BLOG

Mindjárt itt a nyár, mert a tavasz lehet, hogy idén is elmarad. Ennél fogva, jó, ha már most kitakarítjuk a kerti medencét, beszerezzük a különféle fertőtlenítőszereket és a víztisztítót is működőképessé tesszük. Ha nem vagyunk olyan szerencsések, hogy fedett medencénk van a ház aulájában, akkor nézzünk szét az akciókban, és ha találtunk megfelelő felfújható modellt, akkor tegyük a kosárba. Jó nagyot érdemes venni, hogy elférjen benne a babzsákfotel.

 

Mármint a vízben? Naná! Hol máshol?

 

Persze ki is viheted a medencéből, ha éppen meguntad a vízi-lebegést, és folytathatod az ejtőzést akár a teraszon is, vagy napozhatsz benne kedvedre, persze a déli napot elkerülve, ha nem akarsz leégni! Komoly, hiszen a babzsákban elfelejted, hogy mennyi az idő, a legkevésbé ez fog foglalkoztatni, hiszen a pihenés benne maga lesz a felhőtlen relaxáció.

 

Evezz babzsákban a nyugalom tengerén! - HuppanjBele.hu

 

Ha még nem tudnád, létezik kültéri babzsákfotel, ami a tavasz beköszöntével igazi társaddá válik, bátran állítható, hogy alig várod majd, hogy hazaérj és belevethesd magad. A jó hír, hogy nem lesz semmi baja még akkor sem, ha vízbe hajítod, vagy elered az eső. Nyüstölheti a kétéves rosszcsontod, és beleülhet a nagyobb darab haverod is, sőt attól sem kell megijedned, ha valaki leönti vörösborral.


Válaszd ki a számodra – életvitelednek megfelelő – huzatot, a stílusodnak megfelelő színt és tudd meg, amit már sokan tudnak! Jelesül: a babzsák egy minden szempontból TESTREszabott megoldás a Földkerekség összes lakója számára.

 

Szóval, babzsákban a vízen, babzsákban a szárazföldön és babzsákban a …no, jó, a levegőben tényleg nem ajánlott. A másik kettő földelemnél viszont kitűnő társad lesz és még óvnod sem kell túlságosan. Ne feledd! Nem kell rohannod, hogy fedél alá vidd, ha eső esne, nem kell aggódnod, hogy átázna a vízben.

 

Egy dolog miatt kell csupán félned. Attól, hogy ha egy van belőle, nem igen lesz alkalmad használni, ha társaságod érkezik bármelyik délután.
Jó, ha szólsz a haveroknak, ha babzsákba hajtanák fejüket, hozzák magukkal a sajátjukat, mert a tiéd, tabu!

 

Nyugi, tutira van nekik, csak direkt nem szóltak, nem szerették volna, ha ennek okán naponta a nyakukon ülnél. Ööööö, akarom mondani a babzsákjukban!
 

___

 

 

Milyen a jó babzsákfotel?
Hát amelyik elfér a medencédben!
Bírja a vizet és imádja a napsütést!

Évezz babzsákban a nyugalom tengerén!

Segítünk a választásban és eláruljuk az összes titkot!
Kattints a kis képre!

   

Máris a Tiéd lehet a

 

1)    11 dolog, amit tudnod kell 
babzsákfotel vásárlás előtt 

című ingyenes tanulmány! 

 

és az 

 

2)    Egyedi, 10%-os Kupon! 

 

Igen, kérem a Tanulmányt és a Kupont! 

(Klikk a linkre vagy a képre!) 

11 dolog amit tudnod kell babzsákfotel vásárlás előtt! Kupon + Ingyenes Tanulmány