarokba is rakhatod, hiszen formára alakítod, és már ejtőzhetsz is benne.

 

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! - HuppanjBele.hu

 

Valóságos oázist alakíthatsz ki magadnak otthonod részeként! Színekben és formában is válogathatsz, ízlésednek és az erkély nagyságának megfelelően.


Nem kell attól sem tartanod – mint pl. a fából készült bútoroknál, székeknél – hogy esőben baja lesz, hiszen a megfelelő huzattal történő kiválasztáskor biztos lehetsz abban, hogy a nyári zápor sem fog ártani a kedvenc babzsákfotelednek.


u.i.:
Ha van rá lehetőséged, pakolj ki erkélyedre legalább kettőt, mert amint társaságod lesz, búcsút inthetsz a kellemes, lazító, nyugtató pihenésnek, mire kiviszed a havernak a kávét a babzsák már foglalt lesz!
Nézz körül itt, ahol a teljes kínálat vár.

 

 

* * *

 

Bízom benne, hogy kedvet kaptál a babzsák feelinghez!

 

Ezen az oldalon megtalálod a
11 DOLOG, AMIT TUDNOD KELL BABZSÁKFOTEL VÁSÁRLÁS ELŐTT!
című tanulmányt.

Már több mint 4.724 boldog vásárlónknak jelentett komoly segítséget.
Szerintem Neked is tetszeni fog!
Klikk a képre:

KUPON + 11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt – HuppanjBele.hu

... és máris a Tiéd lehet a

11 dolog, amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt című INGYENES Tanulmány!

és a

10%-os KUPON!

 

> Kérem a Tanulmányt és a Kupont! <

(Klikk a linkre vagy a képre!)

 

 

* * *

 

 

Szólj hozzá

Minden bejegyzés jóváhagyást igényel

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.