BLOG

Netezés, olvasás, közös tévézés vagy zenehallgatás


Ez a cikk most azokhoz szól elsősorban, akik párkapcsolatban élnek, és elegük van abból, hogy azt a kis időt is, amikor együtt lehetnének, a számítógép előtt töltik. Görnyednek a monitor előtt, mert csak ilyenkor tudnak nyugodtan kutakodni, vagy épp lexikális tudásukat bővíteni, persze az internet segítségével.


Ne vonulj el, legyetek együtt!


Gondold el, mennyivel kellemesebb lenne, ha egy – de inkább kettő – babzsák fotelbe huppannátok, laptoppal a kezetekben elterülnétek kényelmesen, és egymás mellett, közben beszélgetve kutakodnátok a világhálón, néznétek meg az E-maileket, vagy éppen könyvvel a kezetekben olvasgatnátok egy pohár bor – de inkább kettő – mellett! Mindenesetre szociálisabb megoldás, mintha külön-külön tennétek ezt, hiszen lehet közös program tényleg az olvasás, vagy netezés is. A lényeg, ha együtt vagytok, hogy ott legyetek egymásnak, tudjatok beszélgetni, ha ahhoz van kedvetek és tegyétek ezt a legnagyobb kényelemben.

 

Egyutt minden jobb

 

Ehhez mindenféle túlzás nélkül, a legalkalmasabb bútordarab a babzsákfotel. Olyan pózban helyezkedsz el benne, ahogy szeretnél és párod is a legnagyobb komfortban pihenhet melletted. A szoba egyik részében kialakíthattok magatoknak egy relaxáló részt, ahol a falon a rólatok készült fotómontázsok lesznek, egymás mellett két szuper babfotel, mögöttetek pedig egy dizájnos állólámpa, vagy egy falikar.
Olvasni, sajnos kevesebben, de netezni szinte mindenki szeret. Ezért, hogy programotok része legyen, valójában elkerülhetetlen, de miért is ne tennétek ezt közösen?


Egy – bármilyen kényelmes kanapén – biztosan nem tudtok ejtőzni anélkül, hogy valamelyik testrészetek el ne zsibbadna egy idő után, vagy épp a háttámla nyomna egy bizonyos idő után. Nos, a babzsáknál ilyen nem fordulhat elő, hiszen olyan pozíciót vesz fel – általad – ami testnek és léleknek is megnyugtató, kényelmes és felemelő érzés!
Együtt huppanni jó!

___

 

 

Párkapcsolatban élsz, mégsem töltesz elég időt a pároddal?
Pedig tudod, együtt minden jobb!
Igaz? :)

Lógassátok együtt a lábatokat, és élvezzétek egyás közelségét!
A babzsákfotel erre is jó megoldás! ;)

Kattints a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány